- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Sagol canım :)
sagol canım. Bana gereksız yere telas gıbı gelıyor canım. Cıcı bır elbıse alıyorlar, suslemeler, pasta, ıkramlar falan dogum gunu havasında gecıyor gordugum kadarıyla :) dogumdan once hosgeldın bebek partısıMerhaba kızlarrr, biz ancak şimdi okuyup bitire bildik. yeni cicişler alanlar musmutlu günlerde kullansınlarSelen_Ay
MutluBulut_
NisanFRM @yengec4 unuttuğum yok inşallah.
sekerli_seker @yengec4 gereksiz masraf yapanlar siziiii
iyi yaptınız aldınız, güle güle kullanın inşallah
Bu arada iş arkadaşlarım baby shower yapalım diyorlar, ne olduğunu bilen var mı?diyorum doğumdan sonra gelin, beni gaza getiriyorlar baby shower yapalım falan, ben de ilk defa duydum açığı
bi de eksik listesi istediler benden, zaten hediye alıcaz dediler, bari ihtiyacın olan şey olsun dediler. çok mutlu oldum ben de
![]()

canım halası cok zevklıymısher kez resim atmış ben de atayım, bu nevresimi de halamız aldı![]()

sagol canım :)sağlıkla giyinsin annesi çok şirinler :)
aynen canım yıne gelen kız tarafından. Bır tanıdık daha hırka oruyormus oda bızım taraftanHiç sorma bizde ilk gördüğümüzde ilk ona vurulduk
Sağol canım daha güzelleri sizlerin bebişine inş
Ay çok güzeller
Güle güle kullanın inş
Yine sizin taraftan geldi bişeyler yani
Kız tarafı da olmasa bu aileler ne olur bilemiyorum
Zaten kıyafet para tutmuyor ki canım ne var
Kalan şeyler pahalı
Şu an kameralı telsiz, oto koltuğu, Ateş ölçere ne kadar verecez onu düşünüyorum öyle
Bu arada dün çarşıda çooook tatlı bir Bebek odası halısı gördüm 675 tl dedi
İkeadan 100 liraya alcam
Napıyım onun kadar kalın değil ama olsun

Bız telsız ve oto koltugu almayacagımız ıcın saymıyorum onları

oo halı ıcın baya fıyat soylemısler canım.
Bende 200-300 falan bulursak alırız dıyorum ama bakmadık daha. Once besık gelecek kı kalan yere gore alalım

sagol canım benım :)canım güle güle kullanın inşallah sağlıcakla..
aslında liste yapıp vermek güzel bir şey herkes aynı şeyi almamış olur ama ben çekinirim veremem mesela.bana daha hediye alan olmadı arkadaşlarımdanilk hamile olduğumu öğrendiklerinde kavga ediyolardı hastane çıkışını ben alcam diye ama daha ortada bişi yok..
güle güle kullanırsınız canım inşallah sağlıcakla
Saagol canımeşyalarına bakmak bile heycanlandırıyor,sağlıkla giyinsin inşallah.Arada gidip açıp açıp seversin.
Ben küçük bir eşyasını bile alıp kokluyorum sanki o kokuyor.
ben uzun süre anne moduna girememiştim bir iki haftadır yeni girdim ,konuşup seviyorum karnımda :)

dımı buyuyoruz ya buyudukce daha bır baska oluyor