-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın kızlar Mutlu pazarlar ben daha yeni kahvaltı yaptım dün akşamda yürüyüşe çıktım dün Nasıl yorulduysam yatmışım öğleye kadar sıcaklar mahvediyor allah yardımcımız olsun
iyi aksamalar cnm benim ne yapyon nasılsın =)

Oyuncak_3296373.jpg
bum
cnm gulu gulu kullanın tatlım =)

selam kızlar nasılsınız of ya kızlar aklım cok karısık ya ev bakmaya gittim kıracı olmak cok zor muş ya of

hayırlı olsun,çok tatlıymış :) bebiş gelene kadar kıyafetinden bir tane içine koy git gel sev :KK68:

Artık odasını kurduğumuzda inş. Şimdilik eşim topladı kutusuna koydu

Hayırlı olsun Can'ım güle güle kullan çift yönlü sanırım

Çift yönlü canım

Evet canim iyi olur insallah :) sen ne receli yapacaksin ? Ben bugun kayisi ve cilek yaptim ama kirazda deneyesim var ? Hic denedin mi ?

Gule gule kullanin canim inan iyi yapmissiniz. Herkesin dusuncesi farkli olsada o kadar paraya yazik diyorum ben :/

Normalde reçel sevmem ama beyaz kiraz (sarı yani) ve vişne reçelini severim. Normalde çok aramamakla olursa tadına bakarım o kadar. Sana kolay gelsin

Normalde ben o kadar para veririm canım ben. Eğer o paranın karşılığını alacaksam. Hiçte acımam ama en ufak şikayetim olursa işte o verdiğim paraya acırım. Ondan Bi dönüş yapıp bu arabayı aldım.

valla cnm haklısın valla bende bugun cüz surdum temizlik yaptım sonra esimle yemek yemeye gittik sonra teyzesine gittik simdi evdeyim ev bakmaya gittim ya cok kararsız kaldım kızlar ev 200 m buyuk ama mutfakta dolap cok yok ve ocak sorunu ve var benim davlunbaz ya of ya =(

200 metre kare evde Nasıl dolap çok olmaz ki? Ocak sorunu ne gibi bişey canım? Set üstü şeklinde mi ocak? Ve davlumbaz senin mi var? Öyleyse kaldırırsın canım, eğer ki evde yoksa ev sahibinin taktırması lazım

Çift yönlü canım

Normalde reçel sevmem ama beyaz kiraz (sarı yani) ve vişne reçelini severim. Normalde çok aramamakla olursa tadına bakarım o kadar. Sana kolay gelsin

Normalde ben o kadar para veririm canım ben. Eğer o paranın karşılığını alacaksam. Hiçte acımam ama en ufak şikayetim olursa işte o verdiğim paraya acırım. Ondan Bi dönüş yapıp bu arabayı aldım.

200 metre kare evde Nasıl dolap çok olmaz ki? Ocak sorunu ne gibi bişey canım? Set üstü şeklinde mi ocak? Ve davlumbaz senin mi var? Öyleyse kaldırırsın canım, eğer ki evde yoksa ev sahibinin taktırması lazım
günaydın cnm ya mutfakta buyuk ama dolap cok yok tegah cok kucuk benim octa gommeli fırın o sorun ya aslında bunlar cok ufak tekef seyler ama aklıma taklıyor bir yanimda eşim seviyorum o nerde işe orda mutlu olurum diyorum esyanın cok onemi yok yani of ya aklım cok karısık cnm ya =(sen nasılsın ne yapyon cnm

gunaydın hanımlar bende bugun ası olmaya gıdecekim 2 ası yı olacak baklım bu sefer acıyacak mı bilmiyorum

Günaydın annişler

gunaydın hanımlar bende bugun ası olmaya gıdecekim 2 ası yı olacak baklım bu sefer acıyacak mı bilmiyorum

Günaydın

İlki kadar acımıyor merak etme sadece hafif bir sızı gibi. En azından bende öyle oldu.

