• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kendi kendinemi aldi vurdurdum dedim nasıl bir cesaret bu benim 9 yaşındaki oğluma bile ha deyince ne etki gösterecek bilmediğim şurubu veremezken nasıl daha hiç bir organı gelişmemiş bebeğin varken içinde kontrol suz iğne yaparsın o kahverengi kanama bazen içeri önceden olan kanama olup bebek için vücudun da atıyor olamazmi
daha önceki kayıplarımdan biliyorum ben iğne olmazsam leke kanama kesilmiyo insan birazda kendi vucudunu tanıyo ve bu düşük önleyici bebeğin gelişimine yardımcı bi iğne elbetteki bende tartarak düşünerek yapıyorum bişiler o kadar yılın hasretini çektim

Benimde geçen hafta 2 gün geçti daha beteriyle geri döndü bende dedim birşey mi oldu diye ama ben burdayım dedi
Cok sevindim canım :)

Ben de yarın rapor bahanesiyle doktora gidicem :/ belki muayene eder

irosss irosss canim sen dun doktora gidicekdin nasil bebisin ins hersey yolundadir

Maalesef canım yolunda değil kafam daha da çok karıştı bu belirsizlik beni deli ediyo dün doktor baktı bebeğin kalp atışı atmaya devam ediyor ve bebek büyümüş gelişiminde bi sorun yok şimdilik ama olacak gibi konuştu çünkü o bahsettiği plasental yapı büyümeye devam ediyormuş ve 1.5cm di iki hafta önce ama 3.5cm e yükselmis bebekle beraber oda büyüyormus ve bu büyüme bebeği olumsuz etkiler kalbi durur dedi haftaya tekrar çağırdı akşam dayanamadım başka doktora gittim bana içerde kanama olduğunu söyledi ve cok önemliymis daha öncede kanama olmuş yerlerini gösterdi 10gün rapor verdi asla yerinden kalkma dedi sadece tuvalete ve ben diğer doktorun söylediği şeyden bahsettim plasenta olamaz o başka bişey bebeği etkilemez dedi senin sorunun kanama dedi şimdi ben hangi doktora inanayım biri kanamadan bahsetmedi gideri plasenta bozukluğundan kafam allak bullak ama ikisine göre de risk yüksek :(

irosss irosss doğum hastaneleri varya devlet işte onlara itmeni tavsiye ederim. Neredesin bilmiyorum ama istanbulda özel gidiyorum ama acil é gideceksem veya önemli bir sorun varsa ocelikle araştırma hastanelerine güvenirim.

Canim bende kabizlik hep olan biseydi insallah ilerlemez hamilelikle ama bol su icmek kuru uzum kuru kayisi bunlar rahatlatiyo biraz heralde cok zor durumda kalinirsa ameliyata alinirsin çünkü hamileyken ameliyat olan arkadasim olmuştu hic bisey olmadi bebeğine
Sağol canım cevabın için doktor bebeğin organları şuan oluşuyo alamam ama çok zor bi süreç seni bekliyor dedi moralim baya bozuldu

irosss irosss doğum hastaneleri varya devlet işte onlara itmeni tavsiye ederim. Neredesin bilmiyorum ama istanbulda özel gidiyorum ama acil é gideceksem veya önemli bir sorun varsa ocelikle araştırma hastanelerine güvenirim.

Ben istanbuldayım önceki kayıp yaşadığım hamileliğim vardı orda hem özel hem devlete gideyim dedim zeynep Kamile gittim ama adam okadar ilgisiz davrandı ki bi daha gitmedim senin önerecegin devlet hastanesi veya doktor varmı ?

canım mrb allah şifanı versin bende senle ayn ı dertten müzdaribim ne yaptıysam olmadı 2 aya yakın ne çektim ben bilirim 2.5 şişe osmolak bitirmiştimki o ay hamile olduğumu öğrendim dr sıkıntı olmaz dedi ve bide her sabah aç karna yarım elma daha doğrusu yemeklerden önce elma yedim çok rahat ettim inş sanada faydası olur
Çok sağol canım sabahları yeşil elma armut yemeye çalışıyorum ve bol su yulaf ezmesi aldım lifli diye yemeklerden önce deneyeyim çok sağol canım bu acıyı çeken bilirr

