-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
image.webp image.webp image.webp

Sadece kutulu hallerini çektim kızlar
Daha önce daha detaylı paylaşmıştım zaten :KK200:
Peluş battaniyesi
Hastane çıkışı
Süslü takımı amaaaaaan :anne::dondurma:

Sabah farklı sey yukleyecektım kablo ıle sorun yasıyordum sımdı bı deneyım dedım oldu saka gıbı :KK53:
Sonunda kızımada hedıye geldı hemde baya :halay:Allah razı olsun elıme ulasmasada cok begendım ve cok sevındım :halay:kayınvalıdem gorsun :KK53: ay bugun gaza getırdınız usenmesem kalkıp herseyı cekıcem ama :KK48: penye battanıye ıhtıyacım vardı hedıyelerle tamamlandı :KK200: pemmbe olan battanıye fermuarlıymıs kunduk gıbı :anneadayı::nazar:

Eklentiler

• IMG-20160727-WA0005-1.webp
    IMG-20160727-WA0005-1.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG-20160727-WA0006-1.webp
    IMG-20160727-WA0006-1.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG-20160727-WA0007-1.webp
    IMG-20160727-WA0007-1.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20160727-WA0008-1.webp
    IMG-20160727-WA0008-1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20160727-WA0009.webp
    IMG-20160727-WA0009.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 46
Ben artık kıyafet almıcam kızlar 6 aydan sonra ıhtıyaca gore alırız ınsallah. Kıyafet dısı eksıgımız cok tabı onlarıda hayırlısıyla bır tamamlayabılırsek

Merhaba kızlarrr, biz ancak şimdi okuyup bitire bildik. yeni cicişler alanlar musmutlu günlerde kullansınlar Selen_Ay Selen_Ay MutluBulut_ MutluBulut_ NisanFRM NisanFRM yengec4 yengec4 unuttuğum yok inşallah.
sekerli_seker sekerli_seker yengec4 yengec4 gereksiz masraf yapanlar siziiii :duduk:
:KK70:iyi yaptınız aldınız, güle güle kullanın inşallah:cool:
Bu arada iş arkadaşlarım baby shower yapalım diyorlar, ne olduğunu bilen var mı?:KK14: diyorum doğumdan sonra gelin, beni gaza getiriyorlar baby shower yapalım falan, ben de ilk defa duydum açığı :eek: bi de eksik listesi istediler benden, zaten hediye alıcaz dediler, bari ihtiyacın olan şey olsun dediler. çok mutlu oldum ben de:halay:

Sımdı sınırlenıyorum ama :sinirli: az once yukledım. Sımdıde dolap ıcını yukleyecektım yok boyutlar buyuk gelıyormus :sinirli: pcden yuklemeye calısıyorum :skandal:

Sabah farklı sey yukleyecektım kablo ıle sorun yasıyordum sımdı bı deneyım dedım oldu saka gıbı :KK53:
Sonunda kızımada hedıye geldı hemde baya :halay:Allah razı olsun elıme ulasmasada cok begendım ve cok sevındım :halay:kayınvalıdem gorsun :KK53: ay bugun gaza getırdınız usenmesem kalkıp herseyı cekıcem ama :KK48: penye battanıye ıhtıyacım vardı hedıyelerle tamamlandı :KK200: pemmbe olan battanıye fermuarlıymıs kunduk gıbı :anneadayı::nazar:

sağlıkla giyinsin annesi çok şirinler :)

Merhaba kızlarrr, biz ancak şimdi okuyup bitire bildik. yeni cicişler alanlar musmutlu günlerde kullansınlar Selen_Ay Selen_Ay MutluBulut_ MutluBulut_ NisanFRM NisanFRM yengec4 yengec4 unuttuğum yok inşallah.
sekerli_seker sekerli_seker yengec4 yengec4 gereksiz masraf yapanlar siziiii :duduk:
Bu arada iş arkadaşlarım baby shower yapalım diyorlar, ne olduğunu bilen var mı?:KK14: diyorum doğumdan sonra gelin, beni gaza getiriyorlar baby shower yapalım falan, ben de ilk defa duydum açığı :eek: bi de eksik listesi istediler benden, zaten hediye alıcaz dediler, bari ihtiyacın olan şey olsun dediler. çok mutlu oldum ben de:halay:

en güzeli inan yoksa gelen hediyeler aynı oluyor ikinci kez aynısı geliyor,yazık oluyor,hem anneyede moral ;)

