- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
Basin sagolsun canim aman dikkat et kendine malum riskli haftalardayizHepinizden allah razi olsun arkadaslar iyiki varsınız dun cok yoruldum heralde bel agrisindan ölüyorum bugün adım atıcak halim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basin sagolsun canim aman dikkat et kendine malum riskli haftalardayizHepinizden allah razi olsun arkadaslar iyiki varsınız dun cok yoruldum heralde bel agrisindan ölüyorum bugün adım atıcak halim yok
Meraba cnm ben bebegimin kız olmasini çok istemiştim. Tabi başta sağlıklı sıhhatli olsun diye..kizlar selamlar, nasilsiniz? sayfalarin hepsini okuyamadim kusura bakmayin. cok sık giremiyorum da zaten. rahatsiz olan arkadaslar vardi, onlar iyidir insallah? artik son iki ay donemecine girdik bakalim. Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun, gerek saglik, gerek maddi gerekse islerin denk gelmesi acisindan.
kizlar ben sizden isim konusunda tavsiye isteyecektim. Allah nasip ederse bir kizim olacak ve isim konusunda hala bir karara varamadik. acikcasi islerimis cok yogun oldugu icin pek dusunme firsatimiz da olmadi. anlami guzel, soylenisi guzel bildiginiz isimler var mi? dini isim onceligimiz ama anlami guzel olduktan sonra kesin sinirlarimiz yok. cevap verirseniz cok sevinirim :))
Canim benim adin ne, namazlarimdan sonra adin ile dua ediyim sana. Hep ediyorum dua okudukca yazilarini. Rabbim sana bagislar evladini, yeterki Rabbimden umidini kesmeSağolun kızlar çok sağolun.Benim erken doğum şüphesi yoktu,hamileliğimi rahat geçiriyodum sıkıntım yoktu,2gün belim ağrıdı olur çocuk büyüyo dediler önemsemedim sonra gece yarısı sancım başladı yalancı kasılmalarmı acaba dedim şiddetlendi kan geldi eşimi uyandırdım hemen hastaneye gittik 4cm açıklığım varmış,hemen üniversite hastanesine sevkettiler orda yenidoğan ünitesi var diye,sezeryanla alacaktı çocuğu ve çocuklada benlede ilgili tedirgin konuşmuş o yüzden yarım saat içinde diğer hastaneye götürdüler ambulansla,gidince sancıdan duramıyodum zaten,açıklığımda artmış hemen doğuma aldılar,normal doğumla yaptım çok şükür.1260 kilo doğdu annesinin bitanesi,onu hemen küveze aldılar,en az 1ay orda kalacak,ciğerleri gelişmediği için soluk alıp veremiyo,ufacık kızlar görseniz,buzdolabı poşetine koyuyolar yavrumu ısı kaybını engellemek için,her yeri hortum serum,içeri beni alıyolar sadece,süt sağıyorum onlarda şırıngayla veriyolardı ama dün beslenmesini kestiler,o da yoruyomuş onu solunumunu etkiliyomuş serumla devam ediyolar.Kucağıma alamıyorum ama dokunmama izin veriyolar,hemen kıpırdıyo elini kaldırıyo ama eli düşüyo sonra çok halsiz,o da çabalıyo mücadele veriyo.Siz siz olun kocakarı laflarına kanmayın,olur öyle deyip geçmeyin,pimpirikli olun,en ufak sorunda doktora gidin,benim gibi yavrunuzu küvez camlarımdan izlemeyin.Gelişme olunca yazarım,dua edin kızlar aklınıza geldikçe dua edin,kendinize iyi bakın hoşçakalın.
