-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar bu arada ebebek in akşam 8 sabah 8 kampanyaları var ya. Akşam beslenme gereçlerinde %50 indirim vardı. Ve ben de sabahın 5 inde şunları aldım :KK70: 12 liralık bonusum vardı, bunlar 51 liraya geldi :KK45:

Eki Görüntüle 1862872 Eki Görüntüle 1862873

Bu mermerşahı ağız bezi
Eki Görüntüle 1862874

Bu da müslin kumaş
Eki Görüntüle 1862875

Ama bu sefer kesin aldım :KK70: hem ebebekten hem garantiden mesaj geldi :KK70:
hayırlı olsun cnm benim gülle gülle kulan cnm benim

selam kızlar ne yapyorsunuz bende uyandım temizlik felan yaptım kavaltı yaptım simdi girdim nasılsınz

Hamilelikte magnezyum eksikliği oluyor aynı zamanda stres vucutta magnezyumu tüketiyormuş,bu da kramplara neden oluyormuş.Benim doktor takviye olarak vermişdi bana.
ay cnm bende içiyor ilaçları ama esim askere gidecek ya stres yatım biraz da galiba

ay cnm bende içiyor ilaçları ama esim askere gidecek ya stres yatım biraz da galiba

allah yardımcın olsun,ona ihtiyacın olduğu bir dönem.
Ama biz kadınlar güçlüyüz,yalnız değilsin biz varız :)
Eşin sağsalim gidip gelsin inşallah.
Sende ona göre dikkat et kendine ve bebişine.:KK68:

Kızlar ya neredesınız bugun cook canım sıkılıyo :/ sankı vakıt gecmıyo

kızlar daha isim bulamadık ya:KK43: hiç bi isim hoşuma gitmiyo napcam bilmiyom

İyi kötü aklınızda illaki bişey vardır canım.
Ben de genel olarak yeni türeyen isimleri sevmiyorum ama kızım bi istisna (gerçi yeni türeyen bir isim değil ama) 2 seneden fazladır diyorum eğer ki kızım olursa eşimin müdürünün ismini koyucam (zamanında benimde daha üst müdürümdü kendisi) bize çooook katkısı oldu kadının Allah razı olsun.

Fikir edinmek istiyorsan isim paylaşırız ama herkes aynı şeyleri sevmiyor o yüzden biraz karışık bi durum

Bende sendenim gunduz uykusu coook zor :/
Oo 4 takim fazlasiyla yeter canim. Ben bir takim daha dusunuyorum yan korumalikli tamam. Belki bir tanede tek carsaf ve yastik kiliflarindan alirim :)

Yan korumalık alsam mı almasam mı, onda kafam karışık, ikeaya gittiğimde bakıcam bir hali ruhiyetime göre : )
Çarşaf takımı alman zararına olmaz canım iyi olur.

güle güle kullan :dondurma:tam ihtiyacımız olan şeyler benimde emzik gecelik falan kaldı eksik

Sağol canım
İşte genel olarak hepimizde eksik olan şeyler bunlar. Ben de böyle şeyler denk geldikçe eksiltmeye çalışıyorum.
Ah Dr Brown un biberonları da indirimde olaydı alıcaktım onlardan da ama işte onlar indirimde değildi.

Merhaba kızlar, ancak girebildim :anneadayı: Yeni cicişleriniz hepsi güzel, inşallah güle gülle kullansın bebişler :KK46::nazar: english home indirimi güzelmiş, ben de bugün gidim bakiim. nevresim almadım bebişime. 3 tane almam lazım.
Benim de bel ağrım çok oluyo, ayrıca kuyruk sokumum çok ağrıyo, bir yere yattığımda kalkamıyorum resmen, eşim zar zor kaldırıyor. belki işte hep oturuyorum ondan mı bilemedim artık :KK14:

Bana ilk hamile kaldığımdan beri diyorlar canım, son zamanlara doğru kuyruk sokumunda da ağrı olacak filan diye.
Neden olduğu konusunda bi fikrim yok ama henüz olmadı, genel olarak herkesin gördüğü bir ağrı çeşidi bu heralde

sagol cnm benim ya ben hazırlık yapyorum o yuzden atamadım gec atım yoksa aldım hepsini atyorum cnm

Ben aldığım an bile bi heyecanla atıyorum yaaaaaaaaaaaaa :oops:
Sonra bi de ürünler elime ulaşınca atıyorum.

Burda aldım diyo herkes, aldığı şeylerin bikaç parçasını atıyor diğerleri yok.
Diyorum ben mi acaba görgüsüzlük yapıyorum :KK43:
Ama ben nasıl kendime bişey alınca heyecanlanıyorsam, burda kimin cicilerini görsem heyecanlanıyorum ben yaaaaaaa :KK49:

Ben de genel olarak yeni türeyen isimleri sevmiyorum ama kızım bi istisna (gerçi yeni türeyen bir isim değil ama) 2 seneden fazladır diyorum eğer ki kızım olursa eşimin müdürünün ismini koyucam (zamanında benimde daha üst müdürümdü kendisi) bize çooook katkısı oldu kadının Allah razı olsun.

