• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar ya bir şey danışcam size, utanıyorum ama yine soriim, doğuma gitmeden önce ağda yada temizlik yaptırcakmısınız? Ben sürekli gittim, şimdi yine gitmek istiyorum ağdaya, etrafdakiler gitme diyorlar, enfeksiyon kaparsın diyorlar. :oops:
Bi de son sorum, göğsü acıyan var mı?
Ben daha önce lazer yaptırdığım için jilet kullanıyorum ağda düşünmedim kasılma yapıyor diye duymuştum aynayı koydum valla dün temizledim iyice

ağrı çok fena bende de, benki evdeyim fazla yürümüyorum, dün gece çok ağrıdım sancı mı ağrı mı artık bilemedim. şimdi de göbeyim dizime düşücekmiş gibi hissediyorum:KK45:bi de göğüsümün altı, göbeyimin üstü fena acıyor, rahim kaburgalara mı baskı yapıyor artık bilemedim... gerçekten hamileliyin son haftaları zor diyorlardı, ben böyle olacağını düşünmüyordum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun :dua:

Amin
Ay bende böyle hiç tahmin etmiyordum yaaaa
Azıcık yürüdüm altı üstü yaaaa

kızlarrr ben geldim doktordan.doktor hiç bir sorun olmadığını herşeyin çok iyi ve bebeğin iyice doğum kanalına yerleştiğini,çatımın müsait olduğunu ve çatır ve çatır doğurabileceğimi söyledi...
tugder tugder canım fakülte doktoru olmasa güvenme başka doktora git dicem ama bişi diyemiyorum
@daisy5 canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün:nazar:

Ben bunu diyeceğini biliyordum :KK45::KK45:
Sen bence de çatır çatır normal doğum yapacaksın
:KK46::KK45: o doktorada doğum yapınca bebeğini götürüp göster :skandal:

Sağol canım

Ay seninde fakülteye gittğini bildiğim için beni ayrı bir korku basıyor ya.
Hayırlısı olsun canım.
En azından artık kızının ne zaman geleceğini bileceksin :KK46: tabi senin ufaklık önceden süpriz yapıp gelmezse :KK45:
Olabilir bende düşünmüyor değilim canım çok acıyor yaa doktor çok fena baktı pazartesiye daha çok var her an herşey olabilir Doğum bu sonuçta

Canım seni anlıyorum doğru diyorsun eskiden sezeryan mı vardı vitamin ilaçları mı vardı herkes Allah yoluna gidiyordu ama ben sana şunu diyim anlıyorum ki sen sezeryan istemiyorsun bende istemiyordum normal Doğumda tertemiz oluyorsun bütün pisliğin gidiyor anadan doğma oluyorsun ama şunu diyim normal Doğumda risk sezeryanda risk farkı yok ama normal Doğumda çatı durumuna bebeğin kilo olayına inanıyorum bir tanıdığımız bebeği oksijen yetersizliğinden dolayı 16 yıldır özürülü bugun hastanede bir bayan normal Doğuma normal demişler Doğum esnasında 8 cm açılmış açılmamış rahim sonra kadın enfeksiyon geçirmiş bugun doktor yorumları okudum çatı muayahenesi önemli olan diyen de var ben hiç çatı muayahensi yapmam diyen doktorda var valla Allah yardımcımız olsun Rabbim bebeğimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinde sezeryan mı oluyoruz normal doğum mu ama Rabbim yardımcımız olsun

Amin canım.
Dediğim gibi son anda olan aksiliklere lafım yok, olamaz da...

Hakkımızda hayırlsı inş. ne diyelim

gecen hafta kontrolum var doktor normal dogum gorunuyor dedi ama cati muayenesi yapilmadi belki haftaya kontrol de yapilir kismet artik bende daha normal dogum yapani duymadim sanki

Ben de daha çatı muayenesini olmadıım canım
Bakalım yapacaklar mı, ondan sonra ne dicekler, çatı musait değil derlermiş :KK45::KK62: kesin kafayı tırlatırım ben

Olabilir bende düşünmüyor değilim canım çok acıyor yaa doktor çok fena baktı pazartesiye daha çok var her an herşey olabilir Doğum bu sonuçta

Bu arada senin kız da daisy ninki gibi süpriz yaparsa gör sen :KK45::KK45:

