- 26 Haziran 2007
- 3.215
- 1.892
- 373
- 41
gecmıs olsun canım.havalarında etkısı var tabı :/
hadı ınsallah verırı :) kacıncı yılınız canım :)
Dogru soyluyorsun canım kaza anında ne yapacak yavrucak
Gercekten zor dısarı cıkmak dedıgın gıbı araba olmadıgı ıcın zor gelıyor banametro,metrobus yakında olsa yıne ıyı ama
canım yuklemıstım
Toplamda
* 2 tane 0-3 takım (bır tanesı 5 li takım)
*2 tane 3-6 takım
*3 tane 0-3 alt
*2 tane uzun kol cıt cıtlı bady 0-3
* 1 havlu
*1 pelus battanıye
*bırde arkadasım gecen tulum almıs sagolsun beden yazmıyor bırde koması cok hosuma gıtmedı ılk anda yıkamam sanırımne kadar az almısız yaaa alınacak ne cooook sey var
aa bızım detarjanımızda var nasıl unuttum bak
En az alısverıs yapan bızız sanırım
![]()
Hemen geri dönüp bakcam neler almışsın

Aslında aldıkların az değil. Benim 0-3 aylık daha geçenki ebebekten aldığım

2 havlu alıcam dediğim gibi, 1 kalın battaniye alıncak, 1 çift taraflı penye battaniye istiyorum, 1 peluş battaniye aldım zaten. Penye battaniyelerini 4-5 tane alırım ben diyorum.
güzel duruyor canım güle güle kullan bende 1 havlu aldım english home dan annemde bornoz almış 2 tanede battaniyesi oldu birisi örme diğeri penye şimdilik yeter herhalde değilmi![]()
Canım ihtiyaç meselesi aslında herkesin yaşam tarzına ve kullanım tarzına göre değişiyor.
Benim kendimin ördüğü ama daha bitiremediği

Ayrıyeten bir kalın battaniyesi alınacak, peluş aldım bi tane, çift taraflı penye battaniyesi de alınacak, işte 4 ya da 5 olabilir penye battaniyede alıcam. Sade penyeler çok pahalı değil zaten alırım kalır öyle. English home da indirim zamanı 15 tl ye iniyor, birini orda alırım gibi.
Dediğim gibi 2 havlu bence yeter ama sen hergün yıkar yatırırsın misal o zaman yetmeyedebilir gibi.
kızlar nevresim takımı alan var mı ?
Ben aldım canım. 3 takım aldım ben bi heves

Selen-Ay almış bence, ben almadım, 2 tane yeter mi acaba yoksa 3 takım almak lazım? internetten bakıyorum da beğendiğim yok henüz, bir tane sarı, bir tane denizçi istiyorum, 3. ye karar vermedim
Sayı dediğim gibi ihtiyaç ya da tamamen zevk meselesi canım, ben severim renk renk değiştir değiştir yat. 3 almayınca olur mu neden olmasın.