- Emoji Skoru
- 1.376
- Puanlar
- 133
Cnm sonuç iyi olmasına sevindim, senin kız naptı nst de? Benimki hiç sevmiyor nst yi, sürekli popa diretmeler yer değiştirmeler, sıkılmalar, nst yi resmen zorluyor, ebe bebeklerin çoğu sevmiyor nst yi dediGünaydın annişlerBiz NST den geldik. Bir sıkıntımız yok şükür. Normal doğumu bekliyoruz.
Yalnız aynı dönem transfer olduğumuz ikiz bebek bekleyen arkadaşın sancısı çıktı. Pazartesi yatış yapılacak ve muhtemelen o da salı günü bebeklerine kavuşacakay ben bile kötü oldum kadın şoktaydı.
Burda söylediğim bikaç lafı....... düşün 6 senede bu kulaklar neler duyduKi ilk bir buçuk sene heeeeeeer gün telefonda konuşurdum kayınvalideyle, annemle konuşmuyordum hergün ben
Hay maşallah canım.
Seninde gün belirlendi heeeee
Hadi hayırlısı bakalım
Ben damızlık inek canım ona göre
Eşim doğum iznini de kullanabilir benim. Eşimin çalıştığı şirket çok şükür tam kurumsal bir firma. Devlet dairesi gibi. Yanlış bilmiyorsam doğum izni 5 gün, onu kullanacak. Ardına ekimdeki iznini kullanır. Sonra içerde izni kalmış onu da kullanır.
Tek handikap peş peşe vermiyorlar izni, 15 gün kulllanamıyor yani.. 1 hafta 1 hafta...
Canım lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısı var onu al. Ben bir kere denedim, direk ucu çıkarıyordaha fazla deneme şansım olmadı.
En olmadı göğüs ucu için kelebek alırsın.
Rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin inş.
Zaten sancılar belli bir düzene girmeden gitme canım yaaa. Hastaneye gitmenle doğurman bir olsun inş.ilk bebekte sancıların uzuuuun süre olması normal
Hayırlı haberlerle inş.
bizimki resmen kavga ediyorİkizi olan arkadaş iyi gelmiş bu haftalara kadar, ikizlerin çoğu erken doğuyor. Biz birini taşımakta zorlanıyoruz, o iksi ile napıyor acaba

panik halde beni aramıştı. Sonra doktoru aramışta doktor sakinleştirmiş, sonra muayenede iyi olduğunu göstermiş. Sonuçta ikizlerde bebeklerin biri büyük diğeri küçük oluyor yani.....