Bu ağrılar çeneme vurdu :KK70::rapci:
Kızım da sağ olsun ağrılara inat mı kıpırdanıyor nedir :KK48::KK46:

Kızlar epidural sezeryan oldum bebek ve ben iyiyiz çok sağolun dualarınız için 3100 50 cm doğdu ama dün gece suyum geldi doğum ağrısı çok çektim gece doktoru bekledik sabaha karşı doğdu:anne: epidural rahattı dünkü doğum ağrısı beni alıştırdı sanırım şimdi yok ağrım birazda emdi süt geliyo gibi tam anlayamadım:KK200: darısı size kızlar
Amin canım inşallah gözün aydın olsun canım Doğuma girmeden önce kaç kilo
Kızlar epidural sezeryan oldum bebek ve ben iyiyiz çok sağolun dualarınız için 3100 50 cm doğdu ama dün gece suyum geldi doğum ağrısı çok çektim gece doktoru bekledik sabaha karşı doğdu:anne: epidural rahattı dünkü doğum ağrısı beni alıştırdı sanırım şimdi yok ağrım birazda emdi süt geliyo gibi tam anlayamadım:KK200: darısı size kızlar
gözün aydın olsun canım Amin canım inşallah Doğum yaptım diyeni duyunca iyice heyecan basıyor

AGRA AGRA ben hep ağda yaptırdım bunca ay 39.haftanın sonunda falan tekrar gitmeyi düşünüyodum ama haftaya ağdacım ameliyat olcakmış o yüzden 38.haftada gitcem tekrardan herhalde idare eder doğuma kadar

Amin
Ay bende böyle hiç tahmin etmiyordum yaaaa
Azıcık yürüdüm altı üstü yaaaa

Ben bunu diyeceğini biliyordum :KK45::KK45:
Sen bence de çatır çatır normal doğum yapacaksın
:KK46::KK45: o doktorada doğum yapınca bebeğini götürüp göster :skandal:
bakalım pzt tekrar kendi doktoruma gitcem konuşmaya ama hiç güvenim kalmadı.normal doğumu deneyelim olmazsa sezeryana döneriz desem belkide doğum esnasında bi bahane bulup normali bile denemicek gibi geliyo

Merhaba hanımlar çok uzun zamandır yoktum tayinim memlekete çıktı taşınma falan derken yorucu bir süreç geçti şimdi bende hayırlısıyla kızımın gelmesini bekliyorum sayfa da doğum yapanlar olmuş heralde hayırlı olsun bebisleriniz Allah analı babalı buyutsun inş

kızlarrr ben geldim doktordan.doktor hiç bir sorun olmadığını herşeyin çok iyi ve bebeğin iyice doğum kanalına yerleştiğini,çatımın müsait olduğunu ve çatır ve çatır doğurabileceğimi söyledi...
tugder tugder canım fakülte doktoru olmasa güvenme başka doktora git dicem ama bişi diyemiyorum
@daisy5 canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün:nazar:
İşte öyle doktorlar canımı sıkıyorrr:sinirli::sopa: o zaman kolaya mı kacıyor :KK34: bizde de var burda öylesi, normal normal diyor, son anda bir şey çıkarıp sezaryene alıyor.. ne ise cnm istediğin gibi oldu, hadi hayırlısı, inşallah kolay olur doğumlarımız :KK9:

AGRA AGRA ben hep ağda yaptırdım bunca ay 39.haftanın sonunda falan tekrar gitmeyi düşünüyodum ama haftaya ağdacım ameliyat olcakmış o yüzden 38.haftada gitcem tekrardan herhalde idare eder doğuma kadar

bakalım pzt tekrar kendi doktoruma gitcem konuşmaya ama hiç güvenim kalmadı.normal doğumu deneyelim olmazsa sezeryana döneriz desem belkide doğum esnasında bi bahane bulup normali bile denemicek gibi geliyo
ben de hep ağda yaptırdım şimdiye kadar, şükür sorun olmadı, o zaman yarın yada öbürü gidiim yine, tabii ki doğurmazsam eğer:KK48:

38. haftadan sonra idare eder canım.
Benimkiler hemen büyümüyor en azından. Hep hamile halimle kalsam keşke :KK45: normalde jet hızıyla büyüyorlarda... :KK45:

Senin o doktor hiç bir şekilde normali denemez canım. Seni nasıl korkuttuğunu hatırla, rahmin filan yırtılır ne demek yaa :mapus: devlet hastanesinde doğursan daha iyi..

