-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar enfeksiyon hala bitmemiş yine antiboyitik verdi turnusol pedide renk döndü Sarıyken yeşile az kaçak var dedi Nasıl durduruz dedim durdurmayız dedi dinleneceksin memleketti ki doktor enfeksiyona bağldır eğer tekrar gittiğinde yine su kaçağı var derse alttan muyahene etmesi hastanede yatış demesi lazım dedi benim doktor dinleneceksin dedi haftaya memlekete gidecektim kesinlikle çıkma risk dedi moralim çok bozuk ne yapacağımı şaşırdım pazartesi mecbur başka hastaneye bakacam çünkü burda kimsem yok yatacak olsam bile kim bakacak ne yapacağın ne edecem şaşırdım

Kızlar enfeksiyon hala bitmemiş yine antiboyitik verdi turnusol pedide renk döndü Sarıyken yeşile az kaçak var dedi Nasıl durduruz dedim durdurmayız dedi dinleneceksin memleketti ki doktor enfeksiyona bağldır eğer tekrar gittiğinde yine su kaçağı var derse alttan muyahene etmesi hastanede yatış demesi lazım dedi benim doktor dinleneceksin dedi haftaya memlekete gidecektim kesinlikle çıkma risk dedi moralim çok bozuk ne yapacağımı şaşırdım pazartesi mecbur başka hastaneye bakacam çünkü burda kimsem yok yatacak olsam bile kim bakacak ne yapacağın ne edecem şaşırdım

çok geçmiş olsun canım.

selam.kızlar..haftasonu pek giremiyorum foruma.
H hayatalya canım Allah kavuştursun bikirim asker yolu beklemek zordur bide şimdi hamile halinle daha zir gelir Allah sabır versin
Selen_Ay Selen_Ay canım geçmiş olsun dediğin gibi deniz suyu iyi geliyo nezleye inşallah ilaca gerek kalmadan atlatırsın
Evet cnm zor büyün biraz huzunlendim ya ağladım az esime belli etmemeye çalıştım ama iste canta hazırladım yemek yaptım pasta yaptım süt ile iyonum pastayı :) sen ne yapyon

Sanırım hissediyorlar çünkü o da karnımın büyümesindeki anormalliğin farkında hamile tişörtleri giydiğim için anne bebek diyor üzerindeki bebek resimlerine :)) evet kızım kardeşin var diyorum ama anlıyormu emin değilim pek :))
Kızımda sayılı yapıyor ve her defasında biliyorum yaptığı zamanı ama dediğim gibi şurda kısa bir süre sonra kardeşi gelecek onun altını değiştiricem,onu tuvalete alıştırırsam sanki kendini kötü hisseder gibi geliyor bilmiyorum :KK43: köklü değişiklikleri erteliyorum bu yüzden birde emzik sıkıntımız var ama kısmet hele bir kardeşi gelsin sonra hallederiz hepsini inşallah :)

Bizimki çok bahsetmiyor. Söylüyorum ama kardeşin ne olduğunu idrak edemiyor henüz. Biz bundan bi kaç ay önce hastanede yatmıştık. Serum takıldı kızıma. O gün eve gelince emzik istedi. Bende hastanede unutmuşuz dedim. Yeniden serum takarlar korkusuna emzik konusu kapandı.

Günaydın annişler

Gün değil gece bile bana kötü başladı. Genzim yanıyor yanıyor diye diye en sonunda nezle oldum :cry::cry:
Normalde sevmem nezlemi ben. Yazın hiç çekilmez ama şimdi bu halde daha beter. 1 hafta çekilir mi bu şimdi yaaaaa.
En azından meyve ile bitki çayını karıştırıp üst üste iki gün içiyordum iyi geliyordu. Şimdi yapabilirmiyim onu bilmiyorum. Hafta sonu sorabileceğim doktorlar izinli :cry: hastalıklarım hep hafta sonunu bulur zaten

Ihlamur, zencefil, bal, tarçın, limon

Ben hastayken doktorum bunları kullanabilirsin zararı yok demişti.

ümraniye kumaşından tut bir çok şeye çok uygunmuş,duydum.

Evet canım gayet uygun. Herşeyi bulabiliyorsun.

Kızlar ne yapyorsunuz bende canta hazırladım pasta yaptım yemekte hazır canım siz ne yapyorsunuz

ben de daha önce bilmiyordum, sonradan araştırdım. bebeği ilk hissettiğimiz zamanlar pıtpıtlardı ya. şimdi yene pıtpıt atarsa nebiz atar gibi ama durmadan 5-10 dak, bebiş hıckırıyo demek. bebişim donmüş artık kafası aşağıda olduğu için kasığımda hissediyorum bazen. ben de daha önce diyordum bu neden pıtpıtlıyor tekme değil, çünkü tekmeleri artık daha farklı küvvetli. araştırdım, aynı zamanda arkadaşım da dedi hıckırıyo bebiş :KK49:onun hıckırığını yerim :KK45:

