-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Selam kızlar bende doktordan geliyorum çok şükür herşey yolunda bizimkinin başı aşagıda ayaklar yukarıdaydı :KK46: maşallah 1150 gr olmuş 1 ay sonra gitcem 1 ayda 2 kilo aldım doktor aylık 2 kilodan fazla alma dedi:dondurma::eek:
maşAllah bebeğine cnm, inşAllah hep sorunsuz devam etsin:spor:

Selam kızlar bende doktordan geliyorum çok şükür herşey yolunda bizimkinin başı aşagıda ayaklar yukarıdaydı :KK46: maşallah 1150 gr olmuş 1 ay sonra gitcem 1 ayda 2 kilo aldım doktor aylık 2 kilodan fazla alma dedi:dondurma::eek:

Hay maşallah ayyyh ne güzel büyümüş annesi

yengec4 yengec4 bende hep uykuluyum ama sorun uyuyamamamda erkenden kalkıyorum gecede sürekli uyanıyorum
Selen_Ay Selen_Ay geçmiş olsun kanaman birdahaki olmaz inş.bende senin gibi sabahtan uyanıyorum:uykucu:
tugder tugder Can'ım seninde randevun iyi geçer inş.bir ay sonra tekrar gitcem bende

İnş. olmaz canım, kötü bir his
Benim bünye pis, normalde bir gece birşey için kalktın değil mi? ertesi gün yine aynı saatte uyanırım :KK11:

Kızlar annem de bundan yaptırmış ne gerek var ise :halay:hoşuma gitti ama

Öyle deme canım yaaaaa çok tatlı maşallah :KK200:

Kızlar bu arada carters a baktım ürünlerim çıkmış mı diye. Tahmini teslim tarihi yarın görünüyor :halay:
Aldıklarım bunlar
Gelince yine de resimlerini atarım
image.webpimage.webp

kızlar bebişleri yıkarken kullanmak için mağazalarda satılan kovalardan aldınız mı?eşim tutturdu bebekler için olan özel kovalardan alalım diye ama bildiğin kovaya o kadar para vermek mantıksız geliyo bana.öneriniz var mı bu konuda?

arkadaşlar hiç burnu kanayan oldu mu? gerçi o gün bayağı dolaştım sıcakta ona yordum. doktora gittim birşey çıkmadı çok şükür çocukla alakalı

arkadaşlar hiç burnu kanayan oldu mu? gerçi o gün bayağı dolaştım sıcakta ona yordum. doktora gittim birşey çıkmadı çok şükür çocukla alakalı
canım başıma gelmedi ama kan akışımız ve kan hacmi arttığı için burun ve diş eti kanaması yaşamamız normal.tabi dediğin gibi dışarda güneşinde etkisi olmuştur.artık tedbir alıp çıkmak lazım kremdi şapkaydı falan.

Ya kızlar benim kafam karıştı biz şuanda 6,5 aylığız Allah'ın izniyle bebeği kucağımıza almaya 2,5 ay kaldı şuanda 27.hafta 2,5 ay ise 10 haftaya gelir 37 hafta olmuş oluyoruz ama cocuk 40 ile 42 hafta arası doğuyor Nasıl oluyor anlayan varmı :KK58:

Ya kızlar benim kafam karıştı biz şuanda 6,5 aylığız Allah'ın izniyle bebeği kucağımıza almaya 2,5 ay kaldı şuanda 27.hafta 2,5 ay ise 10 haftaya gelir 37 hafta olmuş oluyoruz ama cocuk 40 ile 42 hafta arası doğuyor Nasıl oluyor anlayan varmı :KK58:
canım ben doğum yapcağım zamana göre hesaplayıp 6 aylık oldum diyorum şu anda.her ay 4 hafta olmadığı için böyle karışıklık oluyo.birde doktorlar son adet tarihinden hesaplıyorlar 2 hafta önden gidiyor o yüzden haftalarımız.

kızlar bebişleri yıkarken kullanmak için mağazalarda satılan kovalardan aldınız mı?eşim tutturdu bebekler için olan özel kovalardan alalım diye ama bildiğin kovaya o kadar para vermek mantıksız geliyo bana.öneriniz var mı bu konuda?
Ben almadım tatlım kapaklı bi kova aldım sadece yeterli diye düşünüyorum

o kovaların hiçbir özelliği yok ki bildiğin standart pazar kovalarından :)
Banyo için suyun derecesi önemli duşlukla ısı değişebilir.Bir kova şart ama herhangi bir kova olur.
Ama bebeğin yüzüne su sabun gelmesin diye önü slikonlu bebek maşrabası alabilirsin.Mothercare de 13tl di.