İşte öyle doktorlar canımı sıkıyorrr:sinirli::sopa: o zaman kolaya mı kacıyor :KK34: bizde de var burda öylesi, normal normal diyor, son anda bir şey çıkarıp sezaryene alıyor.. ne ise cnm istediğin gibi oldu, hadi hayırlısı, inşallah kolay olur doğumlarımız :KK9:

Haaaah işte tam bahsettiğim doktorlar bu cinsler oluyor canım. Doktor bebeğin gelişine göre değil, kendi mesai saatleri içinde, hangi vakitleri boşsa ona göre bebeği alıyorlar. Bir de en kızdığım kızım anneyi bebekle korkutuyorlar :sinirli:

İnş. hayırlarla olur doğumlarımız inşallah :dua: bir avazda :dua:

Selen_Ay Selen_Ay Güle güle kullanın Aldıklarınızı canı.m ayrıca gerçekten de doktorların çoğu ugrasmak istemiyor kolaylarina geliyo annem abimin dogumunuza evde yapmış makattan gelmiş ama eBenin profosyenelligi ile bi sıkıntı yaşamadan normal doğum yapmış şimdi nerdeee

aynen canım kolaya kaçıyorlar,kendilerine vakit yaratmak için herşeyi planlıyorlar.hayırlısı bakalım ne olcak kendi doktorumla pzt bir daha görüşcem sonra belli olcak ne yapcağım

38. haftadan sonra idare eder canım.
Benimkiler hemen büyümüyor en azından. Hep hamile halimle kalsam keşke :KK45: normalde jet hızıyla büyüyorlarda... :KK45:

Senin o doktor hiç bir şekilde normali denemez canım. Seni nasıl korkuttuğunu hatırla, rahmin filan yırtılır ne demek yaa :mapus: devlet hastanesinde doğursan daha iyi..

Haaaah işte tam bahsettiğim doktorlar bu cinsler oluyor canım. Doktor bebeğin gelişine göre değil, kendi mesai saatleri içinde, hangi vakitleri boşsa ona göre bebeği alıyorlar. Bir de en kızdığım kızım anneyi bebekle korkutuyorlar :sinirli:

İnş. hayırlarla olur doğumlarımız inşallah :dua: bir avazda :dua:
aynen canım doktor ayrı bi korkuttu,sağlık ocağındaki ebeye gittim moralim düzelsin diye o ayrı bi korkuttu hala korkularım geçmiş değil.normal doğumdan değil normal doğumu denersem dedikleri olur mu diye korkmaya başladım:(
bugün gittiğim doktor doğru mu söylüyor kendine çekmek için mi diye düşündüm ama normal doğum denemek istersen kendi doktorunu istemiyosan devlet hastanelerine git dedi paracı bi doktor olsa kendine çekmek için gel ben doğurturum derdi..

Selen_Ay Selen_Ay Güle güle kullanın Aldıklarınızı canı.m ayrıca gerçekten de doktorların çoğu ugrasmak istemiyor kolaylarina geliyo annem abimin dogumunuza evde yapmış makattan gelmiş ama eBenin profosyenelligi ile bi sıkıntı yaşamadan normal doğum yapmış şimdi nerdeee

Yok canım uğraşmak istemiyorlar o ayrı. Mesai saatleri dışında da uğraşmak istemiyorlar o apayrı.....

Merhaba kızlar bende 35 haftalık erken dogum yaptim pazar günü bebeğim küvezde drlariniz nederse dinleyin bebeklerin hareketlerini takip edin

Gözünüz aydın.
İnş. bir an önce bebeğinizi kucağınıza da alırsınız.

aynen canım kolaya kaçıyorlar,kendilerine vakit yaratmak için herşeyi planlıyorlar.hayırlısı bakalım ne olcak kendi doktorumla pzt bir daha görüşcem sonra belli olcak ne yapcağım

aynen canım doktor ayrı bi korkuttu,sağlık ocağındaki ebeye gittim moralim düzelsin diye o ayrı bi korkuttu hala korkularım geçmiş değil.normal doğumdan değil normal doğumu denersem dedikleri olur mu diye korkmaya başladım:KK43:
bugün gittiğim doktor doğru mu söylüyor kendine çekmek için mi diye düşündüm ama normal doğum denemek istersen kendi doktorunu istemiyosan devlet hastanelerine git dedi paracı bi doktor olsa kendine çekmek için gel ben doğurturum derdi..

