• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar doktorum ikili test için 26sına gün verdi ne düşünüyorsunuz bu ikili test için ben yaptırıcam ama sonuçtsm korkuyorum

ikili testin yanılma payı varmış dyie kuzenime doktoru yaptırmamıştı ama üçlü tarama testini yaptırmasını istemişti. bu tarama testlerini çok iyi araştırıp ona göre karar vermemiz lazım
valla oglumda 3lu test yaptirdim sonucu ogrenene kadar 9 dogurdum o yuzden hicbirini yaptırmayı dusunmuyorum

bende bugün bebeğimi gördüm şükürler olsun çok farklı bi histi doktor çok kısa baktı bana göstermedi bile hatta ama ben bakmaya çalıştım elimden geldiğince :) bide çevrenize duyuruyo musnuz kızlar hamileliğinizi ben çalışıyorum mesela bi kaç yakın öğretmen arkadaşım hariç kimseye söylemedim nazar değer diye korkuyorum nazara inanırım çok

Kizllarr gunaydinnn.bu defa kontrol haftaya ya vakit gecmiyor. Bebikler iyi ama ben biliyorum doktorun haftaya elleri ayaklari herseyi gorunecek dedi o yuzden cok merak ediyorum. Bende hala pek bulanti yok ama siddetli mide agrisi yanma ve surekli aclik var beni mahveden...geceleri de cok uyaniyorum uykumu alamiyorum o yuzden. Bu durum ne zaman normale doner yasayan var mi?ne zaman bu bitmek bilmeyen aclik biter.
ya şükretsene canım...senin yaşadığın belirtiler çoğu anne için devede kulak...bu kadarı da olsun artık....benim de dayanılmaz açlık krizlerim oluyor. taş olsa yanımda o an yerim:)))ve bu halim için ççoookkk şükürdarım çünkü diğer iki gebeliğimde sadece kan kusuyordum:(

Kizlar malum 8.5 aylik ikiz bebislerim var,cok sık giremiyorum ama ara ara takip ediyorum.
Yeni gelen arkadaslarim hayirli olsun.
Kanamasi,agrisi olan arkadaslarim insaAllah hersey yolunda gider dualarim sizinle.
Bebegini kaybeden arkadaslarim Rabbim sabir ve en kisa surede saglikli bebisler versin insaAllah.
aya kafama takıldı. sezeryandan sonra iki yıl beklenmesi istenmiyor mu doktorlar tarafından?

bende bugün bebeğimi gördüm şükürler olsun çok farklı bi histi doktor çok kısa baktı bana göstermedi bile hatta ama ben bakmaya çalıştım elimden geldiğince :) bide çevrenize duyuruyo musnuz kızlar hamileliğinizi ben çalışıyorum mesela bi kaç yakın öğretmen arkadaşım hariç kimseye söylemedim nazar değer diye korkuyorum nazara inanırım çok
Ben mecburen söyledim ders programı kurs programı nöbet ve düşük tehlikesi bir arada olunca herkese söylemek zorunda kaldım nöbet için rapor aldım programıda arada boşluk olacak şekilde ayarlattım

Kesinlikle sağlıklı olsunlarda su aralar kanamam var düşük tehlikesi ilk çocuğunda böyle bir şey yasamamistim insan tek sağlık istiyor gerisi gecici
Ayy inslalah gecer cnaim tum sıkıntılar saglikla bebeklerimiz kucagimiza aliriz. Her gebelik digerinden farkli oluyor iste

Arkadaşlar ne kadar çok duyuyoruz kanamam var lafını. Allah yardimciniz olsun. Ben bile biraz akıntım olduğunda korkup kan mi diye tuvalete gidiyorum. Moralinizi bozmasin. Allah büyüktür. En sağlıklı dediğimiz doguramaz. En çok kanaması olan sağlıklı bir evlat doğurabilir. Herşeyi Allah bilir. Kafanıza çok takmayın.

Kac haftadasin ben 10 oldum çok kötüyüm allahim hergün bisey ekleniyor bulanti koku baş ağrısı bide arada Üşüyorum bi sicak sobanin karşısında belim tutulmuş ve hala nefes nefese yatiyorum yorgunum 1 kg vermişim aliyor gibi duruyorum
Ben 7 hafta 3 gunlugum canim. 2 gubdur bulantilarim da gitti ama korkuyorum da Yarin doktora gidicem insallah hersey yolundadir.

Kizlar dun ilk defa istifra ettim demistim ya sonrasinda gecti ve benim istahim da artti bulantilarim da gitti. Bugun hiccc midem bulanmiyor. Ve o kadarrrr cok yiyorum ki biraz once bes dakika arayla tursunun uzerine sut ictim birazdan da puding yiycem. Benim gibi olanlar var mi
Valla benim de istahim acik deli gibi yiyorum sigarayi da biraktigimdan iyice yemege verdim kendimi habire yiyorum... yeter ki bebisim saglikli olsun Allah in izniyle

Kızlar hamile olduğumu sadece sözde kendi ailem annem babam 2 kardeşim birde kayinvalidem bilecekti ama ogrenmeyen kalmadı zaten benim hamileligimde anca evden çıkmazsam duyulmaz geçen gorumceme gittim 2-3 defa kustum bişey yiyemedim hamilesin dedi inkar da edemedim evet çok yeni dedim ama maşallah duymayan kalmadı ayıptır söylemesi 6 gorumce 2 elti ve 10 yegen olunca hepsi ayrı ayrı arayip tebrik etti bu aksam komşuma gittim orda da ayni şekil bişey yeme kus kasık ağrısından zor otur kalk birde başka bi aile daha vardı onlarda yeni anne adayimiz diye konuşmaya başladı Allah nazardan korusun Rabbime emanet bebegim

Back
X