-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Merhaba kızlar bende giremedim bu aralar ailem memleketten gelecekleri için hazırlık yaptım bende sabah sağlık ocağına gidecem bakalım şeker sonucumuz ne çıktı perşembede kontrolüm var umarım herşey yolundadır karın Ağrı'sından bahsetmişsiniz bende karın Ağrı'sı yok ama bazen göğüsümün altına ağrı girdiği oluyor

Kızlar selam,
Ben bugün sabahtan beri bebeğin hareketlerini yine çok aşağıda hissediyorum. Arada da kasıklarıma ağrı giriyor ama az az. Hareket ediyor şükür ama hep aşağılarda. Aynı durumu yaşayan varmı?
Evet canım benimde 2 gündür baya asagida bi de bazen aniden ayağa kalkınca kramp gibi oluyo ilk aylarda öyle olurdu yeniden başladı

günaydın kızlar günümüz güzel olsun inşallah bugün buraları ben açtım :D
tugder tugder canım benimde bebiş bazen yukarıya çıkıyor galiba göğsümün altı semsert oluyo nefes almam zorlaşıyo.ayağa kalkıp biraz yürüyünce rahatlıyorum ama tavsiye ederim.herhalde o zaman pozisyonu değişiyo ;)
bu aralar sıcaktan mıdır 6 aylık olduğumdan mıdır yoksa çalıştığımdan mıdır bilmiyorum sürekli uykulu bir halim var.gece birkaç sefer uyanıp uyuyorum.sabahları sersem gibi uyanıyorum bıraksan bütün gün uyurum o derece.sizde de var mı böyle uyku sorunu kızlar?

Günaydın annişler

Ay ben hala resim yükleyemedim size

Selen_Ay Selen_Ay Memleketteyim canım, hemen biyere gitme şansımda yok. Haftasonu dönüyoruz inşAllah. Haftaya çarşambaya randevum var.

Canım hani çok sıkıntın olursa elbet gidersin demiştim. Sen yine de yat dinlen yani. Rabbim esirgesin bebişini

Hayırlısıyla dönersin inş

Merhaba kızlar bende giremedim bu aralar ailem memleketten gelecekleri için hazırlık yaptım bende sabah sağlık ocağına gidecem bakalım şeker sonucumuz ne çıktı perşembede kontrolüm var umarım herşey yolundadır karın Ağrı'sından bahsetmişsiniz bende karın Ağrı'sı yok ama bazen göğüsümün altına ağrı girdiği oluyor

Herkes Bayram telaşında hala : )

Hayırlı haberlerle gel canım

günaydın kızlar günümüz güzel olsun inşallah bugün buraları ben açtım :KK70:
tugder tugder canım benimde bebiş bazen yukarıya çıkıyor galiba göğsümün altı semsert oluyo nefes almam zorlaşıyo.ayağa kalkıp biraz yürüyünce rahatlıyorum ama tavsiye ederim.herhalde o zaman pozisyonu değişiyo :KK66:
bu aralar sıcaktan mıdır 6 aylık olduğumdan mıdır yoksa çalıştığımdan mıdır bilmiyorum sürekli uykulu bir halim var.gece birkaç sefer uyanıp uyuyorum.sabahları sersem gibi uyanıyorum bıraksan bütün gün uyurum o derece.sizde de var mı böyle uyku sorunu kızlar?

Günaydın canım :KK60:

Ben de gündüz uykusu yokta bu ara Bi huy edindim sabah saat 6 da uyanıyorum yaa. Ondan sonra uyu uyuyanilirsen. Ne gıcık bi durum. Ama o saatlerde kızım uyanık oluyor bol bol hareketlerini hissediyorum : )

Benim daha göğüs altında sertlik gibi bişey hissetmiyorum ama bazen tekme mi direk mi ne vuruyorsa artık... Nefesimi kesiyor benim de. Aynı şeyi afedersiniz alt tarafa doğru da yapıyor. Çıkıcak gibi hissediyorum ya da küçük abdestim yoksa bile geliyor gibi hissedip lavaboya gidiyorum hemen :D Tatlış kızım beniiiiim. :anneadayı::KK200:

