Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Kuzum ne yaptın kontrole gitcektin? U Umayis
Çıktım canım çok şükür bebeklerim iyi oğlum 901 gram kızım 1041 kiloları gayet iyi kızım bi kal gün önden gidiyor. Rahim uzunluğum uzamış 44 mm olmuş alttan baktı. Kasılmalarım malesef nst de çıkıyor ama düzensiz. Onun için ilaç kullanıyorum kaç gündür etkisi azda olsa başladı eğer böyle devam ederse kasılmalarım azalırsa yada çoğalmazsa en az bir ay bekler dedi doğum için. Zaten bir ay 2 hafta bana yeterli 34 için. Ama dediki kasılmalar seni doğum için tetiklemezse 36 ya kadar da rahat gidersin. Bu ay 2 buçuk kilo vermişim maşallah kilo konusunda sıkıntın yok benekler de iyiler ama biraz daha protein arttır dedi bu kadar 🥰

Çıktım canım çok şükür bebeklerim iyi oğlum 901 gram kızım 1041 kiloları gayet iyi kızım bi kal gün önden gidiyor. Rahim uzunluğum uzamış 44 mm olmuş alttan baktı. Kasılmalarım malesef nst de çıkıyor ama düzensiz. Onun için ilaç kullanıyorum kaç gündür etkisi azda olsa başladı eğer böyle devam ederse kasılmalarım azalırsa yada çoğalmazsa en az bir ay bekler dedi doğum için. Zaten bir ay 2 hafta bana yeterli 34 için. Ama dediki kasılmalar seni doğum için tetiklemezse 36 ya kadar da rahat gidersin. Bu ay 2 buçuk kilo vermişim maşallah kilo konusunda sıkıntın yok benekler de iyiler ama biraz daha protein arttır dedi bu kadar 🥰
Yaaa maşallah cok sevindm rahim agzının uzamasına . İnşallah zaöanında gelecekler bıcırıklar

Çok sevindim canım hadi gözün aydın rahatlamışsındır 😍😍😍

Bugün öğlen iş yerinde bir kase yoğurt bir kapalı avuç leblebi yiyecektim babam kızım al kayısı da ye 2 tane dedi. Ay şekerim çıkar mı eder mi derken sadece 1 tanesini yedim ve sonuç 187 😂😂 Şokeyim ya şokeeeeeee. Şimdi de komşum aşure getirdi tabakla bakışıyoruz 10 dakikadır 😂😂

Hayırlı haberlerle inşallah canım 🙏

Geçmiş olsun canım, düzelirmi böyle şeyler bilmiyorum ama ciddi seviyede sorun oluşturmamasını temenni ediyorum senin adına 🙏
Bence düzelme olacak birşey değil canom ama bilmiyorumda . Baktığında bu seferde aynı kalmış dedi çünki.. diğer tarafın akışı bu şekilde devam ettiği sürece bir sıkıntı çıkmaz gibi ama 4 hafta sonra yine gelin dedi gözetim altında kalmak için ..

Bugün öğlen iş yerinde bir kase yoğurt bir kapalı avuç leblebi yiyecektim babam kızım al kayısı da ye 2 tane dedi. Ay şekerim çıkar mı eder mi derken sadece 1 tanesini yedim ve sonuç 187 😂😂 Şokeyim ya şokeeeeeee. Şimdi de komşum aşure getirdi tabakla bakışıyoruz 10 dakikadır 😂😂
Normalde yoğurt ve leblebici öğününde ne çıkıyor canım ? Kayısı dır muhtemelen fırlatan ama ..

Anladim kuzum ya bana direk red geldi 😕en çok park beşik ve Puset icin uzuldum aradim hatta eşimin uzerine hiç bisey yok kirada oturuyoruz diye çikmadi uzerine dukkan olan bi arkadaşa bile çikti bana cikmadi Baya söylendim saydirdim yalan yok🤣neyse inşallah senin nasibinde vardr gelir canim doğum bekleniyor dediyse.
Tekrar başvur canım bazıları ikinci üçüncü kere başvuruyor veriyolar
Bizim üzerimize hiç bir mal varlığı yok sanırım mal varlığı olana, bir arsa bile olsa köyde vermiyorlar diye biliyorum
Eşimle benim maşallah sıfıra sıfırız 😂 onay geldi demedi evrak teslim aşamasında görünüyordu şuan doğum bekleniyor aşaması yazıyor
Sanırım kabul edildi
Hayırlısı inşallah

