- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım benimde 2 gündür baya asagida bi de bazen aniden ayağa kalkınca kramp gibi oluyo ilk aylarda öyle olurdu yeniden başladıKızlar selam,
Ben bugün sabahtan beri bebeğin hareketlerini yine çok aşağıda hissediyorum. Arada da kasıklarıma ağrı giriyor ama az az. Hareket ediyor şükür ama hep aşağılarda. Aynı durumu yaşayan varmı?
Selen_Ay Memleketteyim canım, hemen biyere gitme şansımda yok. Haftasonu dönüyoruz inşAllah. Haftaya çarşambaya randevum var.
Merhaba kızlar bende giremedim bu aralar ailem memleketten gelecekleri için hazırlık yaptım bende sabah sağlık ocağına gidecem bakalım şeker sonucumuz ne çıktı perşembede kontrolüm var umarım herşey yolundadır karın Ağrı'sından bahsetmişsiniz bende karın Ağrı'sı yok ama bazen göğüsümün altına ağrı girdiği oluyor
günaydın kızlar günümüz güzel olsun inşallah bugün buraları ben açtım
tugder canım benimde bebiş bazen yukarıya çıkıyor galiba göğsümün altı semsert oluyo nefes almam zorlaşıyo.ayağa kalkıp biraz yürüyünce rahatlıyorum ama tavsiye ederim.herhalde o zaman pozisyonu değişiyo
bu aralar sıcaktan mıdır 6 aylık olduğumdan mıdır yoksa çalıştığımdan mıdır bilmiyorum sürekli uykulu bir halim var.gece birkaç sefer uyanıp uyuyorum.sabahları sersem gibi uyanıyorum bıraksan bütün gün uyurum o derece.sizde de var mı böyle uyku sorunu kızlar?
Insallah seninde cikmaz canim.Evet canim gercekten oyle olduKızlar herkese iyi akşamlar
Yoğun bi gündü. Eşimin halasıgil İstanbul'a dönüyorlarmış geçerken bize uğramak istemişler. 6 sene sonra hamile kalınca hayırlı uğurlu olsun demek istemişler. Kardeşim eşim ben arı gibi çalıştık yani. Ama baya yorgunum
Valla ne güzel etmişsiniz. Ne tatlı olur odası annesi.
Biz de 1 ay sonra inş
Kontrole gitmedim canım. Sürekli olmayan şeyleri önemsiz görüyor doktorlar. Takipte kaldım, zaten sonrasında sürekli yatınca rengi değişmeye başladı ama korkuttu. Bu arada cuma kontrolüm var sorucam hocaya
Belki vitamin hapını bu ara kullanmadığındandır canım. Hani insan tam bişey de diyemiyor. Kasılma gibi bişey yok bende. Ama yorulduğumda karnım sertleşiyor ve bebek az hareket ediyor
Doktorun dediği gibi belki de magnezyum eksikliğindendir
Bebeğin yeleğini güle güle kullansın annesi.
Adıyla da güle güle yaşasın inş kızçen
Normalde zaten risk görürse yapılması lazım yüklemenin canım. Benimde normalde şeker çok düşük olurdu, kan, tansiyon, kolestrol. Bakalım doktor ne dicek. İlla isterse açlık tokluk şekerine baksın. Asıl sıkıntı orda görünür
Şükür sıkıntı da yokmuş
insan şüpheleniyor değil mi. Eşim de şey diyor bakalım doktor bu sefer ne dicek. Dedim artık bişi demesin ben kızım diye seviyorum değiştirmesin yani dedim
Bazen ben de kasıklarımın orda hareketlerini hissediyorum canım ama her zaman değil
Kontrolün ne Zaman canım. İnş Bi sıkıntı çıkmaz. Çok şüphelenirsen doktora görünürsün canım. Zaten ihmal etmezsin bebeğini
canım bizde sağlık ocağı numarasını veya kimlik numaranı söylediğinde ebeler sistemden direk çıkarıp veriyor. her sağlık ocağı kafasına göre çalışıyor... inşallah güzel haberlerle gelGünaydın kızlar sağlık ocağına gittim doktorum izinli olduğu için şeker yüklemesinin sonucunu hala alamadım yarına kaldı inşallah bir sorun yoktur perşembe de doktor randevumu aldım bakalım umarım herşey yolundadır
6 aylık değiliz artık, 7ye girdik, büyüyoruz artık annesi, daha neler neler yapıcaklar. bazen eşime diyorum ki o kadar yukarı çıkıyor ki ağzımdan çıksa hiç şaşırmamgünaydın kızlar günümüz güzel olsun inşallah bugün buraları ben açtım
tugder canım benimde bebiş bazen yukarıya çıkıyor galiba göğsümün altı semsert oluyo nefes almam zorlaşıyo.ayağa kalkıp biraz yürüyünce rahatlıyorum ama tavsiye ederim.herhalde o zaman pozisyonu değişiyo
bu aralar sıcaktan mıdır 6 aylık olduğumdan mıdır yoksa çalıştığımdan mıdır bilmiyorum sürekli uykulu bir halim var.gece birkaç sefer uyanıp uyuyorum.sabahları sersem gibi uyanıyorum bıraksan bütün gün uyurum o derece.sizde de var mı böyle uyku sorunu kızlar?
