-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
bugünde biri bana dediki kaç kilo aldın dedimki doktor 25 haftalık dedi önden gidiyormuş bende 5 kilo aldım oda dedi eminmisin daha fazla almış gibisin içimden dedim kıskanç:) aslında he deyip geçmek lazım :)

banada benzer şeyler diyorlar hamile bayan hassas olur hiç düşünmüyorlar :skandal:

Biz millet olarak (içinde ben de dahil) empatiyi bilmiyoruz canım.

Doktoruma bazen kızıyorum ama bebeğin boyunu kilosunu söylememekle iyi ediyor sanki. Şu an soruyorlar bana da bebeğin kaç gr, kaç cm (hepimiz de uzman doktoruz bi de) diyorum doktorum söylemiyor. Aaaaa neden söylemiyor, insan merak ediyor filan diyorlar. Tamam merak ediyorum da öğrensem napcam ki. Ancak başkasıyla mukayese edip aaa onunki şu kadarlıkmış benimki niye bu kadar diye kafamıza takmaktan başka işe yaramıyor ki.....
Bebeğin kilosunu sanırım 9. ayda bahseder, doğumla ilgili olduğu için bence...

Bi de diyorum ya ben biraz pata küte insanım. Canımı sıkanın canını sıkarım yani. Gerçekten şu dönemler en hassas olduğumuz dönemler he diyip geçin insanları.

canım sen dolap aldın mı bebek için aldıklarım ortada benim henüz yerleştirmedim

Daha almadım canım. Nasipse temmuz sonu ya da ağustosta alıcam. Şimdilik koliliyorum bebişin ürünlerini canım :KK200:

ya en basiti benim patronum 4ay boyunca her hafta nerdeyse kilo mu aldın sen diye sorup durdu:bicak:

valla o an o telaşla doğumhanenin nasıl olduğunu farketcem mi bilmiyom :KK70:

Doğum anında değil ama sonrasında fark edilir gibi. :KK45:
Valla patronlara kadar laf düşüyo ya :sopa: he aldım

He kesin kesin :KK45:
İçerde 11 aylık yapıp doğurcam az büyüsün öyle elime alayım demeyi planıyorum ben :KK45: çok fenayım çook
senin cevap iyimiş bende kullanırım bunu telif hakkı istemezsen:KK70:
Allah'ım insanlar boş konuşmaya yer arıyo ya sanki biz düşünmüyoruz bebeğimizi onun iyi beslenmesi sağlıklı büyümesi için uğraşmıyoruz.şimdiden böyle konuşanlar doğum yaptığımızda level atlıcak haberiniz olsun kızlar.o zamanda yok sütün yetiyo mu yok şunu ye süt yapar yok bu çocuk çok mu zayıf bla bla bla...:işsiz:

Allah'ım insanlar boş konuşmaya yer arıyo ya sanki biz düşünmüyoruz bebeğimizi onun iyi beslenmesi sağlıklı büyümesi için uğraşmıyoruz.şimdiden böyle konuşanlar doğum yaptığımızda level atlıcak haberiniz olsun kızlar.o zamanda yok sütün yetiyo mu yok şunu ye süt yapar yok bu çocuk çok mu zayıf bla bla bla...:işsiz:
Amaaan bu bitmez, evlilikten önce neden evlenmiyorsun, kimse yokmu hayatında, evlilikten sonra bebek ne zaman olucak falan, hamileliyi de biliyorsunuz artık.. İnşallah bebel doğduğunda da aynı şeyler devam edecek.. Bi de genelde bucür lafları 3. Şahıslar söylüyo, yakınım arkadaşım söylese tamam da, ama yok, 3. Şahısların hayatımızda yeri önemli:sopa:

Kızlar nasılsınız,bebişler nasıl :) bugün anasağlığına gittim kanım düşük çıktı biraz kan ilacı kullanmam gerekebilirmiş :( buarada hamileliğimde toplam 3 kilo almışım sizce nasıl? Kızımın cicileride geldi fırsat bulduğumda resimlerini atıcam inşallah :)