Ay o papuçlu takım :KK200::KK200::anne::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hiç sorma bizde ilk gördüğümüzde ilk ona vurulduk :KK200:

sağlıcakla kullanın inşallah canım:KK200:

Sağol canım daha güzelleri sizlerin bebişine inş

oyy kuzum cok guzeller :KK54: gule gule kullanmak nasıp olsun ınsallah :KK76:
bızımde memleketten akraba bıseyler almıs sagolsun :anneadayı: annem getırecek :anne: almıyorlar dıyordum nasıl sevındım :KK49:

Ay çok güzeller
Güle güle kullanın inş
Yine sizin taraftan geldi bişeyler yani
Kız tarafı da olmasa bu aileler ne olur bilemiyorum :KK12::KK14:

Ben artık kıyafet almıcam kızlar 6 aydan sonra ıhtıyaca gore alırız ınsallah. Kıyafet dısı eksıgımız cok tabı onlarıda hayırlısıyla bır tamamlayabılırsek

Zaten kıyafet para tutmuyor ki canım ne var
Kalan şeyler pahalı
Şu an kameralı telsiz, oto koltuğu, Ateş ölçere ne kadar verecez onu düşünüyorum öyle

Bu arada dün çarşıda çooook tatlı bir Bebek odası halısı gördüm 675 tl dedi :skandal::skandal:
İkeadan 100 liraya alcam
Napıyım onun kadar kalın değil ama olsun

Arkadaşlar da açıklar da
Doğum sonrası ziyaretini öne çekmek gibi bişey canım
Hani Bi nevi eksiklerini de tamamlıyorlar o listeyi de o yüzden istemişlerdir. İyi oluyor; doğum sonrası kendi kafalarınca birşey alacaklarına eksiğin tamamlanmış oluyor
Biraz da eğlence tabi : )
Yapabilirsen güzel olur
Biraz koşuşturma da tabi : )

Selen_Ay Selen_Ay

Evet canım aynen öyle, oto koltuğunun yenidoğan ismi puset :)

:D cahilliğimi kimse duymasın
Sağol canım

Sımdı sınırlenıyorum ama :sinirli: az once yukledım. Sımdıde dolap ıcını yukleyecektım yok boyutlar buyuk gelıyormus :sinirli: pcden yuklemeye calısıyorum :skandal:

Telefon yüklemeleri hep böyle canım :S

her kez resim atmış ben de atayım, bu nevresimi de halamız aldı :KK36:

Ay takımını da sevsinler
Güle güle kullanın canım

canım güle güle kullanın inşallah sağlıcakla..

:D:D:D
aslında liste yapıp vermek güzel bir şey herkes aynı şeyi almamış olur ama ben çekinirim veremem mesela.bana daha hediye alan olmadı arkadaşlarımdan :( ilk hamile olduğumu öğrendiklerinde kavga ediyolardı hastane çıkışını ben alcam diye ama daha ortada bişi yok..
her kez resim atmış ben de atayım, bu nevresimi de halamız aldı :KK36:
güle güle kullanırsınız canım inşallah sağlıcakla

Kızlar ne kadar cok ugrastım ya.. en son programla bırlestırdımde oyle oldu o_O
Bunlar bızım aldıklarımız

Dolabımızın ıcını gecıcı olarak yerlestırdık:anneadayı: bakmaya doyamıyoruz tabı :anne: Rabbım kullanacagımız gunlerıde gostersın ınsallah :KK200: Artık sıze gostermedıgım bırsey kalmamıs oldu :halay:
dolap2.webp
Kolajlar.webp

Kızlar ne kadar cok ugrastım ya.. en son programla bırlestırdımde oyle oldu o_O
Bunlar bızım aldıklarımız

Dolabımızın ıcını gecıcı olarak yerlestırdık:anneadayı: bakmaya doyamıyoruz tabı :anne: Rabbım kullanacagımız gunlerıde gostersın ınsallah :KK200: Artık sıze gostermedıgım bırsey kalmamıs oldu :halay:
Eki Görüntüle 1865911 Eki Görüntüle 1865920

eşyalarına bakmak bile heycanlandırıyor,sağlıkla giyinsin inşallah.Arada gidip açıp açıp seversin.
Ben küçük bir eşyasını bile alıp kokluyorum sanki o kokuyor. :KK68:
ben uzun süre anne moduna girememiştim bir iki haftadır yeni girdim ,konuşup seviyorum karnımda :)

Back
X