Benim hazır sayılır ama valizim küçük geldi yeni valizin kargosunu bekliyorum, ama içine koyacaklarını yazayım, valiz içi düzenleyicilerden alıp kategorilere ayırdım.
Bir kendime bakım çantası hazırladım bir de bebişe, deodorant, lohusa tacı, tarak, küçük şişede lens solüsyonu, düzleştirici, el kremi, seyahat boy diş macunu, eşim ve benim için diş fırçası vs aldım.
Bebiş için 20 tane bez, bir paket ıslak mendil, 5-6 alt açma örtüsü, pişik kremi koydum.
Başka bir çantaya kendim için ıslak mendil, göğüs pedi, göğüs kremi, depend, gece pedi, emzirme sütyeni ve iç çamaşırı hazırladım. Bir çantaya da eşim için tişört, çorap, powerbank, deodorant koydum.
Bir çantaya ebeye verilecek kıyafetlerini biraz değişiklik yaparak hazırladım,
Bir adet penye battaniye
Alt-üst takım (babasının geçen yıl tedavi sırasında aldığı takımı koydum hastane çıkışı yerine)
Uzun kollu zıbın (ben bağlamalı olanları sevmiyorum hem beli açılıp üşümesin)
Çorap-eldiven-şapka
2 tane de bez koydum. Sosyal medyada dolaşan ebeye verilecek çantaları abartı buluyorum.
Kendim için özellikle biri koyu renk 2 tane önden düğmeli pijama takımı, çıkarken giymek için rahat kıyafetler, çorap, zaten giderken crocs giyip gideceğim.
Bebiş için de 3 tane takım alt-üst, ağız mendili, çorap ve sadece ne olur ne olmaz diye bir çift eldiven(giydirmeyi pek düşünmüyorum) bir de kalın battaniye.
Makyaj malzemelerimi, şarj aletlerimizi, ve kimlikleri unutmamak gerek en son koyacağım çantamıza, çıkarken emzirme yastığı ve puseti de alıp çıkarız diye umut ediyorum

Bütün bunların dışında ben organizasyon vs tutmayı düşünmüyorum, çikolataları da henüz almadım hava sıcak ama çikolata kutusu tepsiler vs, kolonyaları, ikramlıklar hazırladım, şerbet hazırladım (buzlukta), bir cam sebil, bir de balon ve balon standları koyacağım. Eğer ben alamazsam annemler ya da kardeşim de getirebilir bunları o yüzden çok dert değil