• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Önceden içmemişler canım ama benim annemin dişleri zayıflamış diş kaybı yaşamış mesela.. Herşeyden yiyor olmasına rağmen.. Herşeyden dengeli sağlıklı beslensek kendimize kadar. Ama yetmeyebiliyor bebeğe. Ya da bebeğe yetiyor bebek alıyor, bu sefer bize az kalıyor..

Ben gebelik gibi içimizde büyüyen bir şey olduğu zaman ek takviye vitamin minarel almamız gerektiğine inanıyorum. Bence hepimiz kullanmalıyız..

12.haftamdan beri multivitamin kullanıyorum devam da edicem emzirirken Allah nasip ederse..

Bana 2-3. ay civarı doktor elevit vermişti hiç içmedim. Sonra doktora itiraf ettim içmedim diye, beslenmen düzenliyse içmeyebilirsin sorun yok dedi. Geçen ay da gyno ferro sanol verdi onu da içmedim, dışardan takviye sevmiyorum. İçmeyi denedim çarpıntı mide yanması baş dönmesi yaptı. Bir dahaki kontrolümde soracağım zorunlu mu diye.

aman kızlar dikkat,
aşırı sıcaklar erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş, bir haber sitesinde vardı bugün konusu.
Evet canım sıcak tetikliyor... zaten doğumu başlatmak için belinize sicaga yakin ılık su tutun diyolar ya... sıcak rahmi etkiliyor cidden...

Arkadaşlar 32. hafta çalışabilir raporumu verdim ama yıllık izinler yeni açıldı. Geçen seneden kalan izinleri kullanabileceğimizi söylediler. Aynı durumda olan var mı?
ben de dün aldım raporu tam bayramın 2.gününe geliyor 3-4 gün iznim yandı yani:(
doğum iznine çıkmadan önce de bi hafta yıllık izin kullanıcam muhasebeye sordum sorun olmaz dedi ama özel sektörde çalışıyorum ben kamuda nasıldır bilmiyorum canım

Kızlar siz çalışanların cidden rabbim yardımcısı olsun... haftaya 3 gün finallerim var topu topu 1 er saat ama kara kara düşünüyorum ne yapcam diye :( hava da çok sıcak. ..

Kızlar siz çalışanların cidden rabbim yardımcısı olsun... haftaya 3 gün finallerim var topu topu 1 er saat ama kara kara düşünüyorum ne yapcam diye :KK43: hava da çok sıcak. ..
Allah senin de yardımcın olsun canım, ben kafamı tam toplayamıyorum bu halde ders nasıl çalışırdım bilemiyorum, iş yerinde bazen uyku çok bastıryor utanmasam izin isteyip toplantı odasında uyuyacağım, çalışmanın tek güzel yanı sanırm klima altında rahat rahat nefes almak:D

merhaba ben 30. haftaya girdiim dr kontrolleriniz ne kadar zamanda biir oluyor birde nst ye ne zaman başlarız ??
şuanda 11 kilo aldım ve inanılmaz iştahım açıldı daha fazla almak istemiyorum dr takıntılı çünkü siz kaç kilo aldınız :(

Kızlar siz çalışanların cidden rabbim yardımcısı olsun... haftaya 3 gün finallerim var topu topu 1 er saat ama kara kara düşünüyorum ne yapcam diye :KK43: hava da çok sıcak. ..

Şu an erken doğum riski sebebiyle 10 gün raporluyum ama haftaya işe dönmem gerekiyor o kadar strese giriyorum ki. Çok anlayışsız ve işleri üstüme yıkan bir ortamım var, ben de bu vakte kadar hiç rapor kullanmadan çalıştığım için hamile olduğumu bile anlamadılar nerdeyse. Naz yapmadım hiç keşke yapsaymışım. Servis var 1 saat gidiş 1 saat dönüş çok rahatsız ediyor, ofisin kliması yetersiz, akşama kadar iki büklüm oturmak zorundayım uzanamıyorum, ayaklarımı uzatamıyorum..

Kızlar kafama takıldı ben doktora gittiğim de sancım var dedim hiç nst bağlayalim demedi sadece suyumun gelip gelmedigine test yaptı çok şükür negatif çıktı. Ama ben az bi iş yapıyım hemen bir ağrı giriyor adet ağrısı gibi. Acaba bişey ben mi çok takıntılıyım.

Kızlar kafama takıldı ben doktora gittiğim de sancım var dedim hiç nst bağlayalim demedi sadece suyumun gelip gelmedigine test yaptı çok şükür negatif çıktı. Ama ben az bi iş yapıyım hemen bir ağrı giriyor adet ağrısı gibi. Acaba bişey ben mi çok takıntılıyım.
pozisyon değiştirdiğinde (ayaktaysan yattığında yatıyorsan kalktığında) geçiyorsa yalancı sancıdır. 32 de başladı benim doktorum nstye.

merhaba ben 30. haftaya girdiim dr kontrolleriniz ne kadar zamanda biir oluyor birde nst ye ne zaman başlarız ??
şuanda 11 kilo aldım ve inanılmaz iştahım açıldı daha fazla almak istemiyorum dr takıntılı çünkü siz kaç kilo aldınız :KK43:
32. haftadayım canım 9 kilo aldım. Dün gittim dr. a bi daha 3 hafta sonra geldi dedi.