Canım ben de söylemiştim en olmadı devlet hastanesine git diye. Tabiki en iyisini sen biliyorsun.

Hani İzmirdeki devlet hastanelerini bilmiyorum ama kuzenlerim iyi dediler ikisi de orda doğum yaptı.

aynen canım doktor ayrı bi korkuttu,sağlık ocağındaki ebeye gittim moralim düzelsin diye o ayrı bi korkuttu hala korkularım geçmiş değil.normal doğumdan değil normal doğumu denersem dedikleri olur mu diye korkmaya başladım:KK43:
Cnm izmirdesin, 9 eylül de neden doğum yapmıyorsun, oranın iyi olduğunu duydum. Ben izmirde otursaydım orda doğum yapardım, ama bize çok uzak. Görümcem orda yapmış doğum çok memnun.

Merhaba kızlar bende 35 haftalık erken dogum yaptim pazar günü bebeğim küvezde drlariniz nederse dinleyin bebeklerin hareketlerini takip edin
Gözün aydın cnm, inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

canım geçmiş olsun inşallah bir an önce bebeğin iyileşir kavuşursunuz:dua:

Cnm izmirdesin, 9 eylül de neden doğum yapmıyorsun, oranın iyi olduğunu duydum. Ben izmirde otursaydım orda doğum yapardım, ama bize çok uzak. Görümcem orda yapmış doğum çok memnun.
canım dokuz eylül biraz uzak kalıyo,randevu alması zor birde işyerinden dolayı yakın bir yere gideyim diye en başta özel hastaneye başladım doktoruda sevdim ona devam ettim amaişler buraya geldi nasip bakalım

Günaydın günaydın annişler :KK200:

canım geçmiş olsun inşallah bir an önce bebeğin iyileşir kavuşursunuz:dua:

canım dokuz eylül biraz uzak kalıyo,randevu alması zor birde işyerinden dolayı yakın bir yere gideyim diye en başta özel hastaneye başladım doktoruda sevdim ona devam ettim amaişler buraya geldi nasip bakalım

Kontrollerinde gittin özelde canım bu faydanaydı 9 ay yani ama sadece doğum için gidebilirsin fakülteye
İnş belli bir haftadan sonra almamazlık etmezler. O zaman biraz ayak diretebilirsin :KK45: bebeğim sıkıntıdaymış , rahmim yırtılacakmış vs vs laf kalabalığı yap :KK45:
Ama evet fakültelerde randevu almak biraz zor. Hocalardan yani. Yoksa normal asistan randevusu hemen alınıyor. En erken 1 hafta atıyorlar ama yine de şansını bir dene. Muhtemelen perinatolojiden randevu verirler zaten.

Burda daha önce bahsetmişimdir. İstanbul'da çalışırken ben, orda bi ablanın gelinleri de özel hastaneye gidiyordu gebelik takibine. Son ana kadar normal diyip son anda suyun azalmış normali bekletemem sezeryan alıcam demişti doktoru. Baştan beri antisezertancı ben :KK45: demiştim fakülteye gitsin madem öyle. Ordaki hoca da derse ki evet sıkıntılı sezeryan olması lazım. Hem dedim parası cebinde kalır devletin hastanesi sonuçta hem de içinden kuşku gider...
Kadın gitti neyse hoca demiş hiç bir sıkıntın yok normal doğurursun. 9 ayda suyun bu kadar kalması da normal Bebek büyümüş ilk zamanlar ki su Nasıl olsun... Neyse kadın demiş siz de doğuma girermisiniz yine de kuşkularım var. Eğer mesai saatleri içinde olursa doğumun girerim ekstra 300 TL yatırmanız gerek hastaneye demiş. Tesadüf kadının doğumu mesai saati içine denk gelmişti. 1300 TL verip sezeryan olacağına, 300 TL verip Prof la doğum yaptı kadın. Kaç sene önce.....

Sıkma canını hiç :KK19::KK19: benim içimdeki his herşeyin iyi olacak diyor
:KK19:

Back
X