Meraba cnm çok çok sukur ki bebeğin yaşıyor ...sen ve o sagliklisiniz....sen mutlu ol..sevgini hissetsin senden güç alsın annesiSağolun kızlar çok sağolun.Benim erken doğum şüphesi yoktu,hamileliğimi rahat geçiriyodum sıkıntım yoktu,2gün belim ağrıdı olur çocuk büyüyo dediler önemsemedim sonra gece yarısı sancım başladı yalancı kasılmalarmı acaba dedim şiddetlendi kan geldi eşimi uyandırdım hemen hastaneye gittik 4cm açıklığım varmış,hemen üniversite hastanesine sevkettiler orda yenidoğan ünitesi var diye,sezeryanla alacaktı çocuğu ve çocuklada benlede ilgili tedirgin konuşmuş o yüzden yarım saat içinde diğer hastaneye götürdüler ambulansla,gidince sancıdan duramıyodum zaten,açıklığımda artmış hemen doğuma aldılar,normal doğumla yaptım çok şükür.1260 kilo doğdu annesinin bitanesi,onu hemen küveze aldılar,en az 1ay orda kalacak,ciğerleri gelişmediği için soluk alıp veremiyo,ufacık kızlar görseniz,buzdolabı poşetine koyuyolar yavrumu ısı kaybını engellemek için,her yeri hortum serum,içeri beni alıyolar sadece,süt sağıyorum onlarda şırıngayla veriyolardı ama dün beslenmesini kestiler,o da yoruyomuş onu solunumunu etkiliyomuş serumla devam ediyolar.Kucağıma alamıyorum ama dokunmama izin veriyolar,hemen kıpırdıyo elini kaldırıyo ama eli düşüyo sonra çok halsiz,o da çabalıyo mücadele veriyo.Siz siz olun kocakarı laflarına kanmayın,olur öyle deyip geçmeyin,pimpirikli olun,en ufak sorunda doktora gidin,benim gibi yavrunuzu küvez camlarımdan izlemeyin.Gelişme olunca yazarım,dua edin kızlar aklınıza geldikçe dua edin,kendinize iyi bakın hoşçakalın.
Ahahah :) esimde bana 4 5 aylıkken diyordu, dizlerimi bacaga çekip oturunca o orada sıkışmış olabilir demi diyordu. yok dedim o kadarda değil :) şimdi alıştı artık rahat demi diyor ya diyorum sen merak etme 3 oda 1 salon geliyordur orası ona diyorum.Aynen yaa zaten geçen hafta nette dolaşan kesesi yırtılmadan doğan bebek videosunu gördükten sonra eşim bana ha bire uzan demeye başladı uzan çocuk rahat etsin kıyamam ona sıkışıyor orda diye baya üzülüyortavla bile oynamıyor taşlara eğiliyorum diye
Sağolun kızlar çok sağolun.Benim erken doğum şüphesi yoktu,hamileliğimi rahat geçiriyodum sıkıntım yoktu,2gün belim ağrıdı olur çocuk büyüyo dediler önemsemedim sonra gece yarısı sancım başladı yalancı kasılmalarmı acaba dedim şiddetlendi kan geldi eşimi uyandırdım hemen hastaneye gittik 4cm açıklığım varmış,hemen üniversite hastanesine sevkettiler orda yenidoğan ünitesi var diye,sezeryanla alacaktı çocuğu ve çocuklada benlede ilgili tedirgin konuşmuş o yüzden yarım saat içinde diğer hastaneye götürdüler ambulansla,gidince sancıdan duramıyodum zaten,açıklığımda artmış hemen doğuma aldılar,normal doğumla yaptım çok şükür.1260 kilo doğdu annesinin bitanesi,onu hemen küveze aldılar,en az 1ay orda kalacak,ciğerleri gelişmediği için soluk alıp veremiyo,ufacık kızlar görseniz,buzdolabı poşetine koyuyolar yavrumu ısı kaybını engellemek için,her yeri hortum serum,içeri beni alıyolar sadece,süt sağıyorum onlarda şırıngayla veriyolardı ama dün beslenmesini kestiler,o da yoruyomuş onu solunumunu etkiliyomuş serumla devam ediyolar.Kucağıma alamıyorum ama dokunmama izin veriyolar,hemen kıpırdıyo elini kaldırıyo ama eli düşüyo sonra çok halsiz,o da çabalıyo mücadele veriyo.Siz siz olun kocakarı laflarına kanmayın,olur öyle deyip geçmeyin,pimpirikli olun,en ufak sorunda doktora gidin,benim gibi yavrunuzu küvez camlarımdan izlemeyin.Gelişme olunca yazarım,dua edin kızlar aklınıza geldikçe dua edin,kendinize iyi bakın hoşçakalın.