Screen Shot 2016-07-12 at 19.28.38.webp
Screen Shot 2016-07-12 at 19.29.29.webp

doğum hesabı 41 hafta aslında. Yani en son doğum yapma tarihi oluyor.
Ama 9ay 10 gün deniliyorya.
Eskiler hamile olduğunu öğrendiğin adet olmadığıno tarih itibari ile 4 hafta geç hesaplıyor:) yani 37+4 hafta =41 hafta düşün hamile olduğunu öğreniyor iki hafta sonra iki haftalık hamileyim diyor,ama bize göre 6 haftalık oluyor ;)

doğum hesabı 41 hafta aslında. Yani en son doğum yapma tarihi oluyor.
Ama 9ay 10 gün deniliyorya.
Eskiler hamile olduğunu öğrendiğin adet olmadığıno tarih itibari ile 4 hafta geç hesaplıyor:) yani 37+4 hafta =41 hafta düşün hamile olduğunu öğreniyor iki hafta sonra iki haftalık hamileyim diyor,ama bize göre 6 haftalık oluyor :KK66:
Erkek çocuğa 9 ay 10 gün kızda öyle değil 9 ay oluyor anladım Can'ım yengec4 yengec4 ben normal balıklı bir masrafa aldım fiyatı hatırlamıyorum e Bebek'ten almıştım aklında bulunsun

Ben normal Bi kova alıcam canım o bebek kovaları bana da pahalı geliyor
Ha çok öyle tırt bişi almam azıcık kibar olur ama dediğim gibi Bebek mağazalarından değil. Maşrapayı da düz bişi alcam yeter

Var canım.
2 aydan fazladır kanıyor burnum ama gebelikte normal biliyorum

Canım aylık olma hesabını son adet gördüğün tarihe göre hesapla. Mesela benim ocak 19 ilk gün. Şubat 19 bir aylık. Mart 19 2 aylık. Doktor zaten ay hesabı hiç yapmıyor
Bi de kız çocuğu 9 ayda doğar deme. 2 komşumun kızı da 10 buçuk ayda doğmuşlar :KK49:

Erkek çocuğa 9 ay 10 gün kızda öyle değil 9 ay oluyor anladım Can'ım yengec4 yengec4 ben normal balıklı bir masrafa aldım fiyatı hatırlamıyorum e Bebek'ten almıştım aklında bulunsun
Ayy benim kızımda 42.hafta bittiğinde zorla suni sancıyla başlatmıştı doktor :halay: hiç belli olmuyor o tarihler :) benim şuan tam 10 haftam kaldı eğer kızım acele etmezse inşallah :anneadayı:

Bugün doktora gittim kızlar sonunda. Doktor nerdesin sen dedi en son Nisan ayında gitmişim düşünün yani :21: detaylı ultrason da sorun olmayınca bende gitmek istemedim. Sonuçta hareketlerini hissediyordum bir sıkıntım da yoktu ama artık ihmal etmicem son aylardayız malum. Kızım 28 hafta 5 gün çıktı ultrasonda,kilosu 1.300gr olmuş. Ben 1.5 ayda 400grm almışım onuda bebek almış :KK71: testlerim var baya solgun gördü doktor onları halledicem bu hafta içi. Hafta sonuda 1 aylık tatile çıkıcam şehir dışına. Sıcakta İstanbul hiç çekilmiyor :(

125438_04.webp

Markafoniden crocs terlik aldım kızlar. Çok rahat tavsiye ederim. Ben pek ayakkabı giyemiyorum ayaklarım hemen ağrıyor bakalım bu terlik iyi gelecek gibi

Günaydın kızlar:KK200:

foolfancy foolfancy canım demek 42.haftada da doğabiliyor maşallah bebişin iyiymiş kilosu sende almamışsın maşallah nasıl beslendin biraz bahsetsene :confused:
@tugderAnnenin yaptıkları çok şirinmiş güle güle kullanın

Günaydın kızlar:KK200:

foolfancy foolfancy canım demek 42.haftada da doğabiliyor maşallah bebişin iyiymiş kilosu sende almamışsın maşallah nasıl beslendin biraz bahsetsene :confused:
@tugderAnnenin yaptıkları çok şirinmiş güle güle kullanın
günaydın canım ve herkese günayyddıınnnn:halay:

Back
X