Çok tatlılar güle güle kullan Can'ım bende pembe alıyım hepKızlar merhaba nasılsınız? bebişim için internetden soo be'nin aşağıdaki giysilerini aldım, hırkaya bayıldım, iki taraflıymış, iki tarafını da kullana biliyormuşuzhep kendime söz veriyorum mavi almıcam , ama yine mavi alıyorum çok tatlı değiller mi
![]()
Kızlar merhaba nasılsınız? bebişim için internetden soo be'nin aşağıdaki giysilerini aldım, hırkaya bayıldım, iki taraflıymış, iki tarafını da kullana biliyormuşuzhep kendime söz veriyorum mavi almıcam , ama yine mavi alıyorum çok tatlı değiller mi
![]()
güle güle kullansın bebişin annesi hepsi çok güzel..aman mavi oluversin nolcak zaten erkek bebekler için fazla renk koymuyolar ben daha denk gelemedim güzel renklereKızlar merhaba nasılsınız? bebişim için internetden soo be'nin aşağıdaki giysilerini aldım, hırkaya bayıldım, iki taraflıymış, iki tarafını da kullana biliyormuşuzhep kendime söz veriyorum mavi almıcam , ama yine mavi alıyorum çok tatlı değiller mi
![]()
ben doğum yapcağım güne göre hesaplayıp 6 diyodum yanlış mı hesaplamışım yacanım bizde sağlık ocağı numarasını veya kimlik numaranı söylediğinde ebeler sistemden direk çıkarıp veriyor. her sağlık ocağı kafasına göre çalışıyor... inşallah güzel haberlerle gel
6 aylık değiliz artık, 7ye girdik, büyüyoruz artık annesi, daha neler neler yapıcaklar. bazen eşime diyorum ki o kadar yukarı çıkıyor ki ağzımdan çıksa hiç şaşırmam![]()
Selam kızlar bende doktordan geliyorum çok şükür herşey yolunda bizimkinin başı aşagıda ayaklar yukarıdaydımaşallah 1150 gr olmuş 1 ay sonra gitcem 1 ayda 2 kilo aldım doktor aylık 2 kilodan fazla alma dedi
![]()
hadi gözün aydın canım benim doktorda fazla kilo almamaya çalış şeker çıkabilir dedi.2 gündür dikkat edeyim diyorum ama canım daha çok tatlı ve hamur işi istiyo
Çooook tatlı kuzum Güle güle kullanın inş. Bende pembe almam diyorum ama başka renk begenemiyorum artık :)))Kızlar merhaba nasılsınız? bebişim için internetden soo be'nin aşağıdaki giysilerini aldım, hırkaya bayıldım, iki taraflıymış, iki tarafını da kullana biliyormuşuzhep kendime söz veriyorum mavi almıcam , ama yine mavi alıyorum çok tatlı değiller mi
![]()
Mas. CanıM büyüyor bebislerimiz mad. Bnm kontrole 3 hafta var daha meraklardayimm :))Selam kızlar bende doktordan geliyorum çok şükür herşey yolunda bizimkinin başı aşagıda ayaklar yukarıdaydımaşallah 1150 gr olmuş 1 ay sonra gitcem 1 ayda 2 kilo aldım doktor aylık 2 kilodan fazla alma dedi
![]()