• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
[QUOTuçggünonce"Ankaaa, post: 45463806, member: 412232"]Canım allah sakınsın bebeğini. Kaçııncı haftada başladı kanaman
Daha uc gun önce anlasildi kanamam iiçerdedirek yatirdu dr[/QUOTE]
canım bizi haberdar et meraktayız hepimiz. inşallah bişicik olmicak bebişe

Cnm ben simdi gidicem eger bisey yok derse icim rahat eder baska turku bnm uyku girmez gizume
git bakalım canım haber et banada Allah korusun sanada düşük tehlikesi var derse bende başka doktora gideyım çünkü kahve akıntısı olup her şeyi normal olan bi ben olcam şüphelenirim yani ama sanada her şey normal derse bende rahatlarım demekki her kahve leke düşük rıskın den olmuyo derim

kızlar kalp atışını duymak için, tuvalete sıkışık mı gittiniz hepiniz?
Aynen canım ben sıkışık gittim artık almasa içeriye ben girecektim yapıcam altıma diye :) ama yinede doktor ne dese beğenirsin ikili tarama testine daha sıkışık gel daha iyi görelim dedi ayrıca kalp atışını dinletmedi bana gosterdi sadece daha çok küçük dedi

inşallah canım bişey sorcam. bazı arkadaşlar tuvalete sıkışık gidin diyor. sen de öyle mi gittin? yarın biraz su içip mi gitsem bilemedim. ama ya tuvaletim gelir de konsantre olamazsam :-)
Öyle su içip gitmektense az bir su iç 1 saat felan bekle felan öyle cook içip gaz olmasin yani 1 litre sikistirir ama gazda olur az bir bardak 2 bardak gibi

git bakalım canım haber et banada Allah korusun sanada düşük tehlikesi var derse bende başka doktora gideyım çünkü kahve akıntısı olup her şeyi normal olan bi ben olcam şüphelenirim yani ama sanada her şey normal derse bende rahatlarım demekki her kahve leke düşük rıskın den olmuyo derim
canım benim de öyle ama doktor bana da normal dedi. yani şöyle normal, düşük tehdidi var. hayatına devam et ister zıpla ister yat. eğer düşerse düşecek ve sağlıksızdır ki düşecek dedi. sana ilaç filan bişi verdi mi?

Aynen canım ben sıkışık gittim artık almasa içeriye ben girecektim yapıcam altıma diye :) ama yinede doktor ne dese beğenirsin ikili tarama testine daha sıkışık gel daha iyi görelim dedi ayrıca kalp atışını dinletmedi bana gosterdi sadece daha çok küçük dedi
aaa bak bana bişey de demedi sıkışık gel filan...kaç haftalıktın canım gittiğinde?

Kalp atisi almak icin iceriyi cihaz ısıtıyor diye sadece gösteriyorlar

Öyle su içip gitmektense az bir su iç 1 saat felan bekle felan öyle cook içip gaz olmasin yani 1 litre sikistirir ama gazda olur az bir bardak 2 bardak gibi
ay ben gün içinde çok su içiyorum acaba o yüzden mi gazım var, burdan bunu çıkardım :eek: tamam canım az biraz içeyim 1 saat önceden. göremezse biraz daha içerim napim

ay ben gün içinde çok su içiyorum acaba o yüzden mi gazım var, burdan bunu çıkardım :eek: tamam canım az biraz içeyim 1 saat önceden. göremezse biraz daha içerim napim
Gaz üşüme kendini sıcak tut geçer gazı bebişte yapıyor kendine yer yapıyor bıcırık o gezcek 2 ay sonra içerde

canım benim de öyle ama doktor bana da normal dedi. yani şöyle normal, düşük tehdidi var. hayatına devam et ister zıpla ister yat. eğer düşerse düşecek ve sağlıksızdır ki düşecek dedi. sana ilaç filan bişi verdi mi?
yok canım sadece kullandığım folik asit banada aynı şeyi dedi bende rahim ağzı yetmezliği var 13-14. Haftamda dikiş atılacak. bende akıntım var hatta bazen akintinin içinde kahve rengini hatta bi keresinde kırmızılık vardı dedim senin 13-14. Haftaya kadar rahim ağzı kaynaklı bi sorunun olmaz olursa o düşük olur o da sağlıksız gebelik demek kendini strese sokma dusmeyecekse kendini çok yorsanda düşmez dusecekse 24 saat yatsanda düşer dedi ama kasiklarim da çok ağrıyo dedim onun için çok ayakta kalmamaya çalış bu dönemde rahim büyüyor kasık ağrıları bel ağrıları normal dedi bende çok takmamaya çalışıyorum ama yinede her tuvalete gidişimde korku oluyo. senin kullandığın ilaç var mı

Kalp atisi almak icin iceriyi cihaz ısıtıyor diye sadece gösteriyorlar
her seferinde öyle mi peki yoksa şu an küçük diye mi zararlı eğer zararliysa duymasamda olur çatlarim ama önce bebeğim iyi olsun nasıl olsa sağ salim alırsak kucağımıza 8 ay sonra ağlamasıni duycaz :)

yok canım sadece kullandığım folik asit banada aynı şeyi dedi bende rahim ağzı yetmezliği var 13-14. Haftamda dikiş atılacak. bende akıntım var hatta bazen akintinin içinde kahve rengini hatta bi keresinde kırmızılık vardı dedim senin 13-14. Haftaya kadar rahim ağzı kaynaklı bi sorunun olmaz olursa o düşük olur o da sağlıksız gebelik demek kendini strese sokma dusmeyecekse kendini çok yorsanda düşmez dusecekse 24 saat yatsanda düşer dedi ama kasiklarim da çok ağrıyo dedim onun için çok ayakta kalmamaya çalış bu dönemde rahim büyüyor kasık ağrıları bel ağrıları normal dedi bende çok takmamaya çalışıyorum ama yinede her tuvalete gidişimde korku oluyo. senin kullandığın ilaç var mı
hıh bende de aynı işte, normal demesi ondan yani. ama yine de huzursuz oluyorum. bacaklarıma vuruyor ağrısı bazen. dinlenince geçiyor. proluton diye bi iğne verdi 3 kere vuruldum. belki yine verir bilmiyorum. ama ilaç vermedi.

Back
X