Sağol canım cevabın için doktor bebeğin organları şuan oluşuyo alamam ama çok zor bi süreç seni bekliyor dedi moralim baya bozuldu
Biraz katlanacaksin canim bebeğin icin bozma moralini o sağlıklı olsun da inan aci cekmeye de razi oluyosun zaten o arkadasim da son aylarinda olmuştu

Maalesef canım yolunda değil kafam daha da çok karıştı bu belirsizlik beni deli ediyo dün doktor baktı bebeğin kalp atışı atmaya devam ediyor ve bebek büyümüş gelişiminde bi sorun yok şimdilik ama olacak gibi konuştu çünkü o bahsettiği plasental yapı büyümeye devam ediyormuş ve 1.5cm di iki hafta önce ama 3.5cm e yükselmis bebekle beraber oda büyüyormus ve bu büyüme bebeği olumsuz etkiler kalbi durur dedi haftaya tekrar çağırdı akşam dayanamadım başka doktora gittim bana içerde kanama olduğunu söyledi ve cok önemliymis daha öncede kanama olmuş yerlerini gösterdi 10gün rapor verdi asla yerinden kalkma dedi sadece tuvalete ve ben diğer doktorun söylediği şeyden bahsettim plasenta olamaz o başka bişey bebeği etkilemez dedi senin sorunun kanama dedi şimdi ben hangi doktora inanayım biri kanamadan bahsetmedi gideri plasenta bozukluğundan kafam allak bullak ama ikisine göre de risk yüksek :KK43:
Bu doktorlarda en nefret ettiğim şey işte bu ya hasta aynı hastayken tanı yorum nasıl farklı oluyor insanın elinde olacak o iki doktoru yüzyüze getireceksin sonuç ne olursa olsun inşallah hayırlısı olur canım dualarım ssninle Rabbim yardımcın olsun

Devlette olmasa sürekli giderim çok şeker biri ve adamı takdir ettim inanılmaz sakin pozitif ve bilgili bir tip. Ama ikili testi falan onda yaptıracağım kendisi dedi zaten isterseniz gelin bu ay sonuna dedi. İlk kalp atışını onunla duydum. Ve öyle güzel gösterdi ki sanırsın özelde baya para vermişim de ilgileniyor. Meslek aşkı bu olsa gerek. Ben de devletteyim ve kendi mesleğini çok severek yapıyorum bana da benzer şeyler söyleniyor, ama şu var çoğu öğretmene söylenir de doktor bulmak zordur bu sekilde.

Canim cok geçmiş olsun lutfen dikkat et kendine kalkma tuvalet harici ilaclarini ihmal etme bolcada su ic lutfen..Rabbim isteyen herkesin yüzünü guldursun bebegin seninle korkma olurmu :anneadayı:
Sagol cnm bnm kalp atisini dinlettirdi zaten bak biseyi yok dedi dr amcasi yatinca gececek allahim izniyle

Cnm moralini bozma 5 hafta sonra bazı tedaviler yapilabilir sabır geçmiş olsun
Allah razı olsun canım inşalalah geçecek zor günler güzel şeyler zor süreçlerden sonra gelirmiş hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım hepimiz çektiğimiz tüm sıkıntılar gider unutulur o zaman

daha önceki kayıplarımdan biliyorum ben iğne olmazsam leke kanama kesilmiyo insan birazda kendi vucudunu tanıyo ve bu düşük önleyici bebeğin gelişimine yardımcı bi iğne elbetteki bende tartarak düşünerek yapıyorum bişiler o kadar yılın hasretini çektim
Anlıyorum allah hayırlısı ni nasip etsin bu sefer sağlıkla kucaginada alirsin inşallah

Back
X