Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu çok güzel bayıldımbebek için işlemeli girintili çıkıntılı örügüdense sade ama şirin örgü battaniye daha kullanışlı olmaz mı?
Eki Görüntüle 1854208
Kızlar ben de A101e gittim, bebiş için pike ve banyo havlusu aldım 9.95e. Alt açma minderi de vardı ama mavisi bitmişdi, pembesi vardı![]()
Var da gitmeye eriniyomhayırlı olsun. :)
A101 çevrende yok mu başka?.
Vardır muhakak.
alt açma minderini açıp baktın mı? ben butun ürünleri tek tek açıp baktım.Sanki çok küçük alt açma minderi.
Olabilir canım yapabilene ben çok fazla bilmiyorum gösteren olmasi lazim :))kullanışlıysa sıkıntı yok
tığ işi sert olur gibi evet ama desen örgüye uygulanabilir basit bir model.
:)Olabilir canım yapabilene ben çok fazla bilmiyorum gösteren olmasi lazim :))
Nasil diye sordugun icin yaziyorum canim..Kızlar nasıl güzel mi bundan yaptırmayı düşünüyorum ben işleyemem güzel olmaz 150 tl nasıl
EVET CNM HAKLISIN ATARSIN ALLAHIN İZNİ İLE CNMBeyaz da güzel olur bence buna benzer kv ördügü de bitmedi henüz bitsin atarım fikir olur istersen
YA CNM HAKLISIN İŞTE YA KARARSIZ KALDIM YAPTIRSAM MI YAPTIRMASAM MI DİYE OF DAHA ESİM İLE KOSMADIM OKUNUSAYIM BAKLIMNasil diye sordugun icin yaziyorum canim..
Tek boyle dusunen benm sanirimmaddi durumunuda bilemem ama bence pahali.. Tabiki emek var ama olsada olur olmasada olur yani.
![]()
Daha iyiyim canım sağolasın sen nasılsın :) vantilatör sağolsun ben nereye o oraya mutlu mesut yaşıyoruz şimdilik :))Günaydın canım sagol tatlım nasılsın bugun :)
Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin inşallahİYİ GECELER KIZLAR BU SIRADA SİMDİDEN KADİLİNİZ KUTLU OLSUN KIZLAR BEN BERKİ YARIN AZ GİRİP CIKARIM KADİL PROG VAR CAMİDE ORAYA GİDEBİLİRİM KISMET BAKLIM =)
Sorma tek yapamadığım şey yürüyüşEvet canim biberi bende cig atmistim iyi oluyor dedigin gibi :) belki domateside cigden.atmayi denerim bu sene :) bende visneyi sadece 1 paket atmistim esim cok sevmiyo diye ilk hamile kaldigimda keske daha cok atsaymisimd emistim
Hadi ya o zaman kisacak birseyde kalmamis![]()
Seninde kandilin mübarek olsun canımİYİ GECELER KIZLAR BU SIRADA SİMDİDEN KADİLİNİZ KUTLU OLSUN KIZLAR BEN BERKİ YARIN AZ GİRİP CIKARIM KADİL PROG VAR CAMİDE ORAYA GİDEBİLİRİM KISMET BAKLIM =)
valla cnm iyim ne olsun kadilin kutlu olsun cnm allah kabul etsin cnmDaha iyiyim canım sağolasın sen nasılsın :) vantilatör sağolsun ben nereye o oraya mutlu mesut yaşıyoruz şimdilik :))
sagol cnm benim allah dualarımızı kabul etsinSeninde kandilin mübarek olsun canım
amin cnm allah kabul etsin tatlım =)Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin inşallah
ben de aynı düşünüyorumNasil diye sordugun icin yaziyorum canim..
Tek boyle dusunen benm sanirimmaddi durumunuda bilemem ama bence pahali.. Tabiki emek var ama olsada olur olmasada olur yani.
![]()