-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
evet kış olması sıkıntı,3 ay dolduğunda tam da şubat kar zamanına denk geliyor,haklısın.
özellikle ayakkabı için bende duydum doğru,sert olmayacak çorap gibi patik olmalıymış, patiğin ayakkabı şekli verilmiş olanlar uygundur ama.
Aynen oyle yine kendi araci olanlar icin biraz daha olasi disari cikmak ama bizim yok :)

Tavsiler için çok teşekkür ederim.
Aşşağı yukarı ben de böyle düşünüyorum ama sadece badiler biraz fazla geldi bana, gerçekten o kadar kullanılıyorlar mı? Öyleyse ona göre tedbir alalım.
Ben ekim ortasından sonra bekliyorum bebeğimi ama Allah biliyor. Hepimiz ekim başı ya da sonu doğum yapıcaz nasipse, sizinle aşşağı yukarı aynı sayılırız yani.

Söylenildiği kadar ince olan penye battaniyeleri siz de çok aldınız mı (kullandınız mı) bunu merak ettim ben.

ben henuz liste yapıyorum,Araştırıyorum daha önce tecrübeli annelere bakıyorum.Cünkü gördüğüm alınan birçok şey kullanışsız diye kullanılmıyor,Lazım olan eksik oluyor vs.
Listemi tamamlayıp ona göre almayı planlıyorum.
Bebekler çok kusuyor,sürekli tükürükleri ile üstlerini ıslatıyor ve hasta oluyorlar.
Altlarını açıp temizlerken kıyafeti batırıyorlar yiğenlerimden de biliyorum.Biz yetişkinlere göre abartı ama bebeklere değil. Bebek zaten koşuşturacak,birde çamaşır koşuşturması zorlar, fazlaca olursa küçük bebek eşyaları ve yünlü kazaklar icin kova kadar mini basit plastik çamaşır makinaları var ucuzda fiyatı,annemde var ben onu kullanmayı düşünüyorum. 80-120tl fiyatları. Çeşitleri var modeller değişik değişik.

http://www.indirdik.com/Uydu-Mini-Camasir-Makinesi

Screen Shot 2016-06-16 at 22.39.57.webp

ama en tatlı ısırmalık zamanları bahar yaz başına gelecek yaz kıyafetlerinin en çok yakışacağı dönemler :KK66:
Evet o kismi cok seker olacak insallah :)) hem o zaman suslu kiyafetlerde giyer minikler :) birde o zaman sunumu alsak bumu olsa diyr dusunmeye gerek yok bir cit citli bile yeter evde

Valla hanımlar benim ilk oldu için her seyden alasım var ama kuzenleri dinledim etrafımda hamleleri neler aldını felan biliyordum kimi cocuk cok küsüyor o yüzden üstü batar veya altı batar Ekim'de dogum yapacağımız için cok sey almadım annem aldırmadı kışında alır diye yazlık hepsi çünkü bizim burda kıslar sert geçiyor kızlar Yelek ceket yaptırdım size yarım atrım resimleri :)

MutluBulut_ MutluBulut_ Canım ben 5 tane hastane çıkışı aldım bir tanesi 10 lü diğer 4 ü 5 li aldım astronot gibi kalın bir tulum aldım sağlık ocağına falan giydirmek için ben hiç örgü almadım annem çok fazla yelek şapka ceket ördü annem örgü kapşonlu alt üst almıştı kışlık battaniye örgüden kot elbise kot tulum solopet elbise tekli tulum 3 tane aldık sanırım iki tane pijama annem sanırım 6 adet kapşonlu eşofman takımı aldı Mevlüt takımı çorap ayakkabı mendil çok fazla üçlü parçamız var Canım ama biz hep 0-3 aylık olarak almadım hastane çıkışları öyle aldım geri kalan 3-6 aylık 6-9 bir yaş bile aldığımız var valla benim dolap aldıklarımızı sığmaz diye düşünüyorum ama bakalım

MutluBulut_ MutluBulut_ kıyafetin dışında banyo bütün alacaklarım bitti sadece Ateş ölçer ile tarak tırnak makası setim kaldı mutlaka çamaşır torbası al bugün emzirme önlüğü yastığı aldım göğüs peri aldım göğüs kremi aldım emzirme çamaşırlarını unutma valla aklıma geldikçe yazarım yine benim şimdi eksiğim cocuk şampuan pişik kremi portbebe çanta beşik ve lohusa terliği lohusa pijaması bunların dışında unuttuğumu olursa sizlerin aldıklarınızdan aklıma gelir arabayı acele etmiyorum doğduktan sonrada alabilirim temmuzda bitecek alacaklarım doğuma yakında Mevlüt ikramlıklarını halledecem karar verecem doğumdan önce doğumdan sonra çıkıp bakamam çünkü bunlar Can'ım işte