Ay Allahım maşallah
Dediğim gibi ben daha hissedemiyorum
İnş biz de tez vakitte hissederiz

selam.kızlar..haftasonu pek giremiyorum foruma.
H hayatalya canım Allah kavuştursun bikirim asker yolu beklemek zordur bide şimdi hamile halinle daha zir gelir Allah sabır versin
Selen_Ay Selen_Ay canım geçmiş olsun dediğin gibi deniz suyu iyi geliyo nezleye inşallah ilaca gerek kalmadan atlatırsın

İnş canım
Zaten nezleye ilaç bişey yapmıyor ki
7 gün yine sürüyor. Sadece gözüm akmıyor, burnum da.....
Meyve çayı da Deniz de ilaçlardan çok daha iyi geliyor

İnş tez vakitte bi çözüm bulunur canım ya
Gerçi sen de zaten karar vermişsindirde doktor yola çıkma dediyse çıkma

Yatıp dinlenmek çözüm olacaksa yat canım napcan :KK43:

Bizimki çok bahsetmiyor. Söylüyorum ama kardeşin ne olduğunu idrak edemiyor henüz. Biz bundan bi kaç ay önce hastanede yatmıştık. Serum takıldı kızıma. O gün eve gelince emzik istedi. Bende hastanede unutmuşuz dedim. Yeniden serum takarlar korkusuna emzik konusu kapandı.

Ihlamur, zencefil, bal, tarçın, limon

Ben hastayken doktorum bunları kullanabilirsin zararı yok demişti.

Evet canım gayet uygun. Herşeyi bulabiliyorsun.

Aaaa onların Bi sıkıntısı yoksa meyveler zaten zararı değil
Akşama yapayım da içeyim bari. Gece olsun rahat yatayım sağol canım

Sanırım sizin kızlar küçük olduğu için anlayamıyorlar canım
Ayyy meleklerim yaaaaa

Canım inşallah çabuk atlatırsın, başka doktora da görün, aynı şeyi derse gitme, çoğu gitti azı kaldı, riske atma. Peki ailen gelemez mi yanına?

Sakın ihmal etme,İyi bir doktora gözük,ama altan muayenede dikkat edilmesi gereken eğer enfeksiyon varsa bebeğe geçme riski oluşurmuş.
Belki sızıntı mikatarı çok azdır.Ve sadece dinlenip doktor muayenlerini ihmal etmeyerek sorunsuz geçecek.
Belki enfeksyon yanıltıyordur, sonuçta renkte değişmeye başlamış.
sakin ol.
Allaha şükür doktora gitme imkanın var çaresiz değilsin.
Kaç haftayı ,ayı geride bıraktın allaha şükür ,az bir zaman kaldı 9 ay riskli olup yatarak geçiren var 2 ay dinlenerek geçirisin, düşün biraz rahatlamaya çalış.
Allah şifasını verecek inşallah.

Çok geçmiş olsun inş.dinlenince geçer biraz Zaman sonra geçince de gidebilirsin memlekete şu anda riski diyorsa dinlen Can'ım ama başka doktorada görün belki bir perinataloga gidersen daha iyi olur benimde plasenta aşagıda diye yolculuğa izin vermemişti Bayram'da gidememiştim maalesef inş.saglıkla dünyaya getiririz bebekleri sen içini rahat tut

Ay Allahım maşallah
Dediğim gibi ben daha hissedemiyorum
İnş biz de tez vakitte hissederiz.

Aaaa onların Bi sıkıntısı yoksa meyveler zaten zararı değil
Akşama yapayım da içeyim bari. Gece olsun rahat yatayım sağol canım

Sanırım sizin kızlar küçük olduğu için anlayamıyorlar canım
Ayyy meleklerim yaaaaa

AGRA AGRA Bende o hıçkırıklara anlam veremiyordum. Sonra bi gün tam ultrasondayken hıçkırmaya başladı. Doktorum bebeğin hıçkırıyor hissediyormusun dedi. O zaman öğrendim hıçkırık olduğunu.

Selen_Ay Selen_Ay Bizimki şuan 26 aylık, daha idrak edemiyor. Doğduğunda anlayacak sanırım ne olduğunu.

Bana doktorum zararlı değil deyince onları kullandım. Birde daha önce söylemiştim, imnumax ballı boğaz spreyi ve otacının boğaz pastillerini kullandım.

Teşekkürler kızlar güzel Dilekleriniz için ailem şuanda burada zaten doğum temizliği için geldiler beraber memlekete gidecektik pazartesi başka doktora gidecem kafamı karıştıran çok durum var memleketti doktor enfeksiyona bağlı diyor benim doktor demiyor su kaçağında alttan muyahene yatış yaparız diyorlar benim doktor yapmadı ailem kalır kalmaya da annemde rahatsız sürekli kontrolü oluyor şaşırdım bilemiyorum ne yapacağımı umarım Hakkı'mızda hayırlısı olur pazartesi doktor da aynı şeyi söylerse zaten memlekete çıkamam birazdan memleketteki doktorla görüşecem benim doktorda bir tuhaf beni bilgilendirmiyor su şu kadar gelirse sorun demek hemen ara demiyor yatış yapmadı erken doğum riski var diyor olabilecekleri hiç söylemiyor

Demiyor sancın varmı Ağrı'n var mı ben ne sorarsam ona cevap veriyor dengem bozuldu

Back
X