-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
@mutlubulut daisy5 daisy5 Güle güle kullanın mutlu gunlerde huzurla inş.

Sagol canım :)
Merhaba kızlarrr, biz ancak şimdi okuyup bitire bildik. yeni cicişler alanlar musmutlu günlerde kullansınlar Selen_Ay Selen_Ay MutluBulut_ MutluBulut_ NisanFRM NisanFRM @yengec4 unuttuğum yok inşallah.
sekerli_seker sekerli_seker @yengec4 gereksiz masraf yapanlar siziiii :duduk:
:KK70:iyi yaptınız aldınız, güle güle kullanın inşallah:cool:
Bu arada iş arkadaşlarım baby shower yapalım diyorlar, ne olduğunu bilen var mı?:KK14: diyorum doğumdan sonra gelin, beni gaza getiriyorlar baby shower yapalım falan, ben de ilk defa duydum açığı :eek: bi de eksik listesi istediler benden, zaten hediye alıcaz dediler, bari ihtiyacın olan şey olsun dediler. çok mutlu oldum ben de:halay:
sagol canım. Bana gereksız yere telas gıbı gelıyor canım. Cıcı bır elbıse alıyorlar, suslemeler, pasta, ıkramlar falan dogum gunu havasında gecıyor gordugum kadarıyla :) dogumdan once hosgeldın bebek partısı :D boyle dusunmelerı ne guzel tabı ınsan ne yazabılır kı :) pahalımı gelır ucuz mu :) sen ne yazacaksın

her kez resim atmış ben de atayım, bu nevresimi de halamız aldı :KK36:
canım halası cok zevklıymıs :KK200:
sağlıkla giyinsin annesi çok şirinler :)
sagol canım :)

Hiç sorma bizde ilk gördüğümüzde ilk ona vurulduk :KK200:

Sağol canım daha güzelleri sizlerin bebişine inş

Ay çok güzeller
Güle güle kullanın inş
Yine sizin taraftan geldi bişeyler yani
Kız tarafı da olmasa bu aileler ne olur bilemiyorum :KK12::KK14:
Zaten kıyafet para tutmuyor ki canım ne var
Kalan şeyler pahalı
Şu an kameralı telsiz, oto koltuğu, Ateş ölçere ne kadar verecez onu düşünüyorum öyle
Bu arada dün çarşıda çooook tatlı bir Bebek odası halısı gördüm 675 tl dedi :skandal::skandal:
İkeadan 100 liraya alcam
Napıyım onun kadar kalın değil ama olsun
aynen canım yıne gelen kız tarafından. Bır tanıdık daha hırka oruyormus oda bızım taraftan :D
Bız telsız ve oto koltugu almayacagımız ıcın saymıyorum onları :D ates olcerde normal olanlardan alıcam kulaktan olcer falan degıl oda cok tutmaz. Bız besık ve halıyı alırsak hafıfleyecek hayırlısıyla :)
oo halı ıcın baya fıyat soylemısler canım.
Bende 200-300 falan bulursak alırız dıyorum ama bakmadık daha. Once besık gelecek kı kalan yere gore alalım :D

canım güle güle kullanın inşallah sağlıcakla..

:KK70::KK70::KK70:
aslında liste yapıp vermek güzel bir şey herkes aynı şeyi almamış olur ama ben çekinirim veremem mesela.bana daha hediye alan olmadı arkadaşlarımdan :KK43: ilk hamile olduğumu öğrendiklerinde kavga ediyolardı hastane çıkışını ben alcam diye ama daha ortada bişi yok..

güle güle kullanırsınız canım inşallah sağlıcakla
sagol canım benım :)

eşyalarına bakmak bile heycanlandırıyor,sağlıkla giyinsin inşallah.Arada gidip açıp açıp seversin.
Ben küçük bir eşyasını bile alıp kokluyorum sanki o kokuyor. :KK68:
ben uzun süre anne moduna girememiştim bir iki haftadır yeni girdim ,konuşup seviyorum karnımda :)
Saagol canım :oops:hava alsın dıye kapaklar acık zaten odanın onunden gecerken bı gırıp bakıyorum :KK45:
dımı buyuyoruz ya buyudukce daha bır baska oluyor :anne: bende oyle hayal kuruyosun bırde dımı :halay:

