2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sağol canım bizde koyalım ozaman ya iyiki annemin aklına geldi. Tecrübe farklı bişey işte :)

Benimkide donmedi doktor 36 bucuk haftaya kadar umidini kesme dedi ama ben kestim bile coktan

Benimkide donmedi doktor 36 bucuk haftaya kadar umidini kesme dedi ama ben kestim bile coktan
Banada pek umutlu konuşmadı dr. Ki normal doğum yanlısı bir Dr. Birde çok hareketliyim, yürüyüş devamlı yapıyorum. Ama ben ve kardeşimde donmemisiz annem öyle söyledi, oyüzden sezeryan olmuşuz. İnş genetik değildir bu durum ya

bayan diyet ve @triton-x benim doktorumda doğumda bile döner dedi benim 36. Haftada donmemisti ve daha çok döner demişti ve doktorum normal doğum yanlisi bence paniklemeyin ve benden tavsiyeler alaturka wc kullanın bağdaş kurarak yemek yiyin,çomelerek yer siler hareketi yapın eskiden sezeryan yokken ters bebekleri masajla.yada anneleri ters çevirerek yani ayağınızı havaya kaldırarak 3-5 dakika durmak bebegin dönmesine yardımcı oluyormuş bakalım yarın kontrolüm var bakalım donmusmu

Kızlar ACİİİİL yardım edin .
Yaklaşık 1 saat önce eşimle ilişkiye girdik ilişkiden hemen sonra çok açık pembe kanamam oldu kısa sürdü hiç agrim olmadı ,4+3 günlük hamileyim.
Acile gittim sadece alttan muayene ettiler bisey olmadığını söylediler ama içim hiç rahat değil . Tecrübeli anne adayları yardım edin lütfen !!

İnsaallah

Canım çok sağol bende internette araştırdım. Dediğin gibi ayaklarımı yukarı kaldıracağım, birde sesle döndürme yöntemi varmış onları deneyeceğim. Birde senin dediklerini yapayım. Umudu kaybetmek yok dediğin gibi son gün bile dönen varmış.

Canim bugun kontrolum vardi dedigin gbi nst de benimde sanci cikmadi. Bazen uzun suruyi baya bazen kisa oluo gecio anlayamiyorum.bugun usg muaynesindede nstdede yumusakti karnim.dr 35.haftada ciger gelisimi tamamlandi artik herhangi bi skinti olmaz sancinda olsa dedi.gelisimine bagli olarak sertlesmelerde olabilir dedi.

Kizlar 35+1dik bugun kontrolumuz vardi.suyumuz 60 mlden 80 ml e cikmis coksukur.100 ml alti az sayilio ama bunada sukur dedik azalmqyq devam etmemis enazindan.havucsuyunun faydalarini goruyorus sanirim.kilomuz 2456 cikti 2500 kabul et sen dedi dr.1 hafta gerilik devam edio.kilo olarakta 2900 u gorsek kafi dedi.36.haftayida gorelim duruma gore tamam yada devam dicez dedi.sertlesmeler icinde sanci cikmadi yine nstde.

Simdi doktordan ciktik kizlar 3 kilo olmus bebisim gelisim iyi dedi doktorumuz nst de sancida cikmadi eylulu cikaricam ben heralde gayet iyi hissediyorum kendimi
Masallaahh kuzucugaaa ne guzel kilo almis annesi:))

Ben bayagi agri baski hissediyorum bakalim ben nolucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…