- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
Aynen canim normalde bu hafta bulantidan kusmaktan kilo verdim ama yinede gobek onden gidiyor iki bebik ya benim daha hizli cikiyor gobukvalla bende zayifladim 3 kilo verdim ama beden genisliyo yinede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim normalde bu hafta bulantidan kusmaktan kilo verdim ama yinede gobek onden gidiyor iki bebik ya benim daha hizli cikiyor gobukvalla bende zayifladim 3 kilo verdim ama beden genisliyo yinede
ayyy bende meyve aseriyorum tum gun elma portakal yiyorum dunde canim çilek cekti esim hemen gitdi aldi ohhh cok guzeldi zaten meyveden baska hic birseyin tadi yok her sey den diskindimKizlar sizde aseriyor musunuz ben aseriyorum ama hep meyve ruyalarimda goruyorum ayyy yaz gelsin artik
Hayir canim kullanmiyorum bir kac haftaya gecer zaten bu arada yarin doktora gidicem insallah duyariz kalp atislariniCanım bulantı hapı kullaniyormusun. ? Su kalp atışını gormeden korkuyorum almaya. ..canım hicbirsey yemek istemiyor
Canım aynen uyku ve halsizlik fena allah hepimizin yardımcısı olsun inş. sanada kolay gelsin.
Ay sorma canim ya dun menu yediler ya benim de dünden beri gozumun onunde hamburger patates falan uçuyor zor tutuyorum kendimi esiem gidelim deememk icinPatates kızartması dün istedim ben de survivor yüzünden :/
aslında 2. olacak ilkinde hayati tehlikem oldu.aldırmak zorunda kalmıştım.İnş canım inş görür ve rahatlariz. senin 3. Olcak desene maşallah biz ilkini inş.kucağimiza alırız.
Seninle benim hamilelik ayni gunduz bise yok aksam istifra 2 kilo verdim ve sadece meyve yiyebiliyorum senin bebek kesede ne tarafta canimbenim hep midem bulanıyordu ilk kez bi saat önce patates kızartması istedi canım. akşama doğru artıyor nomalde bulantım. 3 kilo falan verdim. şimdi de o kızartmayı yememek için uğraşıyorum :) aslında dün biri bahsetti ondan oldu galiba.
Canım bende kullanmak istemiyorum. dayanabildigim kadar dayanacagim. İnş. Yarın duyacaksin tatlım haber et.Hayir canim kullanmiyorum bir kac haftaya gecer zaten bu arada yarin doktora gidicem insallah duyariz kalp atislarini
Sanada geçmiş olsun. Benimde bir kürtaj bir dusugum var neyazikki. . . umarım allah bunu bağışlar. . .aslında 2. olacak ilkinde hayati tehlikem oldu.aldırmak zorunda kalmıştım.
Valla doktor ozellikle aynen devam dedi ben bi ssat yuruyus fln yapiyorum birakma hic bise yok dedi bakalim rabbim korusun bebegimi ve bebeklerimizicanım yakın iki arkadaşımın birinin 9 ay boyunca kanaması oldu birinini ay boyunca. hem de bu arada işlerine devam ettiler. hiç moralini bozma herkesin hamileliğe tapkisi farklı oluyor. alışma süresi farklı oluyor. Bebeğin tutunuyor sana selam veriyor öyle düşün :)
Valla cnm doktoruma guveniyorum da insan kendine de soz geciremiyo hayirlisi diyip bole dewam edecem cunku cuma akintim var die gittim hic kanama alani gormedi dr ve kalp atislari cok iyiydi bebeginyani korkutmak istemem ama tedbir al diye soyluyorum.benim ilk gebelikte de böyle oldu hatta doktor çok kanama yok dedi yolladi yatayim mi diye sordum gerek yok dedi bende normal ise gittim ertesi gün kanama artti sonuç bebisimin kalbi durmus.keşke diyorum başka doktora daha gitseydim.bence başka bir doktora daha görün tedbiri elden bırakma. ben çok acı çektim çok pismanliklar yasadim
Hamburger değilde patates kızartması süperdi bir de iştahla yiyorlar :) stresliyim zaten biliyorsun. aklım dağılsın diye izleyim dedim pişman oldum :)Ay sorma canim ya dun menu yediler ya benim de dünden beri gozumun onunde hamburger patates falan uçuyor zor tutuyorum kendimi esiem gidelim deememk icin
canım bu geçen hafta pzt karından sence ne :)Seninle benim hamilelik ayni gunduz bise yok aksam istifra 2 kilo verdim ve sadece meyve yiyebiliyorum senin bebek kesede ne tarafta canim
Cnm canım istiyorsa azda olsa ye. Ben akşam yiyeceğim eşimle küsüz ona demiyorum da babam gelecek onunla yerim :) sen de azıcıkta olsa ye. Evet sağlıklı değil ama tat bari. Hani bebeğe bişi olur derler ya ozeniyorsan. Allah korusun da aklımızda kalmasın :) ben bakmıyorum cnm para yok çünkü :) 6. Ayı beklicem.yemeyelim değil mi :) hem zararlı hem ben kilolu hamile kaldım zaten ne kadar az alırsam o kadar iyi :) ya bi de ben manyak gibi bebek kıyafetleri bebek odası eşyaları falan bakıyorum. sizde de durum öyle mi :) butik bebe e bebek evmanya falan manyak gibi oldum :)
Bence kız bebiş :)canım bu geçen hafta pzt karından sence ne :)
Bence kiza benziyor bizim aserme sekillerimiz ayni bebislerde ayni tarafta bakalim kismet sabah bende atmistim goruntusunucanım bu geçen hafta pzt karından sence ne :)
Benim tumden istedi canim sanirim tutamicam kendimi esimle gidicez biradan ama orada yemeye cekiniyorum bulantidan dolayi alip eve gelcezHamburger değilde patates kızartması süperdi bir de iştahla yiyorlar :) stresliyim zaten biliyorsun. aklım dağılsın diye izleyim dedim pişman oldum :)
Hadi bakalım afiyet olsun cnm :)Benim tumden istedi canim sanirim tutamicam kendimi esimle gidicez biradan ama orada yemeye cekiniyorum bulantidan dolayi alip eve gelcez
Bence de kız cnm :)Kizlar bu da bizim bakin bakalim cinsiyetten anlayanlar valla kucuk bise ama mide bulantisindan olecegim...
Cnm canım istiyorsa azda olsa ye. Ben akşam yiyeceğim eşimle küsüz ona demiyorum da babam gelecek onunla yerim :) sen de azıcıkta olsa ye. Evet sağlıklı değil ama tat bari. Hani bebeğe bişi olur derler ya ozeniyorsan. Allah korusun da aklımızda kalmasın :) ben bakmıyorum cnm para yok çünkü :) 6. Ayı beklicem.
Bence kiza benziyor bizim aserme sekillerimiz ayni bebislerde ayni tarafta bakalim kismet sabah bende atmistim goruntusunu