Fikir edinmek istiyorsan isim paylaşırız ama herkes aynı şeyleri sevmiyor o yüzden biraz karışık bi durum

Yan korumalık alsam mı almasam mı, onda kafam karışık, ikeaya gittiğimde bakıcam bir hali ruhiyetime göre : )

Sağol canım
İşte genel olarak hepimizde eksik olan şeyler bunlar. Ben de böyle şeyler denk geldikçe eksiltmeye çalışıyorum.
Ah Dr Brown un biberonları da indirimde olaydı alıcaktım onlardan da ama işte onlar indirimde değildi.

Bana ilk hamile kaldığımdan beri diyorlar canım, son zamanlara doğru kuyruk sokumunda da ağrı olacak filan diye.
Neden olduğu konusunda bi fikrim yok ama henüz olmadı, genel olarak herkesin gördüğü bir ağrı çeşidi bu heralde

Ama ben nasıl kendime bişey alınca heyecanlanıyorsam, burda kimin cicilerini görsem heyecanlanıyorum ben yaaaaaaa :KK49:
bende dusunuyorum ama almazsamda kafasını vurabılır

Selen_Ay Selen_Ay est. Canım görgüsüzlük olur mu hiç hevesle bakıyoruz hepsine ben çok atmadım usengecligimden tamamen :))
Korumalık yerine bulut yastık falan da olur galiba

bende dusunuyorum ama almazsamda kafasını vurabılır

Ya canım Bi doktor bişey söyledi o yan korumalıklarla ilgili ondan biraz şüpheliyim
Ama bakıcam yine de

Selen_Ay Selen_Ay est. Canım görgüsüzlük olur mu hiç hevesle bakıyoruz hepsine ben çok atmadım usengecligimden tamamen :))
Korumalık yerine bulut yastık falan da olur galiba

Atın ama yaaaa
Ben hergün sohbetimiz neyse de, kızlar acaba ne aldılar diye bakınıyorum buraya

Kızlar bu arada kargomuz ve cicilerimiz geldiiii

image.webp image.webp image.webp image.webp

Ya canım Bi doktor bişey söyledi o yan korumalıklarla ilgili ondan biraz şüpheliyim
Ama bakıcam yine de

Atın ama yaaaa

Eki Görüntüle 1862968 Eki Görüntüle 1862969 Eki Görüntüle 1862970 Eki Görüntüle 1862971
çok güzelmi cnm, civ civin güle güle kullansın inşallah:KK46::nazar: ben de bi takım var da carters de onu almak istiyorum ama bir turlu karar veremiyorum :dondurma:

çok güzelmi cnm, civ civin güle güle kullansın inşallah:KK46::nazar: ben de bi takım var da carters de onu almak istiyorum ama bir turlu karar veremiyorum :dondurma:

Sağol canım hepsi çoook şirin, daha iyileri sizlerin bebişlerine inş.
Renkleri bi ton daha canlı, haliyle fotoğrafta biraz soluk çıkıyor.

Sen nasıl bir takım alacaksın. Hepsi o kadar şirin şeyler ki insan karar vermekte zorlanıyor.
Carters ın indirimleri çok iyi. Yoksa normal fiyatları fena : )

bende bugün hiç uyumadım kızlar bel ağrısından yanda yatamıyorum tepikleriyle uyandırıyor.
uykusuzluğa alış anne diyolar bence :KK66:

Sağol canım

canım benim hamile kalmadan önce kızım olursa nur oğlum olursa can koyalım diye düşünüyodum.cinsiyeti belli olunca eşim hiç isim düşünmedik diyince benimde kafamı karıştırdı acaba çok mu erken karar verdim biraz araştırsam mı diye.şimdide hiç bi isim içime sinmiyo hoşuma gitmiyo.bende son zamanlarda türeyen isimleri sevmiyorum internetten bakıyorum ama sadece okuyup sayfayı kapatıyorum :KK70:
bu arada güle güle kullansın bebişin inşallah canım cicilerini.bende evi toparlayabilirsem o enerji gelirse foto çekip atcam ama nerdeeee :D

Selen_Ay Selen_Ay bak bunu almak istiyorum taaaa uzun zamandı, ama almıyorum nedenini de bilmiyorum :-) sanki ev araba alıyormuşum gibi karar veremiyorum.
yengec4 yengec4 isim konusu çok zor, bizde kız olsaydı aynı durumda olacaktım, bir türlü ve hala şimdiye kadar beğendiğim içime sindiği bir kız ismi yok. iyiki de erkek oldu. Tabii her kesin zevki farklı, ben 3 isim arasında kalmıştım. Kaan Alper Eymen. Eşimle Eymene karar verdk anlamı güzel olduğu için. İnşallah nasipte 2. oğlan varsa Alper koyarım ismini. ben çok sevyiyorum Alper ismini, tanıdığım Alperler de çok başarılı ve iyi insanlar sevdiğim insanlar. ondan mı kaynaklanıyo acaba. Eşimse çok yaygın isim dedi ama o da Alper'le Eymen arasında kalmıştı. Alpay ismi de güzel bana göre tabii :KK70: ben de erkek için yeni isimler sevmem toprakdı rüzgardı falan. eski ve anlamlı isimleri severim.

