Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ben çok dardayım belimden giren inanılmaz bir ağrı var duramazsam hastaneye gideceğim dua edin ve daha var diye canta bile hazırlamadım ben inşallh korktugum basıma gelmez
Bende de var o mesanemde aşırı baskı var bugün bide ne göreyim göbeğim düşmüş aşağı inmiş bayağı bir korktum hayırlısıyla gelsinler

Belimden çevreliyo aşağı kadar ama anlatılan doğum sancısı gibi değil duş aldım uzanıyorum cünkğ herhangi bi leke yok hastaneye gitmek istemiyorum
Usutmus olabilirsin dinlenmen lazım bazen de Bebek dönüyor geçen bende de oldu doktora gittim hiç bişi çıkmadı boşuna rezil olduğumla kaldım

Belimden çevreliyo aşağı kadar ama anlatılan doğum sancısı gibi değil duş aldım uzanıyorum cünkğ herhangi bi leke yok hastaneye gitmek istemiyorum
Tarif ettiğin ağrı bel ağrısı yorgunluktan oluyor.. vücudumuzda ağır kilo var zorlanıyor belimiz. Dinlen canım yarın daha iyi olursun

Kızlar bişey sormak istiyorum ben. Malum doğum zamaniyla okulların açılması cakisicak ben iki gündür börek sarıyorum peynirli ve patatesli kalem börekler yaptım beslenme hazır olsun diye ve ya misafir olursa çayın yanına ikramlık olsun diye bişey olurmu difrizde ozaman kadar dayanırmi?

Kızlar bişey sormak istiyorum ben. Malum doğum zamaniyla okulların açılması cakisicak ben iki gündür börek sarıyorum peynirli ve patatesli kalem börekler yaptım beslenme hazır olsun diye ve ya misafir olursa çayın yanına ikramlık olsun diye bişey olurmu difrizde ozaman kadar dayanırmi?
Dayanır ya koyuyorlar öyle. Bende sigara böreği koydum 🤭 insanlar dolma doldurup koyuyorlar. Dayanır

Dayanır ya koyuyorlar öyle. Bende sigara böreği koydum 🤭 insanlar dolma doldurup koyuyorlar. Dayanır
İnsaAllah aynen lazım olcak valla🤭küçük bebek okula giden İkizler aman Allahım vallahi şimdiden beni ya hepsine yetisemezsek telaşı aldı.... Yarında zeytin yağlı sarma sarayım ozaman 🤣🤣

Ben devamlı o şekilde kullanıyorum çalıştığımdan ötürü herşeyim dondurucudan olur harika olur yaoabilirsin banyolu börek yap istersen

Canım bende hep dondurup kullanıyorum çalıştığım için. Annem yaprak sardı poşet poşet attım buzluğa. Çözünmesini beklemeden pişiriyorum hiçbi farkı olmuyo bence. Böreği de çıkarıp hemen yoğurtlu yumurtalı sos sürüp fırına atıyorum mis gibi oluyor.

Kızlar benim durumu anlatmıştım bebeğim de gelişim geriliği ve down sendromu şüphesi var diye ben Riskli Gebelik grubundayim diye Perinatoloji de takipteyim. Bugün kontrole gittim Perinatoloji doktorum ben izne çıkıyorum başka hastaneden randevu bul takipte kal dedi ama randevu bulamıyorum başka hastanede. Birtakım olaylar yaşadık birikimimiz falan hep gitti özele de gidemiyorum ne yapacağımı şaşırdım. Bana 5 dakika mesafede hastane var ama ne Perinatolojiye ne de gebe doğuma randevu bulamıyorum. Bana bi akıl verin
O hastanenin kadın doğum bölümüne randevu al git, durumunu anlat onlar seni perinatoloji bölümüne yönlendirsin sevk etsin bence hemen hallolur zaten durumun belli olunca sürekli takip ederler

Kızlar benim durumu anlatmıştım bebeğim de gelişim geriliği ve down sendromu şüphesi var diye ben Riskli Gebelik grubundayim diye Perinatoloji de takipteyim. Bugün kontrole gittim Perinatoloji doktorum ben izne çıkıyorum başka hastaneden randevu bul takipte kal dedi ama randevu bulamıyorum başka hastanede. Birtakım olaylar yaşadık birikimimiz falan hep gitti özele de gidemiyorum ne yapacağımı şaşırdım. Bana 5 dakika mesafede hastane var ama ne Perinatolojiye ne de gebe doğuma randevu bulamıyorum. Bana bi akıl verin
Canım sabah on da güncelleniyor saat onda bir bakmayı dene

Hangi şehirdesiniz

O hastanenin kadın doğum bölümüne randevu al git, durumunu anlat onlar seni perinatoloji bölümüne yönlendirsin sevk etsin bence hemen hallolur zaten durumun belli olunca sürekli takip ederler
Bulamadım canım 182 i aradım 2 hafta sonraya randevu var ama doktor 3 günde 1 kontrol şart dedi. Perinatolojiye çok şükür randevu buldum ama ikili üçlü taramalara bakıyormuş haftaya genede aldım randevuyu en azından durumumu anlatabilirim

Back
X