-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar ben de A101e gittim, bebiş için pike ve banyo havlusu aldım 9.95e. Alt açma minderi de vardı ama mavisi bitmişdi, pembesi vardı:mad:

hayırlı olsun. :)

A101 çevrende yok mu başka?.
Vardır muhakak.
alt açma minderini açıp baktın mı? ben butun ürünleri tek tek açıp baktım.Sanki çok küçük alt açma minderi.

hayırlı olsun. :)

A101 çevrende yok mu başka?.
Vardır muhakak.
alt açma minderini açıp baktın mı? ben butun ürünleri tek tek açıp baktım.Sanki çok küçük alt açma minderi.
Var da gitmeye eriniyom:oops: açığı pembe olduğu içim incelemedim:spor:

Kızlar nasıl güzel mi bundan yaptırmayı düşünüyorum ben işleyemem güzel olmaz 150 tl nasıl
Nasil diye sordugun icin yaziyorum canim..
Tek boyle dusunen benm sanirim :D maddi durumunuda bilemem ama bence pahali.. Tabiki emek var ama olsada olur olmasada olur yani. :KK15:

Tek boyle dusunen benm sanirim :KK70: maddi durumunuda bilemem ama bence pahali.. Tabiki emek var ama olsada olur olmasada olur yani. :KK15:
YA CNM HAKLISIN İŞTE YA KARARSIZ KALDIM YAPTIRSAM MI YAPTIRMASAM MI DİYE OF DAHA ESİM İLE KOSMADIM OKUNUSAYIM BAKLIM

Evet canim biberi bende cig atmistim iyi oluyor dedigin gibi :) belki domateside cigden.atmayi denerim bu sene :) bende visneyi sadece 1 paket atmistim esim cok sevmiyo diye ilk hamile kaldigimda keske daha cok atsaymisimd emistim :KK70:

Hadi ya o zaman kisacak birseyde kalmamis :KK70:
Sorma tek yapamadığım şey yürüyüş :( onun içinde bayram sonrasını bekliyorum bakalım

Tek boyle dusunen benm sanirim :KK70: maddi durumunuda bilemem ama bence pahali.. Tabiki emek var ama olsada olur olmasada olur yani. :KK15:
ben de aynı düşünüyorum :KK48: tabii el emeği var güzel görünebilir falan, ben o kadar para vermem mesela, triko battaniye alırım 30-40 tl ye, çok mu cimriyim o_O:KK70:

Back
X