Sagol canım :)

sagol canım. Bana gereksız yere telas gıbı gelıyor canım. Cıcı bır elbıse alıyorlar, suslemeler, pasta, ıkramlar falan dogum gunu havasında gecıyor gordugum kadarıyla :) dogumdan once hosgeldın bebek partısı :KK70: boyle dusunmelerı ne guzel tabı ınsan ne yazabılır kı :) pahalımı gelır ucuz mu :) sen ne yazacaksın

canım halası cok zevklıymıs :KK200:

sagol canım :)

aynen canım yıne gelen kız tarafından. Bır tanıdık daha hırka oruyormus oda bızım taraftan :KK70:
Bız telsız ve oto koltugu almayacagımız ıcın saymıyorum onları :KK70: ates olcerde normal olanlardan alıcam kulaktan olcer falan degıl oda cok tutmaz. Bız besık ve halıyı alırsak hafıfleyecek hayırlısıyla :)
Bende 200-300 falan bulursak alırız dıyorum ama bakmadık daha. Once besık gelecek kı kalan yere gore alalım :KK70:

Saagol canım :oops:hava alsın dıye kapaklar acık zaten odanın onunden gecerken bı gırıp bakıyorum :KK45:
dımı buyuyoruz ya buyudukce daha bır baska oluyor :anne: bende oyle hayal kuruyosun bırde dımı :halay:
Ben listeyi verecegim, pahali ucuz, pek bi sey kalmamis zaten, pahalilari tek kisi almaz, para toplayip alirlar, oyle dediler sen listeyi ver dediler :halay:

Kızlar ne kadar cok ugrastım ya.. en son programla bırlestırdımde oyle oldu o_O
Bunlar bızım aldıklarımız

Dolabımızın ıcını gecıcı olarak yerlestırdık:anneadayı: bakmaya doyamıyoruz tabı :anne: Rabbım kullanacagımız gunlerıde gostersın ınsallah :KK200: Artık sıze gostermedıgım bırsey kalmamıs oldu :halay:
Eki Görüntüle 1865911 Eki Görüntüle 1865920
maşallah tatlım ne güzel düzenlemişsin güle güle kullanın hepsini:anne:

Merhaba kızlarrr, biz ancak şimdi okuyup bitire bildik. yeni cicişler alanlar musmutlu günlerde kullansınlar Selen_Ay Selen_Ay MutluBulut_ MutluBulut_ NisanFRM NisanFRM @yengec4 unuttuğum yok inşallah.
Bu arada iş arkadaşlarım baby shower yapalım diyorlar, ne olduğunu bilen var mı?:KK14: diyorum doğumdan sonra gelin, beni gaza getiriyorlar baby shower yapalım falan, ben de ilk defa duydum açığı :eek: bi de eksik listesi istediler benden, zaten hediye alıcaz dediler, bari ihtiyacın olan şey olsun dediler. çok mutlu oldum ben de:halay:
Can'ım bizim işyerindede yapalım dediler bişey demedim:KK53: heralde takı takacaklar ihtiyaç sormadılar çünkü balonlar falan asarız dedilerse bende hiç katılmadım daha önce bakalım Nasıl olcako_O

Dolabımızın ıcını gecıcı olarak yerlestırdık:anneadayı: bakmaya doyamıyoruz tabı :anne: Rabbım kullanacagımız gunlerıde gostersın ınsallah :KK200: Artık sıze gostermedıgım bırsey kalmamıs oldu :halay:

Aiiiiiiii
Maşallah canım
:nazar:
Ben de kurmuş olsam dolabını gelir gider bakarım :KK200:

Halı alırken yün olmamasına dikkat edin,yün yastık ,yün yorgan vs çocuğun alerji olmasına sebep oluyor.

Çocukta varsa bişey çıkar canım diye düşünüyorum ben
Eskiden hepimiz yün yatak, yün yastık, yün yorganlarda büyümüşüz nolmuşuz diye bakıyorum
Yeni gıdalar, yeni doğayla bizde bozulduk
:KK43:
Bu arada yün neyi var diye sor. Bi tek annem yün bi yastık yaptıracakmış o yani...

aynen canım yıne gelen kız tarafından. Bır tanıdık daha hırka oruyormus oda bızım taraftan :KK70:
Bız telsız ve oto koltugu almayacagımız ıcın saymıyorum onları :KK70: ates olcerde normal olanlardan alıcam kulaktan olcer falan degıl oda cok tutmaz. Bız besık ve halıyı alırsak hafıfleyecek hayırlısıyla :)
Bende 200-300 falan bulursak alırız dıyorum ama bakmadık daha. Once besık gelecek kı kalan yere gore alalım :KK70:

