• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Benim kız normalde baya hareketli ve kasılma şeklinde hareket ediyor ama ne zamn doktora gitsem son zamanlarda hep durgun ve yüzünü dönmüyor artık bize :)) yerim ben onuu

Rahatsız oluyordur annesi ondan dönüyor geriye :KK200: :KK46:

Anladim canim. Girdigin her yerde ssk yapiliyorsa gercekten cok iyi bunda mesleginin olmasinin artisida var tabi :)

Var tabi canım

Kızlar biz bu arada ufak bi hediye daha aldık. Kızımın ilk patikleri ve tatlış önlüğü

IMG_3516.webp

kizlar peki cati muayenesini kacinci haftada yapiliyor benim haftaya kontrolum var 37.haftamiz

Bende onu merak ediyorum canim yarin kontrol var 36+3 sanirim erken ama ne olur ne olmaz diyorum :/

Doktorun yaptığı muayene bazen kanamaya, kasılmaya yada doğumun başlamasına sebep olabiliyor. O yüzden genelde 37. Haftaya girdikten sonra muayene yapılıyor. Zaten 37. Hafta öncesi çok ekstra bir rahatsızlık durumu yoksa açılma felan başlamamış oluyor. 37. De muayene ettiğinde rahim ağzında incelme varmı, açılma varmı, bebeğin kafası kanala oturmuşmu, çatı müsaitmi hepsini kontrol etmiş oluyorlar.

Cnm gözün aydın, inşallah en kısa zamanda kavuşursuz bebişle, dualarım seninle:dua: su yutmak nasıl oluyo, neden yutuyor? Yeşilmiydi suyu?
MutluBulut_ MutluBulut_ @dgsvnn çatı muayinesi 37-38de yapılıyor, ama doktora bağlı, bazıları yapmıyor. Benimki yapmadı mesela.
Hic mi yapmayacak canim ee cati dar olayida yalan o zaman :/ yada dogum baslayinca falan mi bakiyor ki

İnşAllah biran önce kollarına almayı nasip eder Rabbim. Sürekli sağ canım, senin bir damla sütün ona şifa olucak inşAllah, hemen toparlayacak kendini. Güzel haberlerini bekliyoruz.

İnşallah canım inşallah sağmak çalıştım evdeki pompaları olmadı sua da çok sister eşim Almaya gitti getirsin bide onla deniycem acaba 2 saatte birmi sağsam yoksa 3 mu?

Rahatsız oluyordur annesi ondan dönüyor geriye :KK200: :KK46:

Var tabi canım

Kızlar biz bu arada ufak bi hediye daha aldık. Kızımın ilk patikleri ve tatlış önlüğü

Eki Görüntüle 1891814
Yaaa bunlari alan cook zevkliymis :) bende boyle hediyeler istiyorumm :D

Doktorun yaptığı muayene bazen kanamaya, kasılmaya yada doğumun başlamasına sebep olabiliyor. O yüzden genelde 37. Haftaya girdikten sonra muayene yapılıyor. Zaten 37. Hafta öncesi çok ekstra bir rahatsızlık durumu yoksa açılma felan başlamamış oluyor. 37. De muayene ettiğinde rahim ağzında incelme varmı, açılma varmı, bebeğin kafası kanala oturmuşmu, çatı müsaitmi hepsini kontrol etmiş oluyorlar.
Anladim canim o zaman haftayada cagirirsa beni o zaman yapar :)

Cnm gözün aydın, inşallah en kısa zamanda kavuşursuz bebişle, dualarım seninle:dua: su yutmak nasıl oluyo, neden yutuyor? Yeşilmiydi suyu?
MutluBulut_ MutluBulut_ @dgsvnn çatı muayinesi 37-38de yapılıyor, ama doktora bağlı, bazıları yapmıyor. Benimki yapmadı mesela.
Saol canım benim bilmiyorum nasıl yada neden olduğunu ama yuttugu için solunum problemi yaşıyoMuş öyle üzüldüm onu kuvezde görünce dayanamadım ağladım Rabbim kimsenin başına vermesin çok zor bişey gercekten

kizlar peki cati muayenesini kacinci haftada yapiliyor benim haftaya kontrolum var 37.haftamiz

