- 26 Haziran 2007
- 3.215
- 1.892
- 373
- 41
kızlar iğne oyası yaptıracakmısınız yazma sarı beyaz sarı sarılık uzak dursun diye felan mış ben bir tane beyaz yaptırdım ama uçu pembe mavi ben tek renk iştiyorumdum ama kız erkek oldu nu bilmedim için oyle yaptırmıştım kızlar=)
Canım benim çeyizimde kırmızı da sarı yazmam da var. Annem örmüştü. Yalnız doğum için yazma yaptırılıyor mu ya. Benim evde hiç kullanmadığım yazmalarım var, onlardan kullanmayım mı?
Slm kızlar ya bişey sorcam biraz komik ama gülmeyin banaya şimdi benim göbeğimde baya Tüylenme oldu yani Tüylenme de değil aslinda bildiginiz siyah siyah killar
erkek gibi oldum yaaaa acaba hormonlarlami alakali bilemedim inşallah doğumdan sonra gider oğlumda hiç böyle olmadım hiç karnında yırtılma bile olmamıştı anlaşılan bu kız benim tipimi iyice bi bozucak
He bide bugün dudagimin yanında ucuk çıktı daha yeni cenemde kocaman bi sivilce vardı geçmeden ucuk çıktı şimdide bu uçuk acaba bi zararı olurmu bebeğime?
Tüylenme olabiliyor canım ya, benim 2 aylıkken başlamıştı baya arttı ama hiç almıcam ben, doğumdan sonra dökülüyormuş
Bugün Benim aldıklarım
Bir nevresim daha alacağım, onuda biyerde görürüm bebeğinirim diye netten almak istemedim.![]()
Güle güle kullanın annesi nasıl da güzel aldıklarınız.
Nacizane tavsiye olarak; eğer bir tane daha alacaksan ortak bir renk almanı öneririm. İlk evladın bu ama 2. ne olacak belli değil. Tabi yine sen bilirsin