- 16 Ocak 2011
- 4.494
- 4.528
- 333
Sağol canım bizde koyalım ozaman ya iyiki annemin aklına geldi. Tecrübe farklı bişey işte :)benim de öyle cnm sertleşmelerim var, dün gece kasık ve bel ağrım baya vardı uyumuşum sonra3 te uyandım bi daha da uyuyamadım sabaha kadar sonra sızmışım yine, nst de bnm de sancım çıkmamıştı geçen hafta salı, o zamandan beri de sancılar daha sık uğruyor artık, aciliyet yok bence su gelmediği sürece, dün 2 tur yürüyüş yaptım öyle bi ara azaldı filan pozisyona göre ağrın geçiyor mu dikkat et sen de..
var cnm evet, bugün de var, bir de üstelik bi kaç gündür nefesim daralıyordu bugün o baskı kalkmış gibi hissediyorum gelen geçen de karnın biraz inmiş diyor 2-3 haftaya doğurursun diyorlar, bakalım hayırlısı artık..
maşallah cnm bebişinebizim hastane çıkışlarında birer adet zıbın var ama ayrıyetten yedek zıbın da aldık göbek bağı düşene kadar zıbın giydiriliyormuş bana da annem dedi ..
Benimkide donmediKızlar dr dan geliyoruz, bebiş 2540 gr 46 cm olmuş şükür iyi gelişiyor ama yine donmemis. Dr. Bundan sonra dönmesi zor olur dedi. Sizce bu saatten sonra donermi?
Birde hastane çıkışının içinde zıbın yok ya yinede koymak gerekirmi sizce ben sadece hastane çıkışını koymuştum. Annem söyleyince kafam karıştı?
Banada pek umutlu konuşmadı dr. Ki normal doğum yanlısı bir Dr. Birde çok hareketliyim, yürüyüş devamlı yapıyorum. Ama ben ve kardeşimde donmemisiz annem öyle söyledi, oyüzden sezeryan olmuşuz. İnş genetik değildir bu durum yaBenimkide donmedidoktor 36 bucuk haftaya kadar umidini kesme dedi ama ben kestim bile coktan
Kızlar bacaklarımın birleştiği yerler ağrıyor öyle sancı gibi değil sanki esneme hareketi yapmışım da hamlanmışım gibi. Var mı sizde böyle bir ağrı?
Bence visco bebek yatağı benimki öyle ilkinde kullandım bundada kullanacamKIZLAR Vİsco bebe yatagımı ?pamuklu yatak mı ?
canım YA OKUYORYM NETTEN VİSCODA ONERMIYORUZ YAZILARI OKUyorum aklım karıstı ya omurga saglıgıönemli bebeişin , tam otopedikte olmamalıymıs....Bence visco bebek yatağı benimki öyle ilkinde kullandım bundada kullanacam
bu aradapamuklu derken yorgan yastık yapılan yerleri demiyorum hazır satılan pamuklu ortopedikten bahsediyorum ..Bence visco bebek yatağı benimki öyle ilkinde kullandım bundada kullanacam
canım YA OKUYORYM NETTEN VİSCODA ONERMIYORUZ YAZILARI OKUyorum aklım karıstı ya omurga saglıgıönemli bebeişin , tam otopedikte olmamalıymıs....
Bu hatalardan sonra dönmüyor mu tekrar benim ki doğum seklindeydi bi kaç gündür ters döndü şimdi tekrar donmicek miBenimkide donmedidoktor 36 bucuk haftaya kadar umidini kesme dedi ama ben kestim bile coktan
masalalh bebişine canımSimdi doktordan ciktik kizlar 3 kilo olmus bebisim gelisim iyi dedi doktorumuz nst de sancida cikmadi eylulu cikaricam ben heralde gayet iyi hissediyorum kendimi
İnsaallahBanada pek umutlu konuşmadı dr. Ki normal doğum yanlısı bir Dr. Birde çok hareketliyim, yürüyüş devamlı yapıyorum. Ama ben ve kardeşimde donmemisiz annem öyle söyledi, oyüzden sezeryan olmuşuz. İnş genetik değildir bu durum ya
Canım çok sağol bende internette araştırdım. Dediğin gibi ayaklarımı yukarı kaldıracağım, birde sesle döndürme yöntemi varmış onları deneyeceğim. Birde senin dediklerini yapayım. Umudu kaybetmek yok dediğin gibi son gün bile dönen varmış.bayan diyet ve @triton-x benim doktorumda doğumda bile döner dedi benim 36. Haftada donmemisti ve daha çok döner demişti ve doktorum normal doğum yanlisi bence paniklemeyin ve benden tavsiyeler alaturka wc kullanın bağdaş kurarak yemek yiyin,çomelerek yer siler hareketi yapın eskiden sezeryan yokken ters bebekleri masajla.yada anneleri ters çevirerek yani ayağınızı havaya kaldırarak 3-5 dakika durmak bebegin dönmesine yardımcı oluyormuş bakalım yarın kontrolüm var bakalım donmusmu
benim de öyle cnm sertleşmelerim var, dün gece kasık ve bel ağrım baya vardı uyumuşum sonra3 te uyandım bi daha da uyuyamadım sabaha kadar sonra sızmışım yine, nst de bnm de sancım çıkmamıştı geçen hafta salı, o zamandan beri de sancılar daha sık uğruyor artık, aciliyet yok bence su gelmediği sürece, dün 2 tur yürüyüş yaptım öyle bi ara azaldı filan pozisyona göre ağrın geçiyor mu dikkat et sen de..
var cnm evet, bugün de var, bir de üstelik bi kaç gündür nefesim daralıyordu bugün o baskı kalkmış gibi hissediyorum gelen geçen de karnın biraz inmiş diyor 2-3 haftaya doğurursun diyorlar, bakalım hayırlısı artık..
maşallah cnm bebişinebizim hastane çıkışlarında birer adet zıbın var ama ayrıyetten yedek zıbın da aldık göbek bağı düşene kadar zıbın giydiriliyormuş bana da annem dedi ..
Masallaahh kuzucugaaa ne guzel kilo almis annesi:))Simdi doktordan ciktik kizlar 3 kilo olmus bebisim gelisim iyi dedi doktorumuz nst de sancida cikmadi eylulu cikaricam ben heralde gayet iyi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?