Kızlar herkese iyi akşamlar

Yoğun bi gündü. Eşimin halasıgil İstanbul'a dönüyorlarmış geçerken bize uğramak istemişler. 6 sene sonra hamile kalınca hayırlı uğurlu olsun demek istemişler. Kardeşim eşim ben arı gibi çalıştık yani. Ama baya yorgunum

Valla ne güzel etmişsiniz. Ne tatlı olur odası annesi.
Biz de 1 ay sonra inş

Kontrole gitmedim canım. Sürekli olmayan şeyleri önemsiz görüyor doktorlar. Takipte kaldım, zaten sonrasında sürekli yatınca rengi değişmeye başladı ama korkuttu. Bu arada cuma kontrolüm var sorucam hocaya

Belki vitamin hapını bu ara kullanmadığındandır canım. Hani insan tam bişey de diyemiyor. Kasılma gibi bişey yok bende. Ama yorulduğumda karnım sertleşiyor ve bebek az hareket ediyor
Doktorun dediği gibi belki de magnezyum eksikliğindendir

Bebeğin yeleğini güle güle kullansın annesi.
Adıyla da güle güle yaşasın inş kızçen

Normalde zaten risk görürse yapılması lazım yüklemenin canım. Benimde normalde şeker çok düşük olurdu, kan, tansiyon, kolestrol. Bakalım doktor ne dicek. İlla isterse açlık tokluk şekerine baksın. Asıl sıkıntı orda görünür

Şükür sıkıntı da yokmuş

:KK70: insan şüpheleniyor değil mi. Eşim de şey diyor bakalım doktor bu sefer ne dicek. Dedim artık bişi demesin ben kızım diye seviyorum değiştirmesin yani dedim

Bazen ben de kasıklarımın orda hareketlerini hissediyorum canım ama her zaman değil

Kontrolün ne Zaman canım. İnş Bi sıkıntı çıkmaz. Çok şüphelenirsen doktora görünürsün canım. Zaten ihmal etmezsin bebeğini
Insallah seninde cikmaz canim.Evet canim gercekten oyle oldu :D kiz dimi dedim :D

Günaydın kızlar sağlık ocağına gittim doktorum izinli olduğu için şeker yüklemesinin sonucunu hala alamadım yarına kaldı inşallah bir sorun yoktur perşembe de doktor randevumu aldım bakalım umarım herşey yolundadır

Kızlar merhaba nasılsınız? bebişim için internetden soo be'nin aşağıdaki giysilerini aldım, hırkaya bayıldım, iki taraflıymış, iki tarafını da kullana biliyormuşuz :KK73:hep kendime söz veriyorum mavi almıcam , ama yine mavi alıyorum çok tatlı değiller mi:KK23:

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 3.webp
    3.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 25
  • 2.webp
    2.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 21
Günaydın kızlar sağlık ocağına gittim doktorum izinli olduğu için şeker yüklemesinin sonucunu hala alamadım yarına kaldı inşallah bir sorun yoktur perşembe de doktor randevumu aldım bakalım umarım herşey yolundadır
canım bizde sağlık ocağı numarasını veya kimlik numaranı söylediğinde ebeler sistemden direk çıkarıp veriyor. her sağlık ocağı kafasına göre çalışıyor... inşallah güzel haberlerle gel :KK68:
günaydın kızlar günümüz güzel olsun inşallah bugün buraları ben açtım :KK70:
tugder tugder canım benimde bebiş bazen yukarıya çıkıyor galiba göğsümün altı semsert oluyo nefes almam zorlaşıyo.ayağa kalkıp biraz yürüyünce rahatlıyorum ama tavsiye ederim.herhalde o zaman pozisyonu değişiyo :KK66:
6 aylık değiliz artık, 7ye girdik, büyüyoruz artık annesi, daha neler neler yapıcaklar. bazen eşime diyorum ki o kadar yukarı çıkıyor ki ağzımdan çıksa hiç şaşırmam :KK70:

Kızlar merhaba nasılsınız? bebişim için internetden soo be'nin aşağıdaki giysilerini aldım, hırkaya bayıldım, iki taraflıymış, iki tarafını da kullana biliyormuşuz :KK73:hep kendime söz veriyorum mavi almıcam , ama yine mavi alıyorum çok tatlı değiller mi:KK23:
Çok tatlılar güle güle kullan Can'ım bende pembe alıyım hep

yengec4 yengec4 bende hep uykuluyum ama sorun uyuyamamamda erkenden kalkıyorum gecede sürekli uyanıyorum
Selen_Ay Selen_Ay geçmiş olsun kanaman birdahaki olmaz inş.bende senin gibi sabahtan uyanıyorum:uykucu:
tugder tugder Can'ım seninde randevun iyi geçer inş.bir ay sonra tekrar gitcem bende

Hayırlı olsun :)
erkekte çok fazla seçenek yok ki malesef.
bende maviden kaçıyorum ,ama çoraplarda bile ya mavi ya lacivert üretmişler hep.
Ama kızlarda tek renkte olsa üzerinde şirin şeyler var. :)

güle güle kullansın bebişin annesi hepsi çok güzel..aman mavi oluversin nolcak zaten erkek bebekler için fazla renk koymuyolar ben daha denk gelemedim güzel renklere

canım bizde sağlık ocağı numarasını veya kimlik numaranı söylediğinde ebeler sistemden direk çıkarıp veriyor. her sağlık ocağı kafasına göre çalışıyor... inşallah güzel haberlerle gel :KK68:

6 aylık değiliz artık, 7ye girdik, büyüyoruz artık annesi, daha neler neler yapıcaklar. bazen eşime diyorum ki o kadar yukarı çıkıyor ki ağzımdan çıksa hiç şaşırmam :KK70:
ben doğum yapcağım güne göre hesaplayıp 6 diyodum yanlış mı hesaplamışım ya:ıslık:

Selam kızlar bende doktordan geliyorum çok şükür herşey yolunda bizimkinin başı aşagıda ayaklar yukarıdaydı :KK46: maşallah 1150 gr olmuş 1 ay sonra gitcem 1 ayda 2 kilo aldım doktor aylık 2 kilodan fazla alma dedi:dondurma::eek:

yengec4 yengec4 bende hep uykuluyum ama sorun uyuyamamamda erkenden kalkıyorum gecede sürekli uyanıyorum
Selen_Ay Selen_Ay geçmiş olsun kanaman birdahaki olmaz inş.bende senin gibi sabahtan uyanıyorum:uykucu:
tugder tugder Can'ım seninde randevun iyi geçer inş.bir ay sonra tekrar gitcem bende
hadi gözün aydın canım benim doktorda fazla kilo almamaya çalış şeker çıkabilir dedi.2 gündür dikkat edeyim diyorum ama canım daha çok tatlı ve hamur işi istiyo :KK70:
ben gece sıcaktan uyuyamıyorum canım birde yan tarafıma yatmaktan kollarım uyuşuyo ona uyanıyorum.sabahta eşim erken işe gidiyo alarmına uyanıyorum tekrar uyuyorum.sonra işe gitceğimde kalkınca iyice salak gibi oluyorum

Çooook tatlı kuzum Güle güle kullanın inş. Bende pembe almam diyorum ama başka renk begenemiyorum artık :)))

Selam kızlar bende doktordan geliyorum çok şükür herşey yolunda bizimkinin başı aşagıda ayaklar yukarıdaydı :KK46: maşallah 1150 gr olmuş 1 ay sonra gitcem 1 ayda 2 kilo aldım doktor aylık 2 kilodan fazla alma dedi:dondurma::eek:
Mas. CanıM büyüyor bebislerimiz mad. Bnm kontrole 3 hafta var daha meraklardayimm :))

AGRA AGRA güle güle kullan Can'ım çok şekerler ben giysi bakmıyorum daha doğrusu alışveriş yapmıyorum haftaya beşik aldım mı tamamdır evet her sağlık ocağı farklı çalışıyor daisy5 daisy5 maşallah kilosu haftasına göre iyi olması lazım inşallah benimkide yine öndedir kilosu ama hiç iştahım kalmadı yediklerim yarar inşallah

Back
X