Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1865863 Eki Görüntüle 1865864 Eki Görüntüle 1865865
Sadece kutulu hallerini çektim kızlar
Daha önce daha detaylı paylaşmıştım zaten![]()
Peluş battaniyesi
Hastane çıkışı
Süslü takımı amaaaaaan![]()
sağlıcakla kullanın inşallah canımEki Görüntüle 1865863 Eki Görüntüle 1865864 Eki Görüntüle 1865865
Peluş battaniyesi
Hastane çıkışı
oyy kuzum cok guzellerEki Görüntüle 1865863 Eki Görüntüle 1865864 Eki Görüntüle 1865865
Peluş battaniyesi
Hastane çıkışı
çok tatlılar,iyi günlerde sağlıklı giyer inşallah :)Eki Görüntüle 1865863 Eki Görüntüle 1865864 Eki Görüntüle 1865865
Peluş battaniyesi
Hastane çıkışı
Sabah farklı sey yukleyecektım kablo ıle sorun yasıyordum sımdı bı deneyım dedım oldu saka gıbı
Sonunda kızımada hedıye geldı hemde bayaAllah razı olsun elıme ulasmasada cok begendım ve cok sevındım
kayınvalıdem gorsun
ay bugun gaza getırdınız usenmesem kalkıp herseyı cekıcem ama
penye battanıye ıhtıyacım vardı hedıyelerle tamamlandı
pemmbe olan battanıye fermuarlıymıs kunduk gıbı
![]()
Merhaba kızlarrr, biz ancak şimdi okuyup bitire bildik. yeni cicişler alanlar musmutlu günlerde kullansınlarSelen_Ay
MutluBulut_
NisanFRM
yengec4 unuttuğum yok inşallah.
sekerli_seker
yengec4 gereksiz masraf yapanlar siziiii
iyi yaptınız aldınız, güle güle kullanın inşallah
Bu arada iş arkadaşlarım baby shower yapalım diyorlar, ne olduğunu bilen var mı?diyorum doğumdan sonra gelin, beni gaza getiriyorlar baby shower yapalım falan, ben de ilk defa duydum açığı
bi de eksik listesi istediler benden, zaten hediye alıcaz dediler, bari ihtiyacın olan şey olsun dediler. çok mutlu oldum ben de
![]()
çok beğendim...güle güle kullansın tatlış. :)her kez resim atmış ben de atayım, bu nevresimi de halamız aldı![]()
Ay o papuçlu takım![]()
sağlıcakla kullanın inşallah canım![]()
oyy kuzum cok guzellergule gule kullanmak nasıp olsun ınsallah
bızımde memleketten akraba bıseyler almıs sagolsunannem getırecek
almıyorlar dıyordum nasıl sevındım
![]()
Sabah farklı sey yukleyecektım kablo ıle sorun yasıyordum sımdı bı deneyım dedım oldu saka gıbı
Sonunda kızımada hedıye geldı hemde bayaAllah razı olsun elıme ulasmasada cok begendım ve cok sevındım
kayınvalıdem gorsun
![]()
Ben artık kıyafet almıcam kızlar 6 aydan sonra ıhtıyaca gore alırız ınsallah. Kıyafet dısı eksıgımız cok tabı onlarıda hayırlısıyla bır tamamlayabılırsek
Merhaba kızlarrr, biz ancak şimdi okuyup bitire bildik. yeni cicişler alanlar musmutlu günlerde kullansınlarSelen_Ay
MutluBulut_
NisanFRM
sekerli_seker
Bu arada iş arkadaşlarım baby shower yapalım diyorlar, ne olduğunu bilen var mı?diyorum doğumdan sonra gelin, beni gaza getiriyorlar baby shower yapalım falan, ben de ilk defa duydum açığı
bi de eksik listesi istediler benden, zaten hediye alıcaz dediler, bari ihtiyacın olan şey olsun dediler. çok mutlu oldum ben de
![]()
Sımdı sınırlenıyorum amaaz once yukledım. Sımdıde dolap ıcını yukleyecektım yok boyutlar buyuk gelıyormus
pcden yuklemeye calısıyorum
![]()
her kez resim atmış ben de atayım, bu nevresimi de halamız aldı![]()
canım güle güle kullanın inşallah sağlıcakla..Sabah farklı sey yukleyecektım kablo ıle sorun yasıyordum sımdı bı deneyım dedım oldu saka gıbı
kayınvalıdem gorsun
![]()
MutluBulut_
NisanFRM
sekerli_seker
![]()
güle güle kullanırsınız canım inşallah sağlıcaklaher kez resim atmış ben de atayım, bu nevresimi de halamız aldı![]()
Bu arada dün çarşıda çooook tatlı bir Bebek odası halısı gördüm 675 tl dedi![]()
İkeadan 100 liraya alcam
Napıyım onun kadar kalın değil ama olsun
Kızlar ne kadar cok ugrastım ya.. en son programla bırlestırdımde oyle oldu
Bunlar bızım aldıklarımız
Dolabımızın ıcını gecıcı olarak yerlestırdıkbakmaya doyamıyoruz tabı
Rabbım kullanacagımız gunlerıde gostersın ınsallah
Artık sıze gostermedıgım bırsey kalmamıs oldu
Eki Görüntüle 1865911 Eki Görüntüle 1865920