-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
kızlar iğne oyası yaptıracakmısınız yazma sarı beyaz sarı sarılık uzak dursun diye felan mış ben bir tane beyaz yaptırdım ama uçu pembe mavi ben tek renk iştiyorumdum ama kız erkek oldu nu bilmedim için oyle yaptırmıştım kızlar=)

Canım benim çeyizimde kırmızı da sarı yazmam da var. Annem örmüştü. Yalnız doğum için yazma yaptırılıyor mu ya. Benim evde hiç kullanmadığım yazmalarım var, onlardan kullanmayım mı?
Slm kızlar ya bişey sorcam biraz komik ama gülmeyin banao_O ya şimdi benim göbeğimde baya Tüylenme oldu yani Tüylenme de değil aslinda bildiginiz siyah siyah killar:KK70: erkek gibi oldum yaaaa acaba hormonlarlami alakali bilemedim inşallah doğumdan sonra gider oğlumda hiç böyle olmadım hiç karnında yırtılma bile olmamıştı anlaşılan bu kız benim tipimi iyice bi bozucak:KK53: He bide bugün dudagimin yanında ucuk çıktı daha yeni cenemde kocaman bi sivilce vardı geçmeden ucuk çıktı şimdide bu uçuk acaba bi zararı olurmu bebeğime?

Tüylenme olabiliyor canım ya, benim 2 aylıkken başlamıştı baya arttı ama hiç almıcam ben, doğumdan sonra dökülüyormuş

Bugün Benim aldıklarım :anne::KK200::KK46::dondurma::spor::KK36::KK200:
Bir nevresim daha alacağım, onuda biyerde görürüm bebeğinirim diye netten almak istemedim. :KK76:

Güle güle kullanın annesi nasıl da güzel aldıklarınız.
Nacizane tavsiye olarak; eğer bir tane daha alacaksan ortak bir renk almanı öneririm. İlk evladın bu ama 2. ne olacak belli değil. Tabi yine sen bilirsin
:anne:

Canım benim çeyizimde kırmızı da sarı yazmam da var. Annem örmüştü. Yalnız doğum için yazma yaptırılıyor mu ya. Benim evde hiç kullanmadığım yazmalarım var, onlardan kullanmayım mı?

Tüylenme olabiliyor canım ya, benim 2 aylıkken başlamıştı baya arttı ama hiç almıcam ben, doğumdan sonra dökülüyormuş

Güle güle kullanın annesi nasıl da güzel aldıklarınız.
Nacizane tavsiye olarak; eğer bir tane daha alacaksan ortak bir renk almanı öneririm. İlk evladın bu ama 2. ne olacak belli değil. Tabi yine sen bilirsin
:anne:

Teşekkür ederim. :)
Çok haklısın da ben dayanamıyorum böyle görünce ya :confused:
3. de tavsiyene uyacağım söz. :KK37:

Slm kızlar ya bişey sorcam biraz komik ama gülmeyin banao_O ya şimdi benim göbeğimde baya Tüylenme oldu yani Tüylenme de değil aslinda bildiginiz siyah siyah killar:KK70: erkek gibi oldum yaaaa acaba hormonlarlami alakali bilemedim inşallah doğumdan sonra gider oğlumda hiç böyle olmadım hiç karnında yırtılma bile olmamıştı anlaşılan bu kız benim tipimi iyice bi bozucak:KK53: He bide bugün dudagimin yanında ucuk çıktı daha yeni cenemde kocaman bi sivilce vardı geçmeden ucuk çıktı şimdide bu uçuk acaba bi zararı olurmu bebeğime?
canım bendede oldu bildiğin kaşım gibi kalın kıllar çıktı.aldırcaktım hatta kuaför sakın aldırma dahada sertleşir doğumdan sonra dökülüyor zaten dedi.aldırmadım ama deniz sezonuda açıldı napcam bilmiyorum :(