Ateş ölçeri şu basit olanlardan alıcam ben de ama diğer gelişmişlerden de alayım diyorum ama kafam karışık açıkcası :işsiz: birannebirevlat ta söylemişti heralde en kullanışlı kalem gibi olanlar diye. Sonuçta deneyimli o
Dediğim gibi ben ikeadan 100 liraya gördüm halıyı, pembesi ve mavisi de mevcut, ben grisini alıcam. Gerçi odanız pembe ya sizin odayada gri dehşet olur
:KK200:

Bizde hayırlısıyla odasını bir kuraydıkta, gelip gidip bakınaydık :anneadayı:

Güzel olur bence Bende bu hafta sonu yıkayıp yavaş yavaş ütü yapcam ağırlaştım sonraki haftalar zor olcak biraz önce yürüyüş yaptık zorlandım:mad:

E ağırlaşırsın canım

Ben en başından yazın bu kadar zor geçeceğini tahmin ediyordum
Son zamanlarda iyice ağırlaşacağımızı da biliyordum
Ağustosta odasını alırım diyordum, nasipse öyle olacak
Ağustos sonu, eylül başı gibi eşyalarını hazırlarım diyordum nasipse yapıcam yine

Pazartesiden itibaren bende un tarhanası girişimlerine başlıcam. İlk hazırlığını yapayım da 3-4 gün sonra dökücem. Gelsin bize asıl hazırlıklar :KK55:

Eskiden hepimiz yün yatak, yün yastık, yün yorganlarda büyümüşüz nolmuşuz diye bakıyorum
Bu arada yün neyi var diye sor. Bi tek annem yün bi yastık yaptıracakmış o yani...

Bende alerji olduğu için evimde dolabın içinde bile yün birşey yok.Bebeğe yün battaniye,yelek hırka vs hiç ördürmedim.
Evimde ahşap halı var :) Yorganım çocukluğumdan beri kaztüyü .
Bu zamanda artık 3 kişiden 2 si alerji olduğu istatistiğine bakarsan çocukların olma ihtimali oldukça yuksek.
Kimse kolay kolay gidip test yaptırmadığı için farkında değil,alışmış alerji belirtilerine dikkat etmeden yaşıyorlar.
Dediğin gibi sonradan biz bile anne baba olarak bozulduk .

Pazartesiden itibaren bende un tarhanası girişimlerine başlıcam. İlk hazırlığını yapayım da 3-4 gün sonra dökücem. Gelsin bize asıl hazırlıklar :KK55:

Bu senede sebzeler bir türlü tarladan gelemedi fiyatlarda düşmedi. 3-4 haftaya bende yaparım inşallah kış hazırlığını.

image.webp

Kızlarrr bende bugün miniğim için ilk kez birşeyler aldım. Ekim sonu olacağı için daha kışlık şeyler alayım dedim ama sezonu olmadığı için hep kısa kollu, kolsuz kıyafetler var. Bunları alabildim sadece.

Bende alerji olduğu için evimde dolabın içinde bile yün birşey yok.Bebeğe yün battaniye,yelek hırka vs hiç ördürmedim.
Evimde ahşap halı var :) Yorganım çocukluğumdan beri kaztüyü .
Bu zamanda artık 3 kişiden 2 si alerji olduğu istatistiğine bakarsan çocukların olma ihtimali oldukça yuksek.
Kimse kolay kolay gidip test yaptırmadığı için farkında değil,alışmış alerji belirtilerine dikkat etmeden yaşıyorlar.
Dediğin gibi sonradan biz bile anne baba olarak bozulduk .

Bu senede sebzeler bir türlü tarladan gelemedi fiyatlarda düşmedi. 3-4 haftaya bende yaparım inşallah kış hazırlığını.

İnan alerjik reaksiyonlar ne bilmiyorum : ) belki dediğin gibiyizdir.
Ben senelerce karnımda küçük bir sızıyla yaşadım.
Sonra küçük bir talihsizlik sonucu iş kazası geçirince hastanede yatmak zorunda kaldım.
Orda herşeyimle ilgilenmişlerdi sağolsunlar. Sonra doktor dediki sende kansızlıkta çok fazla vardı onu da tedavi ettik, artık karın ağrıların olmaz demişti :KK57:
Ondan sonra kaç ay hakkaten karın ağrısı çekmemiştim ama sonra kansızlık nüksedince başlamıştı yavaş yavaş. O kadar alışmıştım ki ben karın ağrılarına gitti ya sonradan aaaaaaa böyle yaşam varmıymış demiştim :D

Memleketimde olmuş olsam şimdi herşey yerli orda misler gibi ama burda pek yerli üretici yok dışardan geliyor herşey :( ama yapcak bişey yok daha yapmazsam yapamaz hale gelcem
Bir ara hamur işi gibi şeylerle de uğraşmayı düşünüyorum bakalım

Eki Görüntüle 1866049

Kızlarrr bende bugün miniğim için ilk kez birşeyler aldım. Ekim sonu olacağı için daha kışlık şeyler alayım dedim ama sezonu olmadığı için hep kısa kollu, kolsuz kıyafetler var. Bunları alabildim sadece.

