-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Canım çok güzeller güle güle kullansın. Bu griden ben de istiyorum:mad: 1 aydan çokdu görüyorum, alacam, alcam diyorum ama almıyorum:KK61: hepsini almayın bana da kalsın:KK70:
Kesinlikle almalısın canım yakından daha da güzel :) eşim dalga geçti ama kıza gri ne alaka diye umrumda değil aşırı pembeden de bıktım artık iki kızla :))

Günaydın millet nasılsınız ben perşembe aşı oldum kolumun ağrısı geçmedi hala ;(
Günaydın canım, biz iyiyiz sen nasılsın? aşıdan sonra ağrı oluyormuş, bende hiç olmadı ama. bana ebe ağrı olursa çok, kolonya ile sil, soyuk bez koy dedi, eğer ağrı çok fazlasa parol ya da minoset içebilirsini dedi.

Kızlar nasılsınız? Ben bugün öğleden sonradan beri kendimi çok iyi hissetmiyorum, kasıklarım çok ağrıyor.
merhaba canım, bende kasıklardan bazen sanci giriyor, ama sonra geçiyor, 3-4 kez öyle olmuş, doktora gittiğimde sorucam, bebek büğüdüğü için mi acaba? bir de halsızlık iştahsızlık bende de başladı yine

Bayram'da bizde oradayız Can'ım umarım biraz azalır gerçi denize gireriz rahatlarız:confused:
eşime bazen diyorum ne tuhaf, izmirliler kuşadasına geliyo, biz haftasonları izmire gidiyoruz :KK48: Kuşadası her cuma-cumartesi 35 nolu plakalarla doluyo, pazar akşamından gidiyorlar. sahilde park etmeğe yer bulamıyoruz sizin arabalar yüzünden :KK70:

eşime bazen diyorum ne tuhaf, izmirliler kuşadasına geliyo, biz haftasonları izmire gidiyoruz :KK48: Kuşadası her cuma-cumartesi 35 nolu plakalarla doluyo, pazar akşamından gidiyorlar. sahilde park etmeğe yer bulamıyoruz sizin arabalar yüzünden :KK70:
Deniz'i güzel doğası güzel orasının yazlığı falan olanlarda dediğin gibi hafta sonları hep orda :KK69:

Günaydın canım, biz iyiyiz sen nasılsın? aşıdan sonra ağrı oluyormuş, bende hiç olmadı ama. bana ebe ağrı olursa çok, kolonya ile sil, soyuk bez koy dedi, eğer ağrı çok fazlasa parol ya da minoset içebilirsini dedi.
Hareket ederken kolumu bukerken ağrıyor böyle devam ederse yutarim bi ağrı kesici bakalım.
günaydın cnm, biz de Kuşadası, sizden geride kalmıyoruz ama 2-3 derece daha az bizde :KK54:
Ah ahh geçen sene 24 temmuzdan sonra 1 hafta kusadasindaydik balayında çok güzel Kuşadası ya ben çok sevmiştim ;)

günaydın kızlarrrr:halay::KK73:
Günaydın kızlar bugün İzmir burası çok sıcak 41 dereceymiş o_Oevden çıkmıcam :KK45:
günaydın canım sorma yaben dün gece sıcaktan uyuyamadım bugünde malesef işe geldim :( dün akşam hiç esinti falan yoktu yaa

Hareket ederken kolumu bukerken ağrıyor böyle devam ederse yutarim bi ağrı kesici bakalım.

Ah ahh geçen sene 24 temmuzdan sonra 1 hafta kusadasindaydik balayında çok güzel Kuşadası ya ben çok sevmiştim :KK66:
evet bizim yerimiz güzel :KK71:

bugün de deniz havası, eşim ise yarın bugün çalışıyo :KK34: denize gidemicem :KK61:

İzmirliler, Point Bornova nasıl bi AVM? soriim sizden, dün gördüm internette. H&M bebek kiyafetlerine bakıyordum netden, güzeldi pahalıda değildi, bize en yakın izmir, point bornovada varmış. bornova foruma hep gidiyoruz, orayı hiç bilmiyordum. mothercare falan da varmış. ben bebiş kiyafetlerini bitirdim sayılır, şimdi alsam 1 kaç tane pahalı şey alım, bebek görmeye falan geldiğinde bebişim şık yakışıklı ve karizmatik görünsün :rolleyes::cool:

AGRA AGRA canım güzel bir yer ben sevdim geniş ,ferah.güzel mağazalarda var çok lüks mağazalarda.birde ben mavibahçe alışveriş merkezine bayıldımmm.eğer imkanın olursa orayada git.ne ararsan aklına ne gelirse var.

Back
X