şuanda 11 kilo aldım ve inanılmaz iştahım açıldı daha fazla almak istemiyorum dr takıntılı çünkü siz kaç kilo aldınız :KK43:
Ben de 30. haftadayım 6 kilo aldım çok dikkat ediyordum yememe içmeme. Bu hafta erken doğum riski oluşunca annem evde yoğun bakıma aldı canım ne istiyorsa yiyorum valla. İştahım da açıldı mesela nutella yemezdim yasaklamıştım kendime, şimdi sabahları çeyrek ekmek nutella yiyorum normal kahvaltı haricinde:dondurma: Bir de dondurmayı kısmamaya başladım:dondurma:,bir de pilavı :) aslında herşeyi serbest bıraktım şimdilik. Bu haftayı atlatayım yine dikkat edeceğim.

Şu an erken doğum riski sebebiyle 10 gün raporluyum ama haftaya işe dönmem gerekiyor o kadar strese giriyorum ki. Çok anlayışsız ve işleri üstüme yıkan bir ortamım var, ben de bu vakte kadar hiç rapor kullanmadan çalıştığım için hamile olduğumu bile anlamadılar nerdeyse. Naz yapmadım hiç keşke yapsaymışım. Servis var 1 saat gidiş 1 saat dönüş çok rahatsız ediyor, ofisin kliması yetersiz, akşama kadar iki büklüm oturmak zorundayım uzanamıyorum, ayaklarımı uzatamıyorum..
Canim yaa rabbim yar ve yardimcin olsun :( cidden nazlanmak gerekiyor insan nazlanmayinca eşi bile anlamıyor insanı. .. dillendireceksin suram agriyor buram agriyor diye..

Allah senin de yardımcın olsun canım, ben kafamı tam toplayamıyorum bu halde ders nasıl çalışırdım bilemiyorum, iş yerinde bazen uyku çok bastıryor utanmasam izin isteyip toplantı odasında uyuyacağım, çalışmanın tek güzel yanı sanırm klima altında rahat rahat nefes almak:KK70:
Allah razı olsun canım velhasilkelam hamilelik zor meslek :)

Canim yaa rabbim yar ve yardimcin olsun :KK43: cidden nazlanmak gerekiyor insan nazlanmayinca eşi bile anlamıyor insanı. .. dillendireceksin suram agriyor buram agriyor diye..

Amin.. Aynen dillendirmeden olmuyor.. Müdürüm en başta rahatsızlandığımda bi tek sen doğuruyosun sanki demişti bakış açısı böyle yani.. Üstelik kendi karısı çocuğu var :(

Ben de tipki senin gibi hic rapor kullanmadim, naz yapmadim vs. Nerdeyse yillik iznimi bile kullanamayacaktim ki izinler acilinca bugunden itibaren 14 gun izin aldim. Ilk aylarimda (hamilelikten habersizken) sehir disina seminerlere gittim, kabin bagajimi ucaga indir bindir. Sonrasinda 4. aya kadar isyerinde kimseye soylemedim, en yogun donemimde dersleri hic aksatmadan girdim. Surekli tahtada ders anlattim. Cok sukur yavrum etkilenmedi tum bumlardan ama ne oldu madalya mi taktilar sanki. Bugun de sabahtan aksama kadar kizimin odasina mobilyalar geldi onlari temizledim.Evde de iste de biraz hor kullandim kendimi. Kizim beni affetsin.

Ben de 30. haftadayım 6 kilo aldım çok dikkat ediyordum yememe içmeme. Bu hafta erken doğum riski oluşunca annem evde yoğun bakıma aldı canım ne istiyorsa yiyorum valla. İştahım da açıldı mesela nutella yemezdim yasaklamıştım kendime, şimdi sabahları çeyrek ekmek nutella yiyorum normal kahvaltı haricinde:dondurma: Bir de dondurmayı kısmamaya başladım:dondurma:,bir de pilavı :) aslında herşeyi serbest bıraktım şimdilik. Bu haftayı atlatayım yine dikkat edeceğim.
bende raporluyum 1 haftadır. evde bıle kasıktaki agrılar geçmiyo surekli ayaklarımı uzatıp oturuyorum. 32. haftada dogum iznine cıkacagımm ben. benimde hiç anlayıslı bir ortamım yok işyerinde. iki büklümde oturamam artık öyle geliyo.

Amin.. Aynen dillendirmeden olmuyor.. Müdürüm en başta rahatsızlandığımda bi tek sen doğuruyosun sanki demişti bakış açısı böyle yani.. Üstelik kendi karısı çocuğu var :KK43:
Çok ayıp yaa:( söylenir mi öyle. .. hamilelik kolay bişey mi yani... Candan can oluşuyor :( çok ayıp etmiş. ..

Back
X