Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece 1 tane mi perinatolog var? şehir hastanelerine baktın mı?Gİttigim hastanede yardımcı oluyorlar canım ben Riskli Gebelik grubundayim Perinatoloji doktorum tatile çıktı başka hastaneye geçmek zorunda kaldım o nedenle sıkıntı oldu
eczacım demir emilimini maksimize etmek için demir ilacını en az 6 saat açlıkla almamı söyledi, maalesef o kadar aç kalamıyorum. sabah uyanır uyanmaz c vitaminli bir şeyle alıyorum, limonlu su ya da portakal suyu gibiKızlar kansızlık için tavsiye edebileceğiniz birşey var mı doktor kansızlık var dikkat et ilaçlarını kullan dedi kullanıyorum ama fayda etmedi demek ki
Çalışıyorsun ondan benim gibi evde otursan bebeği düşünürsün sabah kalktım her yerim ağrıyor doktora gitmeye halim bile yok hazırlanmayı hiç demiyorum.Ben ondan temizlikcilere pek güvenmiyorum benim gibi yapamazlar hep diyorumBenim halim yok esasende yinede çırpınıyorum hala işteyim
Evi temizledik güya ev aynı toz ve dağınık oldu sürekli düzen istiyor zaten tuttuğum kadinlar da adam akıllı temizlememis başlarında bekletmediler tülü yıkayıp guneslikleri ve digerlerini yikamamislarbebeği düşünecek vakti çok az buluyorum
doğuma annem kardeşim iki tane yeğenim gelecek cok sevindim ama benim şimdiden onlara yatak yorgan ayarlamam lazım havalar nasıl olur bilmiyorum pike eksiğim var
Hareketlilik başladı kuzum
Dikkat et canım vitamin önemli bende konuşayım teşekkür ederim canımSor canım gerekirse kendin söyle mesela benim vitamin d değerlerim yerlerde hatta gebelikten sonra yine böyle devam ederse serum taktırıcam normalde serum taktırmayı sevmem hasta olduğumda bile doğal yollarla iyileşmeye çalışırım
Benim mide bulantım ve kusmalarim devam ettiği için günde bir kere yemek yiyebiliyorum gerisini meyveyle idare ediyorumeczacım demir emilimini maksimize etmek için demir ilacını en az 6 saat açlıkla almamı söyledi, maalesef o kadar aç kalamıyorum. sabah uyanır uyanmaz c vitaminli bir şeyle alıyorum, limonlu su ya da portakal suyu gibi
İnşallah güzel haberle gelirsin canım biliyorsun benim bebeğime gelişim geriliği var dediler çok şükür en azından 3 günde 164 Gr almıştı doğuma kadar 2 kiloyu bulsak yeter bizeBu gün doktor kontrölüm var saat 5 İn şa Allah almıştır bebeğim dünden bunu düşünüyorum..dün görümcem bizdeydi sanırım inanmıyor hala doktor gün vermedi diye ya diyorum gerçekten vermemiş
aa hatırladım daha önce konuşmuştuk, prilam fayda etmiyor mu?Benim mide bulantım ve kusmalarim devam ettiği için günde bir kere yemek yiyebiliyorum gerisini meyveyle idare ediyorum
Evet canım benim gittiğim hastanede 1 tane var Çarşamba günü başka hastaneye gecicem mecburi orda iki doktor varSadece 1 tane mi perinatolog var? şehir hastanelerine baktın mı?
Fayda etmedi canım oğlumda sadece ilk 3 ay böyleydim ama kızımda çok zorlanıyorumaa hatırladım daha önce konuşmuştuk, prilam fayda etmiyor mu?
aşırı bulantıda da düşük doğum kilosu olabiliyor sanırım. benim ailemdeki tüm kadınlar doğuma kadar kusmaktan beslenememiş, hamileliklerinde eksi kiloyla doğuma girmişler. genelde bebekler de düşük doğum kilolarıyla doğmuş ama hepimiz sağlıklıyız hiçbir problemimiz yokBenim mide bulantım ve kusmalarim devam ettiği için günde bir kere yemek yiyebiliyorum gerisini meyveyle idare ediyorum
şehir hastanelerinde çok fazla perinatolog var istanbuldaysa orada da öyledir eminim, aklında bulunsun canım istersen bir bakEvet canım benim gittiğim hastanede 1 tane var Çarşamba günü başka hastaneye gecicem mecburi orda iki doktor var
Seninde günün güzel geçsin canım. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende diyorum belden aşağısı uyustursun bebeğimi göreyim. Oğlumda görmüştüm ama olsun önemli olan sağlıkla kucağımıza almakherkesin günü güzel geçsinbizim bugün kontrolümüz vardı. 8 eylüle sezeryan için gün verdi. 38+3 oluyorum.
Ben daha önce çok büyük myom ameliyatı geçirmiştim bir de rahim perdesi nedeniyle histereskopi olmuştum. O yüzden fazla kanama ihtimali varmış. genel anestezi ile yapacakmış. Çocuğumu en son ben görücem. Ona biraz üzüldüm ama sağlık olsun diyorum
zofer verdi mi doktor?Fayda etmedi canım oğlumda sadece ilk 3 ay böyleydim ama kızımda çok zorlanıyorum
Benim oturduğum semte çok uzak hastaneler ve buraları pek bilmiyorum benimle gelebilecek kimse de yok o nedenle neresi bana yakın gelirse mecbur oraya gidiyorum. Oğluma bile zar Zor bakıyorlarşehir hastanelerinde çok fazla perinatolog var istanbuldaysa orada da öyledir eminim, aklında bulunsun canım istersen bir bak
Benimde göğüs ucu kabuklaniyor ve aşırı kaşınıyor bütün gün öylekızlar göğüs uçlarımda inanılmaz bir hassasiyet var ara ara sızı giriyor, bir şey değdikçe acıyor. zeytinyağı sürüyorum ama pek fayda etmedi, buna ne yapmak lazım? emzirirken yara olacak diye çok korkuyorum
acı oluyor mu?Benimde göğüs ucu kabuklaniyor ve aşırı kaşınıyor bütün gün öyle
Amin canım.Biliyorum evet bebeklerimiz doğana kadar güzel alsınlar ben ilk oğlumda emmesinde o kadar sorun yaşadımki ondan gözüm korkmuşİnşallah güzel haberle gelirsin canım biliyorsun benim bebeğime gelişim geriliği var dediler çok şükür en azından 3 günde 164 Gr almıştı doğuma kadar 2 kiloyu bulsak yeter bize