MutluBulut_ MutluBulut_ Canım ben 5 tane hastane çıkışı aldım bir tanesi 10 lü diğer 4 ü 5 li aldım astronot gibi kalın bir tulum aldım sağlık ocağına falan giydirmek için ben hiç örgü almadım annem çok fazla yelek şapka ceket ördü annem örgü kapşonlu alt üst almıştı kışlık battaniye örgüden kot elbise kot tulum solopet elbise tekli tulum 3 tane aldık sanırım iki tane pijama annem sanırım 6 adet kapşonlu eşofman takımı aldı Mevlüt takımı çorap ayakkabı mendil çok fazla üçlü parçamız var Canım ama biz hep 0-3 aylık olarak almadım hastane çıkışları öyle aldım geri kalan 3-6 aylık 6-9 bir yaş bile aldığımız var valla benim dolap aldıklarımızı sığmaz diye düşünüyorum ama bakalım

MutluBulut_ MutluBulut_ kıyafetin dışında banyo bütün alacaklarım bitti sadece Ateş ölçer ile tarak tırnak makası setim kaldı mutlaka çamaşır torbası al bugün emzirme önlüğü yastığı aldım göğüs peri aldım göğüs kremi aldım emzirme çamaşırlarını unutma valla aklıma geldikçe yazarım yine benim şimdi eksiğim cocuk şampuan pişik kremi portbebe çanta beşik ve lohusa terliği lohusa pijaması bunların dışında unuttuğumu olursa sizlerin aldıklarınızdan aklıma gelir arabayı acele etmiyorum doğduktan sonrada alabilirim temmuzda bitecek alacaklarım doğuma yakında Mevlüt ikramlıklarını halledecem karar verecem doğumdan önce doğumdan sonra çıkıp bakamam çünkü bunlar Can'ım işte
Masallah canim ne cok sey almissin sende :) ama her ay olunca normal tabi 1 yasa gore almissin sonucta :) cicili bicili elbiseler gule gule giysin fistigin :)sigar canim ya minik minikler ya :) sen ayri dolap alacakmiydin ? Benim banyo icin sadece havlu var :) masallah canim senin oda bitmis sayilir o zaman. Yikama torbasi evet benimde aklimda iyi olur. Ne guzel canim temmuzda bitecek olarak ayarlamissin bizim bitmez daha. Hepsini en cok icine sinen sekilde yaparsin insallah canim :))

Çoook tatlılar Güle güle gitsin bebis inş.
Sagol canim :))

Masallah canim ne cok sey almissin sende :) ama her ay olunca normal tabi 1 yasa gore almissin sonucta :) cicili bicili elbiseler gule gule giysin fistigin :)sigar canim ya minik minikler ya :) sen ayri dolap alacakmiydin ? Benim banyo icin sadece havlu var :) masallah canim senin oda bitmis sayilir o zaman. Yikama torbasi evet benimde aklimda iyi olur. Ne guzel canim temmuzda bitecek olarak ayarlamissin bizim bitmez daha. Hepsini en cok icine sinen sekilde yaparsin insallah canim :))

Sagol canim :))
Bende aldım da annem çok fazla şey aldı rahat bir bavul dolusu kıyafet aldı ben oda yapmıyorum Canım ne yazık ki fazla odam yok dolap aldım ben Koçtaş'tan eşimin de benim de kıyafetimiz çok fazla temmuz sonunda memlekete gidecem için bitirmem gerekiyor yoksa daha Zaman var halledersin sende birim birim gidersen unuttuğun olmuyor eskiden hiçbirşey alınmazmış şimdi neler çıkıyor neler

Kızlar iyi geceler size birşey soracam göğüsümün altından vajina bölgeme doğru karnımın tam ortasından kahverengi bir çizgi var şuanda böyle çizgisi olan var mı doğumdan sonra geçiyor dediler ama gerçekten geçiyor mu

Kızlar iyi geceler size birşey soracam göğüsümün altından vajina bölgeme doğru karnımın tam ortasından kahverengi bir çizgi var şuanda böyle çizgisi olan var mı doğumdan sonra geçiyor dediler ama gerçekten geçiyor mu
günaydın cnm, bende göbekden vajinaya doğru var.

canım bende baktım yakınlarda daha oluşmamış benimki:KK46:maşallah tamamlamışsın listeni aşağı yukarı banyo küvet ve aparatlarını almış mıydın bende dün onları aldım

Back
X