• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kizlar Günaydın..
Bende sonunda bebisimin kiyafetlerini yikayip ütülemeyi basardim .:KK48:
Pazartesi doktora gittim, 36.haftanin bitmesine birkac gun var dedi. 2.300gr dedi. Ben ister istemez kiloyu cok takiorum ya sanki az geliyor. Belkide normal bilmiyorum. Ekim6da tekrar cagirdi, öncesinde kanama sanci v.s olursa haberleselim dedi.

Kizlar Günaydın..
Pazartesi doktora gittim, 36.haftanin bitmesine birkac gun var dedi. 2.300gr dedi. Ben ister istemez kiloyu cok takiorum ya sanki az geliyor. Belkide normal bilmiyorum. Ekim6da tekrar cagirdi, öncesinde kanama sanci v.s olursa haberleselim dedi.
Gunaydin canim. Benimde 36 haftanin bitmesine 2 gun var. Benim bebisimde 2.730 gr. Bana da az geliyordu senin yazini okuyana dek. 10 gunde 300 gr almis. O kadar dikkat ediyorum yememe icmeme ama almiyor cocuk kilo. Babasi kılıkli☺☺

Kizlar Günaydın..

Ben hiç bilmiyorum kaç gram bebişim :KK45: sanki daha iyi gibi mi ne...

Canım elbet bilince insanın kafasına takılır ama zayıflıktan hiç bir zaman sıkıntı gelmez :KK49: bunu unutma. Canı içinde olsun isterse zayıf olsun. Belki annesinin sütü yarıyacak :anne:

Yaz yaz sıkıntı yok : )
Makat gelişde zaten normal doğurtmak da bi ayrı ilginç olmuş.

Ay neyse içimiz kararmasın, kapatalım bu konuları.

Zaten sağlık ocağına gittim hem ilacımı alayım hem de tahlil sonuçlarımı almamıştım onları alayım diye.... Yağmur atıştırdı bi taraftan kızım alt tarafa doğru baskı verdi yürüyemedim bi taraftan, belime ağrı saplandı diğer taraftan. Ah eşim burda olaydı :mad: Neyse Allah razı olsun bi bayan denk geldi arabasıyla sitenin önüne bıraktı.
Bu arada böyle anlatınca sağlık ocağı uzakta gibi gelmesin, hamile olmasam 7-8 dk ya gidiyorum.

Nasibi kısmeti bak ne zamanmış erkenci davranmış kızın annesi.
Maşallah maşallah :nazar: :nazar: Allah nazarlardan esirgesin minik melek :KK46:

Hadi hayırlısı olsun canım
En sona bizler kaldık heralde :anneadayı:

Sağol canım
Son zamanlar artık paylaşım yapılmıyor ya azıcık şenlensin buralar dedim
:KK76:

Yalnız kızlar bu ağrılar fena.... altı üstü azıcık yürüdüm yaaa :KK12: :olamaz:
En cok alisveris sende :D artik bitti dimi :)

gunaydın kızlar bugün diğer doktora gitcem bakalım..
Selen_Ay Selen_Ay bende kilo almıyom canım bir aydır bi kilo iniyo çıkıyo hep
Y Ysmnmesut o korku bendede var.bebeğini kucağına alınca hepsi geçecek içgüdüsel olarak bakcaksın diyolar bana

banada öyle söylüyolar ama bilmiyorum bi güvensizlik var sonucta o bebek herşeyiyle bana muhtac

En cok alisveris sende :KK70: artik bitti dimi :)

:KK45::KK45: Bende mi dersin.
Bence herkes resim paylaşmadığı için bende de görünebilir.
Ona rağmen bendeyse mazur görün o kadar yaaa 6 senenin patlamasını yaşamışımdır
:KK45::KK45:

Bana kalsa hala eksik var gibi geliyor:KK45:

Kizlar Günaydın..
Cnm günaydın, benimki de zayıf, ama şükür kalp atışı kan akışı falan iyi, zayıf bebekler çabuk toparlanıyor. Önemli olan sağlıklı olsun, daha sonra annesi bakar ona tombik yapar:halay:

Günaydın güzel anneler, bu gece de sancılı geçti ama henüz doğurmadık:KK45:

Günaydın kızlaarr
sekerli_seker sekerli_seker ben de 10 gün önce gitmiştim 2600 gr di bakalım bugün tekrar kontrol var sağlıklı olsunda önemli olan o ben de biraz zayif doğmuşum ama 6 aylıkkenki Resmimi bi görsen bildiğin tombik :))