Tekrar başvur canım bazıları ikinci üçüncü kere başvuruyor veriyolar
Bizim üzerimize hiç bir mal varlığı yok sanırım mal varlığı olana, bir arsa bile olsa köyde vermiyorlar diye biliyorum
Eşimle benim maşallah sıfıra sıfırız 😂 onay geldi demedi evrak teslim aşamasında görünüyordu şuan doğum bekleniyor aşaması yazıyor
Sanırım kabul edildi
Hayırlısı inşallah
Başvurdum 3 kez canim hatta eşimdende başvuru yaptim kabul etmediler siz zaten başvurmuşsunuz diye 🤣

Bence düzelme olacak birşey değil canom ama bilmiyorumda . Baktığında bu seferde aynı kalmış dedi çünki.. diğer tarafın akışı bu şekilde devam ettiği sürece bir sıkıntı çıkmaz gibi ama 4 hafta sonra yine gelin dedi gözetim altında kalmak için ..
Olsun olsun düzenli gitmek iyidir, hakkınızda hayırlı olsun inşallah böyle doğuma kadar gider

Maşallah miniklere 😍canim sevindim rahim uzunlugunun iyi olmasina yerim ben o minişleri 🧿zamaninda gelecek inşallah bidiklar 💜

Kizlar benim alt karnim aciyor sizdede varmi boyle bisey yatsam yatamiyorum ayktayken cok aciyor gobegimin alt kismi gobek buyudugu icinmi boyle oluyorki😏

Çıkmıyor aşkım ölçmüyorum bile. Kayısı çıkarttı kesinlikle ama 1 taneyle çıkıyorsa da ne diyim ben ya çok üzüldüm
Aşkım 2 ölçüm yap bugün saçma şekilde benimde başıma geldi 2 ölçüm farklıydı aceba bazen bu aletlerde manyaklaşıyor mu

Olsun olsun düzenli gitmek iyidir, hakkınızda hayırlı olsun inşallah böyle doğuma kadar gider
Artık öyle vallaha doğuma az kaldı allahtan doktorlar çoğaldı. Perinatolojisi var hematoloji var endokrin var diyabetoloji var kendi kadın doğumcum zaten var 🤣 oradan oraya koştur oradan oraya

Artık öyle vallaha doğuma az kaldı allahtan doktorlar çoğaldı. Perinatolojisi var hematoloji var endokrin var diyabetoloji var kendi kadın doğumcum zaten var 🤣 oradan oraya koştur oradan oraya
Bebeğim hep vajina içine doğru vuruyo ya benim buna çare bulmam lazım var mı bir öneri ya da bunu yaşayan?

Cam dahami saglikli olur bilmiyorumki
Ben aventin hem küçük hem de büyük boy camını aldım plastik sevmiyorum. büyüyünce de veriyim eline içsin plastiğe alıştırmak istemiyorum hiç kendim bile plastik saklama kabı bile kullanamam. sağ sola atar kırarsa falan diyorlar ama kırmayacak o zaman atmamayı öğrensin prenses 😅 biberon atılacak bir şey değil içilecek bir şey çocuğum 😅😅 attığı zaman elinden alın ve sebebini açıklayın birkaç kere bunu tekrarlayınca ağlıyorlar ama öğreniyorlar atmanın kötü bir şey olduğunu. benim aramızda 18 yaş fark olan bir kardeşim var onu ben büyüttüm sayılır annem bana bırakırdı sık sık yorulmuştu artık. ona da aynı yaklaşımla cam biberonu öğretmiştim yine başarabileceğime inanıyorum (Allahım amin) doktor doğduğu günden beri mama verdirmişti bir sabah bir akşam + anne sütü içiyordu. O yüzden minik suluklarla su da veriyorduk mamalardan sonra birkaç yudum. (Doktor öyle demişti sadece anne sütü içse suya gerek yok ama mama da takviye edildiğinden su da takviye ediyorduk) bize de doğduğumuzda hem mama hem anne sütü vermiş annem. Ben de her ihtimale karşı aldım biberon da cam suluk da. Cam suluk hatta wee baby Bime gelmişti.

Aşkım 2 ölçüm yap bugün saçma şekilde benimde başıma geldi 2 ölçüm farklıydı aceba bazen bu aletlerde manyaklaşıyor mu
Sen ne yemiştin balım? Yok aşkım bence doğru çünkü çıkınca şekerim ben çok tuhaf oluyorum. Diyetisyenim onu da yemeyelim dedi ne yiycem diyorum alternatif meyve listesi hazırlıycam dedi. Olgun olması, aç bir zamanda yenmesi şekeri çıkartırmış. Yoğurtla da desteklenmemiş şekerim maalesef.

Back
X