Gömmeli fırın dediğin ankastre mi yoksa norma bildiğimiz ocaklı fırın mı? Hepsinde de çözüm bulunur canım da önemli olan evin senin içine sinmesi

Günaydın annişler

Günaydın

İlki kadar acımıyor merak etme sadece hafif bir sızı gibi. En azından bende öyle oldu.

Gömmeli fırın dediğin ankastre mi yoksa norma bildiğimiz ocaklı fırın mı? Hepsinde de çözüm bulunur canım da önemli olan evin senin içine sinmesi
ankastre cnm o koyacak yer yok ya biraz şindide bu oturdum evde hi
Günaydın annişler

Günaydın

ankastre için yer yok cnm ev iyi işte kiracıyım ya o kadar önemi yok esim oyle diyor evi satın almıyoruz baklım düşünüyorum daha

Çift yönlü canım

O kadar guzel recel yani sevdigine gore :) canim birdr kimi cocuk arabada durmuyor 3~5 defa anca kullananlarda var :/

Günaydın. Kızlar ben de sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gidicem kan ilacımi 2 ye çıkardı doktorum :( vitamin kalsiyum magnezyum derken midem bulandı artık ya ilaçlardan bi de kan sulandiricim var tabi :(

Evet canim iyi olur insallah :) sen ne receli yapacaksin ? Ben bugun kayisi ve cilek yaptim ama kirazda deneyesim var ? Hic denedin mi ?

Gule gule kullanin canim inan iyi yapmissiniz. Herkesin dusuncesi farkli olsada o kadar paraya yazik diyorum ben :/
canım ben denemedim hiç ilk tecrübem kayısı yapcam inş. bende artık kıyafet alışverişi tamamlandı şimdi beşiğini alacağım birde şifonyer alayım diyorum 4- 5 çekmeceli beyaz alsam ilerde odasını yapıncada kullanırım gibi geliyor yada başka bir odada kullanılır gibi değilmi

canım ben denemedim hiç ilk tecrübem kayısı yapcam inş. bende artık kıyafet alışverişi tamamlandı şimdi beşiğini alacağım birde şifonyer alayım diyorum 4- 5 çekmeceli beyaz alsam ilerde odasını yapıncada kullanırım gibi geliyor yada başka bir odada kullanılır gibi değilmi
Evet canim beyaz uyum saglar :)bende dolap ve besik icin duz beyaz dusunuyorum birde dolap dayandigi surece ayri dolap almam gibi geliyor :/ buyuyunce baza ve calisma masasi.eklesek :/ herkes illa genc odasi diye setler almiyor ki

selam kızlarrr.....
hafta sonu yatılı misafirlerim vardı giremedim nete bir türlü.sabah işbaşı yaptım koştur koştur geldim size yazayım diye ama iş yerinde de net kesikti yeni geldi:işsiz:
Kızlar bizde dışarı çıkmıştık burda outlet bir avm var. Mamino diye bir Bebek mağazası gördük tesadüfen gezerken bi Bebek arabası indirime girmiş ve aldııııık. Kraft dino eve gittiğimizde resimlerini çeker atarım 300 tl ye aldık mor renk :KK200: :halay:
canım güle güle kullanın çok güzelmiş.işin büyük ve çok düşünülen kısmını atlattın valla ;)ben hala kararsızım şimdilik sadece puset mi alsak mart gibi mi araba alsak yoksa şimdi ikisini bir mi alsak diye

selam kızlarrr.....
hafta sonu yatılı misafirlerim vardı giremedim nete bir türlü.sabah işbaşı yaptım koştur koştur geldim size yazayım diye ama iş yerinde de net kesikti yeni geldi:işsiz:

canım güle güle kullanın çok güzelmiş.işin büyük ve çok düşünülen kısmını atlattın valla :KK66:ben hala kararsızım şimdilik sadece puset mi alsak mart gibi mi araba alsak yoksa şimdi ikisini bir mi alsak diye
hosgeldın canım nasılsın :)

Back
X