Canım bugün gittiğimde 37. Haftamdı ama doktor bakmadı, haftaya yine gidicez ve muhtemelen yine bakmıcak çatıya. Normalde önceden söylüyorlar şu zaman geldiğinde çatı muayenesi yapıcaz diye ama sen tedbirli git ne olur ne olmaz

Bende onu merak ediyorum canim yarin kontrol var 36+3 sanirim erken ama ne olur ne olmaz diyorum :/

Dgsvnn E dediğim gibi canım sen tedbirli git ne olur ne olmaz, belki muayene yapar

Slm kızlar çarşamba günü sezaryenle Bebeğimi dogurdum 37+5gunluk bebeğim dünyaya geldi ama anne karnında sıvı yuttugü için solunum problemi nedeniyle kuveze alindi ve ben bugun taburcu olurl olmaz gittim bebeğimin yanına Ama daha evimize getiremedim bi kaç gün kuvezde kalicak dua edin nolur tez zamanda kucağıma sağlıkla alabiliyim Bebeğimi bugün sütüm geldi ve inanılmaz ağrım var şimdi eşim göğüs pompası almaya gitti inşallah sagabilirimde bebeğim gönderebilirim.

Ay canım gözün aydın
Bu kadar oldu, Allah'ın izniyle daha bişey olmaz hayırlarla da çıkar küvözden....
Sen sütünü sağ annesi hem bebişine yarasın hem de sütün kaçmasın, süt saklama poşetlerin de var değil mi

3 saatte bir sağman da yeterli olur muhtemelen

Evet canım kesinleşti. Doktorum ilki sezeryan olduğu için, eğer denemek istersen 20 ekime kadar kendi sancınla gelirsen normale alırım dedi. Gelmezse 20 ekimde sezeryan olacağım.

Ay inş gönlüne göre olur canım
İnş normal yolla gelir bebişin, yine de her ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş

Selen_Ay Selen_Ay çok saol canım benim inşallah bir an önce bebeğime kavuşurum Rabbim sana da sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin sütümü 3 saatte bir sağsam yeterli olur dimi suan çok doldular ağrısına dayanamıyorum bir an önce sağmak istiyorum bebeğime yarın gitsin inşallah kuvezden çıkana kadar sütüm kesilmez: (

Selen_Ay Selen_Ay çok saol canım benim inşallah bir an önce bebeğime kavuşurum Rabbim sana da sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin sütümü 3 saatte bir sağsam yeterli olur dimi suan çok doldular ağrısına dayanamıyorum bir an önce sağmak istiyorum bebeğime yarın gitsin inşallah kuvezden çıkana kadar sütüm kesilmez: (

Amin canım Rabbim cümlemize nasip etsin inş :dua: :KK46:
Kavuşursun kavuşursun canım meraklanma, biliyorum elinde değil, insan doğum yapınca bebişi de yanında olsun istiyor ama ufacık bir sorun olmuş ki bu çözümlenmicek bişey değil çok şükür böyle düşün

3 saatte bir yeterli olur canım ama gece de kalkıp sağmayı unutma, saatini kur kalk sağ (aynen bebiş emiyor gibi) Ilık duş almayı da unutma, sütünün inmesine yardımcı olur hem de sütün göğüste kalıp seni rahatsız etmesine mani olur.

Yaaa bunlari alan cook zevkliymis :) bende boyle hediyeler istiyorumm :KK70:

Anladim canim o zaman haftayada cagirirsa beni o zaman yapar :)

Alan arkadaşa söyleyim hemen sana da ayarlasın bişeyler canım. Kadın bir sürü mahçupta oldu istediğim gibi bişey alamadım bebek mağazası bulamadım diye.

Düşünmesi yeter ama gerçekten çok tatlıar. Hele patiğimiz hiç yoktu nasıl alsam diye bakıyordum öyle... Tam oldu :KK45: :halay:

Hic mi yapmayacak canim ee cati dar olayida yalan o zaman :/ yada dogum baslayinca falan mi bakiyor ki
Cnm o beni daha önce de muayine etmiş alttan, belki o yüzden. Ama ben sordum çatı muayinesi falan, gerek yok dedi ben biliyorum seni, inşallah normal düşünüyorum senin için dedi.