Son aylarda da kesin "hala doğurmadın mı" laflarını duyucaz:KK48:
Ahh o Elalemin lafları :)) kızımda neler çektim Allah bilir. Kızım 42.ci hafta dolduğunda suni sancıyla doğmuştu. Aman Allahım o telefon hiç susmadı benden başka herkes derdine düştü gerçekten çok sinir bozucu Allah yardımcımız olsun :))

Ben 2 komidinin üstünede koydum canım, akşam yatarken mis gibi karanfil kokusuyla uyudum :KK45: kapıyı hiç kapamadım girdilerse kaçma fırsatları olsun diye :KK45:
İnş. hayırlı haberle gelirim :anneadayı:

Hemeeeeeen at resimleri, ben bi tek kendi aldıklarımla mutlu olmuyorum. Burda arkadaşların paylaştıklarını görünce de bir imreniyorum sormayın gitsin. 1,5 saat ne ki canım yetmez tabi.

Ay hadi hayırlı haberlerle gelelim inş canım.
Bizde randevu saati yok. Sabah 8 de kayıt başlıyor, artık bizden önce kaç kişi kayıt olmuşsa bize nasip neyse yani. Ama en, en geç 10:30 da çıkmış oluyoruz. (doktor 9 da gelebilirse tabi)

Ooooo bugün kalkar kalkmaz trendyol ve markafoniye bakmadım ya hep bundan
hemen gidip geliyorum
:KK15:
Canim inan bende oylee :)) ee hergun sohbet ediyoruz bir bag olusuyor :)) iyiki var kk :))

Aldiklarim bunlar kizlar birde bi yelek var ama degistiricem onu o yuzden cekmedim :)
Yine yuklenmiyooo

Bılgısayardan gırınce sorun cozuldu :) Hastane cıksının ustunde her renk var cıvıl cıvıl :) acıkcası cekmeye usendım :KK70:resımde de hıc belırgın degıl :)

20160616_162934-1.webp
20160616_163057-1.webp
Screenshot_2016-06-16-10-50-23-1.webp

Yok istemem istediğin gibi kullanabilirsin :halay:
Ben buraya 2 senedir taşındığım için çok kişiyle görüşmüyorum. O yüzden kafam rahat, akrabalarım zaten huyumu bilirler onlar pek laf etmez :KK45: kayınvalidemin komşuları ömrümde gördüğüm en pervasız insanlar ama onlara da lafımı hiç esirgemiyorum :KK45: sağolayım.

Kızlar nasılsınız,bebişler nasıl :) bugün anasağlığına gittim kanım düşük çıktı biraz kan ilacı kullanmam gerekebilirmiş :KK43: buarada hamileliğimde toplam 3 kilo almışım sizce nasıl? Kızımın cicileride geldi fırsat bulduğumda resimlerini atıcam inşallah :)

Canım maşallah bu zamana kadar kullanmamışsın ne güzel. Ben 10. haftadan itibaren başlamıştım kanım 8,8 di düşün. 1 ay sonra düzeldi ama. Sende ilacı kullanmaya başlayınca düzelir meraklanma hiç.
Bebeğinin durumu iyi ise kilo olayını boşver : ) çok kilo almak sadece hamilelik şekeri riskini artırıyor o yönden sakıncalı sadece.