:KK45::KK45: Bende mi dersin.
Bence herkes resim paylaşmadığı için bende de görünebilir.
Ona rağmen bendeyse mazur görün o kadar yaaa 6 senenin patlamasını yaşamışımdır
:KK45::KK45:

Bana kalsa hala eksik var gibi geliyor:KK45:
Alip gostermeyen olabilir dogru :D ama ben o degilim :D ihtiyac kadar almaya calistim ben :) heves hic bitmez ee daha yillarca alicaz insallah :)

Günaydın güzel anneler, bu gece de sancılı geçti ama henüz doğurmadık:KK45:

Senin oğlan gösterip vermiyor :KK45: kendini :KK45: sana hep oyun hep oyun agra :KK45:

Alip gostermeyen olabilir dogru :KK70: ama ben o degilim :KK70: ihtiyac kadar almaya calistim ben :) heves hic bitmez ee daha yillarca alicaz insallah :)

Sen heeep attın değil mi :KK54: bilmiyom ben inansam mı. Hep atamadılar resim.
Benim herşey ortalarda evime gelseniz dersiniz aa bu Selen_Ay ın evi :KK45:

Heves hep var canım olmaz mı... Daha benim 3-6 aylıklar tam değil :KK45: bebiş doğsun daha alırm yani :KK45:

Senin oğlan gösterip vermiyor :KK45: kendini :KK45: sana hep oyun hep oyun agra :KK45:

Heves hep var canım olmaz mı... Daha benim 3-6 aylıklar tam değil :KK45: bebiş doğsun daha alırm yani :KK45:
Kiyafrt gosterdiklerim disinda sadece 1 hediye geldi benim :D gerisinide en son dolaptayken koymustum :D yani cidden ihtiyac kadar aldim ben :D kendimede oyleyimdir ihtiyac disinda pek bisey almam :D

Ayy Selenay eve değilde bebeğini odasına girsek yabancilik cekmeyiz doğru cidden senin kadar kimse paylaşmadi ben beceremedim ki şu resim olayını bi :ruh:

Ayy Selenay eve değilde bebeğini odasına girsek yabancilik cekmeyiz doğru cidden senin kadar kimse paylaşmadi ben beceremedim ki şu resim olayını bi :ruh:
Aslinda sende alisverisin dibine vurdun he :D o yukleyememe insani.cileden cikariyor cidden :)

Kizlar ben ancak 0-3 aylik aldim, gelen hediyyelere guveniyorum:halay: pek tanidigim da yok, kimden bekliyorum kendim de bilmiyorum:dondurma: inshallah bebisle alis veris yapariz, cok ozeniyordum bebekli ciftleri avmlerde gorduyumde:KK15: inshallah Allah bize de nasip eder:dua::KK200:

Kizlar ben ancak 0-3 aylik aldim, gelen hediyyelere guveniyorum:halay: pek tanidigim da yok, kimden bekliyorum kendim de bilmiyorum:dondurma: inshallah bebisle alis veris yapariz, cok ozeniyordum bebekli ciftleri avmlerde gorduyumde:KK15: inshallah Allah bize de nasip eder:dua::KK200:
Insallah canim :) gelir insallah bende gelir diyorum ama :D kimden ne gelecekse :D birde 3-6 aydan daha buyuk olanlar biraz riskli oluyor kimi bebekler tam ayina gore giyiyorlar kimileri buyuk giyiyor. Arkadasimin oglu 2 aylik ve 6-9 a gectiler :/ onceden alip tutturamamktan korktum acikcasi

Aslinda sende alisverisin dibine vurdun he :KK70: o yukleyememe insani.cileden cikariyor cidden :)
Selenay kadar olmasada bende duramadim aslında annem durdurmasa dün nohut kundak battaniye siparis etcektim annem kendime getirdi beni nohut battaniye var kundak yaparız biz diyo :KK53: :KK70::KK70:

Ay inş. Canım inş. Bende 6 aya kadar aldım aslında sonrası bebegin gelişimine göre bedenine göre mevsime göre alırız diye

Selenay kadar olmasada bende duramadim aslında annem durdurmasa dün nohut kundak battaniye siparis etcektim annem kendime getirdi beni nohut battaniye var kundak yaparız biz diyo :KK53: :KK70::KK70:
Iyi yapmis annen :D ayni desen varmis nasilsa :) benimde hamile kalmadan once bile en cok heves ettigimdi nohut ilk onu.alacaktim ama ilk onu almak kismet olmadi :D ama aldim yinede olsun :)) bizim bebek arabamizda yok ya :) kisin evden cikmicaz gidecegimiz sayili yerlerede mecbur taksi kullanicaz diye diye almadik yaza kaldi :)

Back
X