Ayyyy bugün baya şenlendi buralar
Nasıl da cicileeer güle güle giysin bebişin inş. kızın :KK46:

Güzel olur bence Bende bu hafta sonu yıkayıp yavaş yavaş ütü yapcam ağırlaştım sonraki haftalar zor olcak biraz önce yürüyüş yaptık zorlandım:mad:
Sen benden ondesinde canim 32 haftaya yaklasmissin :) havalarda cok sicak utu isi iki kat zor oluyor

Aiiiiiiii
Maşallah canım
:nazar:
Ben de kurmuş olsam dolabını gelir gider bakarım :KK200:

Ateş ölçeri şu basit olanlardan alıcam ben de ama diğer gelişmişlerden de alayım diyorum ama kafam karışık açıkcası :işsiz: birannebirevlat ta söylemişti heralde en kullanışlı kalem gibi olanlar diye. Sonuçta deneyimli o
Dediğim gibi ben ikeadan 100 liraya gördüm halıyı, pembesi ve mavisi de mevcut, ben grisini alıcam. Gerçi odanız pembe ya sizin odayada gri dehşet olur
:KK200:

Bizde hayırlısıyla odasını bir kuraydıkta, gelip gidip bakınaydık :anneadayı:

E ağırlaşırsın canım

Ben en başından yazın bu kadar zor geçeceğini tahmin ediyordum
Son zamanlarda iyice ağırlaşacağımızı da biliyordum
Ağustosta odasını alırım diyordum, nasipse öyle olacak
Ağustos sonu, eylül başı gibi eşyalarını hazırlarım diyordum nasipse yapıcam yine

Canim insallah alinca sizde ay sonuna kalmaz hemen kurarsiniz :)
Ikeadaki haliya bizde bakmistik yildizli olani.diyorsun dimi? Guzel ama tam istedigimiz gibi degil bakalim artik :) ates olcer icin arkadasimda o daha iyi diyince dedim onu alayim. Insallah buyuk ihtiyac duymayiz

Eki Görüntüle 1866049

Cok tatlilar :)

image.webp
image.webp
Selen_Ay Selen_Ay MutluBulut_ MutluBulut_ NisanFRM NisanFRM

Sağolun kızlar, heves ettim bende kızıma birşeyler aldım :)
Bi paket yenidoğan bebek bezi aldım, şampuanımız, kremlerimiz hepsi diğer kızımdan var zaten. Birde bebek yatağı yaptırıyorum. Bu tarz birşey olacak, elime ulaştığı zaman paylaşırım fotoğrafını.

Valla ne arkadaslar varmis yaaa :)
Bnce cok mantikli dusunmusler nasilsa alacaklarsa ihtiyacin olan biseler olmasi cok daha guzel.
Dogumdan once geliyorlar evine sen hazirlik yapiosun, ikramlik biseler ayarlayabilirsin ayrica v.s
Hani altin gunleri olur ya onun farkli hali :KK48:
acaba anlatabildim mi emin degilim :deli:

O asılı olanlar ne tatli duruyo ya..
Bizimde oda takimi gelsede bnde alip alip dizsem ne guzel.
Masallah canim cok guzel gozukuyor gule gule giysin kuzun :nazar::anne:

Hep büyük kızıma kıyafet almaya, daha büyük kıyafetlere bakmaya alışmışım. Bugün 0-3, 3-6 aylık kıyafetlere bakıyorum. Ayy bi minicik göründüler gözüme, diyorum ki bunlar küçük olmasın, acaba kızıma küçük gelirmi. Halbuki içini bile doldurmuyorlar, kocaman oluyor üstlerine en küçük kıyafetler bile.

Büyük kızıma alışverişe gidince hep askılarda küçük bedenleri görürdüm, büyük kalmamış kızıma alamadım diye üzülürdüm. Bugün ben alışverişe çıktımya, inadına hiç küçük beden yoktu. Herşey 1 yaş üstü kalmıştı :((

Back
X