Benim de göbeyimde siyah kıllar çıktı, daha önce de bir az kıl vardı ama sarıydı, hamilelikte siyahlaştı, ben de ağda yaptım, çok acıttı, tam da temizleyemedim, yarı kel gibi kaldı:KK45:

Benim de göbeyimde siyah kıllar çıktı, daha önce de bir az kıl vardı ama sarıydı, hamilelikte siyahlaştı, ben de ağda yaptım, çok acıttı, tam da temizleyemedim, yarı kel gibi kaldı:KK45:
:KK48::KK48: ınsallah kalanlarda dokulur
benımde tek umudum dogumdan sonra dokulmesı :bicak:

Sağolun kızlar inş.sizlerin bebişlerimiz iyidir:anne:

MutluBulut_ MutluBulut_ Can'ım yarın alcam sonuçları idrar testi kan testi falanda yapıldı yengec4 yengec4 tatlım yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara bizimkiden gelecek ay ilk yıldönümü olcak:KK200:
sekerli_seker sekerli_seker güle güle kullan çok güzeller
B BirAnneBirEvlat inş.sende güzel haberlerle gelirsin insan rahatlıyor

Yaaaa nasıl aldın zararlı olmazmi ben almadım alamam yani korkarım bence bırak öyle yarı kel kalsin:KK70:

canım bendede oldu bildiğin kaşım gibi kalın kıllar çıktı.aldırcaktım hatta kuaför sakın aldırma dahada sertleşir doğumdan sonra dökülüyor zaten dedi.aldırmadım ama deniz sezonuda açıldı napcam bilmiyorum :KK43:
Yani dökülüyosa almaya gerek yok sende bikini giyme canim mayo giyersin göbeğinde kapanır ama oda sıkar dimi en iyisi paroyo kullanmak denize girince cikarirsin kimsede görmez zaten ben kapalı olduğum için haşema giyiyorm oyüzden sorun yok:KK45:

Sağolun kızlar inş.sizlerin bebişlerimiz iyidir:anne:

MutluBulut_ MutluBulut_ Can'ım yarın alcam sonuçları idrar testi kan testi falanda yapıldı yengec4 yengec4 tatlım yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara bizimkiden gelecek ay ilk yıldönümü olcak:KK200:
sekerli_seker sekerli_seker güle güle kullan çok güzeller
B BirAnneBirEvlat inş.sende güzel haberlerle gelirsin insan rahatlıyor
sağol canım :KK200:

kızlar aranızda oje kullanan var mı?doktorum bir zararı olmaz demişti ama internette oje ve aseton hakkında o kadar kötü yazılar okudumki korktum hiç kullanmadım :(

Yani dökülüyosa almaya gerek yok sende bikini giyme canim mayo giyersin göbeğinde kapanır ama oda sıkar dimi en iyisi paroyo kullanmak denize girince cikarirsin kimsede görmez zaten ben kapalı olduğum için haşema giyiyorm oyüzden sorun yok:KK45:
aynen canım hiç almazsan dökülüyomuş.mayo giyemiyorum ben ya sevmiyorum hem zaten kurumuyoda o bi türlü.göbeğimide eşim yada kuzenlerin görmesi falan çok önemli değil pek umursamam :D kayınvalidemin görmesinden utanırımo_O

Yaaaa nasıl aldın zararlı olmazmi ben almadım alamam yani korkarım bence bırak öyle yarı kel kalsin:KK70:
Acittigi icin biraktim zaten, doktordam utaniyorum killi gobusle ne bilim ... Kuafor dogumdan sonra alalim dedi

sağol canım :KK200:

kızlar aranızda oje kullanan var mı?doktorum bir zararı olmaz demişti ama internette oje ve aseton hakkında o kadar kötü yazılar okudumki korktum hiç kullanmadım :KK43:
Ben her iki doktorumdan sordum, her ikisi de kullanabilirsin dedi. Bende kullaniyorum, asetomsuz oje cikarici aldim, onu kullaniyorum.

Back
X