• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar sağ elim çok agrıyor. kolum agrı yapıyor. parmaklarım uyusuk :KK43:(((
sızın de var mı boyle bır durum?
doktor yapacak bısey yok dedı :KK43:

cnım bndeed var aynı durum, kolları biraz yukarı kaldırıp elleri açıp kapatmak iyi geliyo gibi. bide omuzlarınla daire çizmeye çalış oda işe yarayabiliyo

Günaydın
Günaydın kızlar buara maşallah çok derin uyuyorum enteresan bir şekilde, sonra arada tuvalete kalkicakken bir panikle karnıma sarılıyorum bebeğim ordami diye, allah korusun nereye gidecekse. . .
Günü yaklaşan arkadaşlar ne güzel sona erecek ve kucağınıza alacaksınız. Bende 2 3 hafta en fazla dursun kucağıma gelsin istiyorum artık ya 40i beklemeyi hiç istemiyorum.
Günaydın cnm bende senin gibiyim gece bir uyanıyorum elimi karnıma atıyorum sanki Karnım inmiş gibi bebegime bişey olmuş gibi hissediyorum demekki bugünlerde böyle seyler olabiliyor

kızlar selamlar hepinize. bn artık doğum iznine çıkıyorum, ağrılarım sızılarım var ufak tefek çalışmak zor oluyo. bide ayaklarım çok şişiyo ne yaptıysam tam olarak inmeden sabah oluyo sonra yine şişiyolar falan. bir çoğunuzla facebook grubundan haberleşiyoruz zaten. burayı evden takip edemiyorum, sadece telefondan girme şansım oluyo o da çok zor. hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım zamanları geldiklerinde Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin

Yok canim bana yogun bakim falan demedi.açıklık icinde ilk dogumdan kalmadir dedi.oyle bir acitti ki az evvel karinca kadar yine geldi.doktora gitmek istemiyorum yapacaklari bisey yok ki!allahim sen yardim.et.. daha dogum cantam hazir değil.alllahim bu cocuk kordonu nasıl dolamis

Canım kordon dolanması her zaman negatif bir duruma yol acmaz ama takipte olmak lazım. Bebegin hareketlerini dinle azalınca kontrole gidersin .
Sag salim dogururuz insallah hepimiz panikledik artık

Günaydın kızlar buara maşallah çok derin uyuyorum enteresan bir şekilde, sonra arada tuvalete kalkicakken bir panikle karnıma sarılıyorum bebeğim ordami diye, allah korusun nereye gidecekse. . .
Günü yaklaşan arkadaşlar ne güzel sona erecek ve kucağınıza alacaksınız. Bende 2 3 hafta en fazla dursun kucağıma gelsin istiyorum artık ya 40i beklemeyi hiç istemiyorum.
bende 40'ı beklemek istemiyorum haftaya doğsun istiyorum ama tabi ki önemli olan sağlıkla gelmesi ,bende karnımı görünce aaa bu ne ben niye böyle şişmişim gibi tepkiler veriyorum sonra yaa hamileyim benn diye gülüyorum :)

bende 40'ı beklemek istemiyorum haftaya doğsun istiyorum ama tabi ki önemli olan sağlıkla gelmesi ,bende karnımı görünce aaa bu ne ben niye böyle şişmişim gibi tepkiler veriyorum sonra yaa hamileyim benn diye gülüyorum :)
Bende hic beklemek istemiorum, hatta haftaya dogursam keske diorum ama hicde oyle gelmior, sanki kizimin dogmaya hic niyeti yok gibi.. Bugun kontrole gidicem bakalim artik

Gercekten rezillik alttan bakti,1 -2 cm aciklik var dedi ama o kadar canımı acitti ki anlatamam.yalniz kordon boynuna iki kez dolammis gibi dedi.simdi nst deyim.sonra tekrar bakip karar verecekler.allahim srn yardim et
Plastik huni gibi bişey sokup mu bakıyorlar açıklığa?benim geçenlerde su gibi akıntı geldi resmen suydu alttan baktı huni gibi plastik bişeyle bayaaa soktu içeri bide kendini kasma diyo mümkünmü o rahatsızlıkla kendini kasmamak.

Günaydın kızlar ben artık nefes alamıyorum çok daralıyorum hele de yemek yerken doymadan kalkıyorum. Bende iyice korkmaya başladım bu çatı muayenesinden ya geçen gün doğumhaneye girdim bütün odalar dolu doğum oluyor fakat hiç ses yok sadece bebek sesi içim rahatladı dedim kimsenin sesi cikmiyorsa kolay yani :KK76:ama tabiki bunlar bi Avuntu :ruh:

Plastik huni gibi bişey sokup mu bakıyorlar açıklığa?benim geçenlerde su gibi akıntı geldi resmen suydu alttan baktı huni gibi plastik bişeyle bayaaa soktu içeri bide kendini kasma diyo mümkünmü o rahatsızlıkla kendini kasmamak.
Ayyyyyy acı hissettin mi ? Çatı muayenesi el ile yapilmiyormu? Yaaaa çok korkuyorum :KK17::silah:

Bende kontrolden geldim. Bebek aşırı aşağı inmiş kalça ve ic bacak ağrılarım ondanmis. Doğumunu çok uzak görmüyorum dedi. Asla 40 i bulmaz bile dedi. Haftaya kadar dayanirsa gelmezse ona göre gün verecekler. Ama bama her an dogabilir hazirlikli ol dedi. Bebek hiç kilo almıyor ama artık. Hatta geçen ölcumden daha az çıktı.Bide yyanılma payı fln olur 2800 anca dedi.

Bende kontrolden geldim. Bebek aşırı aşağı inmiş kalça ve ic bacak ağrılarım ondanmis. Doğumunu çok uzak görmüyorum dedi. Asla 40 i bulmaz bile dedi. Haftaya kadar dayanirsa gelmezse ona göre gün verecekler. Ama bama her an dogabilir hazirlikli ol dedi. Bebek hiç kilo almıyor ama artık. Hatta geçen ölcumden daha az çıktı.Bide yyanılma payı fln olur 2800 anca dedi.
Hayırlısı bakalım, aşağı indiğini ultrason ile mi anladı? Kilosu iyi ya zaten önemli olan organlarının gelişmiş olması bence kimse beklerse alır biraz daha

Hayrlısı olsun canım 2800 gayet iyi bir kilo annesi azıcık minnoş olacaz o kadar :) benim ki de o kadar olur diye düşünüyorum,

Back
X