- 12 Ocak 2015
- 1.149
- 1.376
- 133
- 39
günaydın kızlar
foolfancy
cnm maşallah kızına, inşallah hep güzel devam etsin 
sekerli_seker
nerde acaba? tatili bitmedi mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün doktora gittim kızlar sonunda. Doktor nerdesin sen dedi en son Nisan ayında gitmişim düşünün yanidetaylı ultrason da sorun olmayınca bende gitmek istemedim. Sonuçta hareketlerini hissediyordum bir sıkıntım da yoktu ama artık ihmal etmicem son aylardayız malum. Kızım 28 hafta 5 gün çıktı ultrasonda,kilosu 1.300gr olmuş. Ben 1.5 ayda 400grm almışım onuda bebek almış
testlerim var baya solgun gördü doktor onları halledicem bu hafta içi. Hafta sonuda 1 aylık tatile çıkıcam şehir dışına. Sıcakta İstanbul hiç çekilmiyor
![]()
canım ben tekrar işe dönmeyeceğim için 32.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama eşimle maddi durumu konuşup belki birkaç hafta daha çalışabilirimcanım sen 32.haftada mı ayrılcaksın izne ben 37 sonunda ayrılayım diyorum
Ay evet canım eşim sonunda karar verdi Allah'ın izni ile adı ile yasasınlar :)Adas mi olcakmis kizlarimiizzz :)) ismiyle yaşasın inş. Güzel isim![]()
dımı ınsan emın olamıyor sonraGünaydın kızlar :))MutluBulut_
Selen_Ay doktorum 3 kez kız demesine rağmen hala acaba mi diyorum bazen :))
gule gule kullansın oglusun :)Kızlar merhaba nasılsınız? bebişim için internetden soo be'nin aşağıdaki giysilerini aldım, hırkaya bayıldım, iki taraflıymış, iki tarafını da kullana biliyormuşuzhep kendime söz veriyorum mavi almıcam , ama yine mavi alıyorum çok tatlı değiller mi
![]()
senınde kızın gule gule kullansınHay maşallah ayyyh ne güzel büyümüş annesi
İnş. olmaz canım, kötü bir his
Benim bünye pis, normalde bir gece birşey için kalktın değil mi? ertesi gün yine aynı saatte uyanırım
Öyle deme canım yaaaaa çok tatlı maşallah
Kızlar bu arada carters a baktım ürünlerim çıkmış mı diye. Tahmini teslim tarihi yarın görünüyor![]()
Aldıklarım bunlar
Gelince yine de resimlerini atarım
Eki Görüntüle 1857542 Eki Görüntüle 1857543
Evet canım ara ara oluyor hamılelıkten dolayı dıye bılıyorum onemsemedım o yuzdenarkadaşlar hiç burnu kanayan oldu mu? gerçi o gün bayağı dolaştım sıcakta ona yordum. doktora gittim birşey çıkmadı çok şükür çocukla alakalı
kızlar nerelerdesiniz ya kimse girmiyo foruma kaç gündür![]()
günaydın canım, nasılsın? cok sakinlik bu aralar...günaydın kızlarrrrbugün buralarda kimsecikler yok galiba
![]()
günaydın canım, nasılsın? cok sakinlik bu aralar...
Günaydın kızlar nasılsınız ? Yalancı sancılarınız başladı mı acaba sizin ? Nasıl oluyo bi bilginiz var mı ? Dün 2 kere uykumdan uyandırcak şekilde sancım vardı karnım taş gibi oldu bel kasık ve karnımın yanları feci şekilde ağrıdı hamile olmasam adet oldum diyebilirdim internetten de baktım bu şekilde oluyomuş şükür düzensiz dr.a gitmelimiyim acaba normal dimi bu sancılar ?
Günaydın kızlar nasılsınız ? Yalancı sancılarınız başladı mı acaba sizin ? Nasıl oluyo bi bilginiz var mı ? Dün 2 kere uykumdan uyandırcak şekilde sancım vardı karnım taş gibi oldu bel kasık ve karnımın yanları feci şekilde ağrıdı hamile olmasam adet oldum diyebilirdim internetten de baktım bu şekilde oluyomuş şükür düzensiz dr.a gitmelimiyim acaba normal dimi bu sancılar ?