Eklentiler

• 121D577.BR.webp
    121D577.BR.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 29
Ama bakıcam yine de

Atın ama yaaaa

Eki Görüntüle 1862968 Eki Görüntüle 1862969 Eki Görüntüle 1862970 Eki Görüntüle 1862971
çok ciciler maşallah ben ekliyemiyorum geçen haftadan beri bir sorun var ekletmiyor telefondan denicem artık:KK22:

uykusuzluğa alış anne diyolar bence :KK66:

canım benim hamile kalmadan önce kızım olursa nur oğlum olursa can koyalım diye düşünüyodum.cinsiyeti belli olunca eşim hiç isim düşünmedik diyince benimde kafamı karıştırdı acaba çok mu erken karar verdim biraz araştırsam mı diye.şimdide hiç bi isim içime sinmiyo hoşuma gitmiyo.bende son zamanlarda türeyen isimleri sevmiyorum internetten bakıyorum ama sadece okuyup sayfayı kapatıyorum :KK70:
bu arada güle güle kullansın bebişin inşallah canım cicilerini.bende evi toparlayabilirsem o enerji gelirse foto çekip atcam ama nerdeeee :KK70:

Kız ismi dediğim gibi önceden belliydi
Biz de erkek ismi hiç düşünmemiştik ama hem benim hem eşimin istediği Bi isim çıkmıştı ortaya sonunda

Adlarıyla yaşasınlar inş

At sende resim yaaaaa. Bekletmeyiin

Selen_Ay Selen_Ay bak bunu almak istiyorum taaaa uzun zamandı, ama almıyorum nedenini de bilmiyorum :-) sanki ev araba alıyormuşum gibi karar veremiyorum.
yengec4 yengec4 isim konusu çok zor, bizde kız olsaydı aynı durumda olacaktım, bir türlü ve hala şimdiye kadar beğendiğim içime sindiği bir kız ismi yok. iyiki de erkek oldu. Tabii her kesin zevki farklı, ben 3 isim arasında kalmıştım. Kaan Alper Eymen. Eşimle Eymene karar verdk anlamı güzel olduğu için. İnşallah nasipte 2. oğlan varsa Alper koyarım ismini. ben çok sevyiyorum Alper ismini, tanıdığım Alperler de çok başarılı ve iyi insanlar sevdiğim insanlar. ondan mı kaynaklanıyo acaba. Eşimse çok yaygın isim dedi ama o da Alper'le Eymen arasında kalmıştı. Alpay ismi de güzel bana göre tabii :KK70: ben de erkek için yeni isimler sevmem toprakdı rüzgardı falan. eski ve anlamlı isimleri severim.

Dedim ya carters ın her takımı güzel. %50 lik indirimde bu varmı şu an? Varsa hiç kaçırma yani

Benim beğendiğim çoğu isim akrabalarda var. Erkek çok sülalede ondan erkek Bebek ismi zordu ama şükür bişey bulmuştuk.
Eymen kuzenimin oğlunun birinin ismi
Kemal ismini severim. Hem amcamın adı hem eşimin akrabasının adı
Ömer ismi güzel, babamın adı
Murat ismini severim, elini atıyon Murat a geliyo
Hakan güzel ama o da çok, hem de kardeşimin adı

Bülent ismine herkes Bi bahane bulmuştu. Recep ismine de

Bende ismi taşıyan kişilerin genelinin karakterine ve iş statülerine bakıyorum çoook etkilediğine inanıyorum

Selen_Ay Selen_Ay amin canım inşallah.bakalım bulcaz isim ama ne zaman?
akşam bakayım canım yorgunum ama kendimi iyi hissedersem foto çekeyim yarın atarım inşallah ;)

kızlar daha isim bulamadık ya:KK43: hiç bi isim hoşuma gitmiyo napcam bilmiyom
Bulursunuz canim insallah daha vakit var :) eskiden koymadan hemen once karar verirlermis :D

Ama bakıcam yine de

Atın ama yaaaa

Allah korusun bogulma riski vs diyr dimi? Bende bugun instagramda okudumda :/ ama kafayi vurursada cani yanar :(

Ama bakıcam yine de

Atın ama yaaaa

Çok şirinler iyi günlerde kullanın ben de artık odası gelince yerleştirmeden atarım toplu olarak o zaman :anneadayı: zaten çoğu pamidor ve e bebekten tanidik gelir yani biraz da carsidaki mağazalardan var atıcam bende beni de aşka. Getirdiniz :))

Back
X