Amin canım çok saol inşallah sende sağ salim alırsın kucağına bebegini
Amin canim insallah
Canım bugün gittiğimde 37. Haftamdı ama doktor bakmadı, haftaya yine gidicez ve muhtemelen yine bakmıcak çatıya. Normalde önceden söylüyorlar şu zaman geldiğinde çatı muayenesi yapıcaz diye ama sen tedbirli git ne olur ne olmaz

Dgsvnn E dediğim gibi canım sen tedbirli git ne olur ne olmaz, belki muayene yapar

Ay canım gözün aydın
Bu kadar oldu, Allah'ın izniyle daha bişey olmaz hayırlarla da çıkar küvözden....
Sen sütünü sağ annesi hem bebişine yarasın hem de sütün kaçmasın, süt saklama poşetlerin de var değil mi

3 saatte bir sağman da yeterli olur muhtemelen

Ay inş gönlüne göre olur canım
İnş normal yolla gelir bebişin, yine de her ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş

Aynen canim su ara zaten hep oyle olsak iyi olur ne zaman dogum olacak bellide olmaz :/
Alan arkadaşa söyleyim hemen sana da ayarlasın bişeyler canım. Kadın bir sürü mahçupta oldu istediğim gibi bişey alamadım bebek mağazası bulamadım diye.

Düşünmesi yeter ama gerçekten çok tatlıar. Hele patiğimiz hiç yoktu nasıl alsam diye bakıyordum öyle... Tam oldu :KK45: :halay:
:D hic mahcup olmasin dimi ama :)) ne guzel canim ihtiyaclardan olmasi :)

Cnm o beni daha önce de muayine etmiş alttan, belki o yüzden. Ama ben sordum çatı muayinesi falan, gerek yok dedi ben biliyorum seni, inşallah normal düşünüyorum senin için dedi.
Aa masallah doktora :) insallah canim

Bende iki gündü öyle ıslaklık oluyo, yarım doktordan sorucam, dünden sümüksü sarı akıntı geliyo, o neden bilemedim, normalde beyaz gelir bende.
Canım bendede o tip akıntı dogumdan 5 gün önce geldi suyun geldiği gün akıntıdan 5 gün sonraydı seninde doğuma az kalmış gibi geldi bana:anne:

Slm kızlar çarşamba günü sezaryenle Bebeğimi dogurdum 37+5gunluk bebeğim dünyaya geldi ama anne karnında sıvı yuttugü için solunum problemi nedeniyle kuveze alindi ve ben bugun taburcu olurl olmaz gittim bebeğimin yanına Ama daha evimize getiremedim bi kaç gün kuvezde kalicak dua edin nolur tez zamanda kucağıma sağlıkla alabiliyim Bebeğimi bugün sütüm geldi ve inanılmaz ağrım var şimdi eşim göğüs pompası almaya gitti inşallah sagabilirimde bebeğim gönderebilirim.
Canım hayırlı olsun inş. En kısa zamanda toparlanir annesi sütun de iyi gelir iyi olur bi an once bebişin Allah kolaylik versin bi an once kavusursun inş. :dua:

Evet canım kesinleşti. Doktorum ilki sezeryan olduğu için, eğer denemek istersen 20 ekime kadar kendi sancınla gelirsen normale alırım dedi. Gelmezse 20 ekimde sezeryan olacağım.
Hadi hayırlısı o zaman inş. Gelir sancin gelmezse de canınız sağolsun önemli olan

Canım hayırlı olsun inşallah tez zamanda evine gelir bebeğin aynı gün doğum yaptık bu arada:KK200:

Bebiş iyi çok küçük ya tutarken bile korkuyorum yalnış tutup zarar vermekten alışcam inş ağrılarım var birsürü ilaç verdiler antibiyotik vitamin ağrı kesici rahimtoparlayıcı 4 tane senin nasıl gidiyo günün bellimi cnm doğum şeklin falan

Back
X