Ayrıca atın resim yaaa görelim ciciler.:nazar:

Ahh o Elalemin lafları :)) kızımda neler çektim Allah bilir. Kızım 42.ci hafta dolduğunda suni sancıyla doğmuştu. Aman Allahım o telefon hiç susmadı benden başka herkes derdine düştü gerçekten çok sinir bozucu Allah yardımcımız olsun :))

:KK45: meraklı ordusuyuz yeminle, bi de sormadan onca tavsiye gelir ya :işsiz:

Canim inan bende oylee :)) ee hergun sohbet ediyoruz bir bag olusuyor :)) iyiki var kk :))

Aldiklarim bunlar kizlar birde bi yelek var ama degistiricem onu o yuzden cekmedim :)
Yine yuklenmiyooo

Arada oluyor öyle, telefondan atıyorsan mb yüksek geliyor. Arkafonu tek renk olan bir yerde çek resimleri, ben öyle yapmaya çalışıyorum :dondurma:

Seviyorum bu siteyi, iyi kötü konuşup danışıyoruz. Biri bişeyden haberdar olunca hemen haber ediyo ne güzel :anneadayı:

Bılgısayardan gırınce sorun cozuldu :) Hastane cıksının ustunde her renk var cıvıl cıvıl :) acıkcası cekmeye usendım :KK70:resımde de hıc belırgın degıl :)

Eki Görüntüle 1847889 Eki Görüntüle 1847890 Eki Görüntüle 1847891
canım bebişin güle güle giysin inşallah bunları:nazar:
valla her alışveriş yapan atsın resmini ya hem bize fikir oluyo hem benim çok hoşuma gidiyo heyecanlanıyorum başkasının aldıklarınıda görsem ;)

Yok istemem istediğin gibi kullanabilirsin :halay:
Ben buraya 2 senedir taşındığım için çok kişiyle görüşmüyorum. O yüzden kafam rahat, akrabalarım zaten huyumu bilirler onlar pek laf etmez :KK45: kayınvalidemin komşuları ömrümde gördüğüm en pervasız insanlar ama onlara da lafımı hiç esirgemiyorum :KK45: sağolayım.

Canım maşallah bu zamana kadar kullanmamışsın ne güzel. Ben 10. haftadan itibaren başlamıştım kanım 8,8 di düşün. 1 ay sonra düzeldi ama. Sende ilacı kullanmaya başlayınca düzelir meraklanma hiç.
Bebeğinin durumu iyi ise kilo olayını boşver : ) çok kilo almak sadece hamilelik şekeri riskini artırıyor o yönden sakıncalı sadece.

Ayrıca atın resim yaaa görelim ciciler.:nazar:

:KK45: meraklı ordusuyuz yeminle, bi de sormadan onca tavsiye gelir ya :işsiz:

Arada oluyor öyle, telefondan atıyorsan mb yüksek geliyor. Arkafonu tek renk olan bir yerde çek resimleri, ben öyle yapmaya çalışıyorum :dondurma:

Seviyorum bu siteyi, iyi kötü konuşup danışıyoruz. Biri bişeyden haberdar olunca hemen haber ediyo ne güzel :anneadayı:
aynen canım annemler ve etrafımdakiler benim kızmamdan laf söylememden korktukları için pek bişi demiyolar :D
sadece iş yerinde müşterilerden laf edenler oluyo onlarada ya sabır diyorum içimden bigün patlamazsam iyi.

m15GFISKSET2030PEM_1.webp mMYC-180001_1.webp m15KFOREALT5718GRI_1.webp m15KBABKBAT1214PEM_1.webp devamı geliyor :)

Eklentiler

• m15GFISKSET2030PEM_1.webp
    m15GFISKSET2030PEM_1.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 28
  • m15KBABKBAT1214PEM_1.webp
    m15KBABKBAT1214PEM_1.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 27
  • m15KFOREALT5718GRI_1.webp
    m15KFOREALT5718GRI_1.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 32
  • mMYC-180001_1.webp
    mMYC-180001_1.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 30
  • mMYC-700002_1.webp
    mMYC-700002_1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 24
Son aylarda da kesin "hala doğurmadın mı" laflarını duyucaz:KK48:
o fix işyerlerinde soruyo

Eki Görüntüle 1847889 Eki Görüntüle 1847890 Eki Görüntüle 1847891
çok güzeller Can'ım güle güle giysin kızın Tamamlandımı kıyafetleri

Back
X