Ahahah :) esimde bana 4 5 aylıkken diyordu, dizlerimi bacaga çekip oturunca o orada sıkışmış olabilir demi diyordu. yok dedim o kadarda değil :) şimdi alıştı artık rahat demi diyor ya diyorum sen merak etme 3 oda 1 salon geliyordur orası ona diyorum.
Kuzunmm az daha dEvet kuzummm haber verdim bebeğimin teyzelerinee
Gene kusmalardayım ben tabii![]()

3 oda 1 salon devrini geçti kuzucuklar yaa şu anda Çin metrosuna binmiş gibiler yavrular :) biraz önce karnımda kasılmalar hissettim bebek mı sancımı anlamadım karnımı bastırdım içerden hemen tepki geldi çok güldüm yaaAhahah :) esimde bana 4 5 aylıkken diyordu, dizlerimi bacaga çekip oturunca o orada sıkışmış olabilir demi diyordu. yok dedim o kadarda değil :) şimdi alıştı artık rahat demi diyor ya diyorum sen merak etme 3 oda 1 salon geliyordur orası ona diyorum.
Benimki de son bir haftadır babasının sesini duyunca coşuyor , tesadüf mü değil mi anlamadım ama dün hiç hareketli değildi tedirgin olmaya başladım gece 3-4 arası uyanıktım sonra eşimde uyandı birşeyler dedi hemen tekme atmaya başladı eşimin elini karnıma koydum o konuştukça vurmalar arttı bir tane sert vurdu eşim bile yuhh o nasıl vuruş dedim birde uyu diyorsun bu tekmelerle nasıl uyuyayım bakalım bugün de babasının sesini duyunca yaparsa babacı olacak benim kuzum sanırımahh aahhh benimde eşim aynı durumlarda. koltukta sıcaktan bi ayağım yukarda biri aşağıda yatarım çok açmadınmı bacaklarını der, ayaklarımı toplayıp bağdaş kurarım sıkıştı kız içerde der. yan yatarım gözü karnımda ahaa oynadıı der. kızımda sağolsun babasını duyuyomuş gibi o uyardıkça tekme atıyo ama adam elini koyuyo tık yok. hayırlısıyla zamanında bi doğsaydıda rahat etseydik üçümüzde artık

Benim de dün çok hareketsiz di insan ister istemez tedirgin oluyor ama gece yarısı bir kaç tekme yiyince içim rahatladı , çalışıyorsan iş yerinde de hissetmeyebiliriz stres etme uzanabileceğin bir yer varsa uzan yada onun sevdiği yiyeceklerden tüketBebeğim bugun pek hareketsiz![]()
Bebeğim bugun pek hareketsiz![]()
Benim de dün çok hareketsiz di insan ister istemez tedirgin oluyor ama gece yarısı bir kaç tekme yiyince içim rahatladı , çalışıyorsan iş yerinde de hissetmeyebiliriz stres etme uzanabileceğin bir yer varsa uzan yada onun sevdiği yiyeceklerden tüket
Yok canım ediyor ama az yani nir kac defa hissettim bugün:/Sayıyor musun hareketlerini? 2 saat içinde 10 kere hareket etmesi gerekiyormuş vaktin varsa uzan say. Belki de normaldir ama eskiye göre hareketsiz olduğu için sana hareketsiz geliyordur. Hiç mi hareket etmedi?
Şekerli birşeyler veya meyve de ye öyle say. İyidir inşallah korkma.Yok canım ediyor ama az yani nir kac defa hissettim bugün:/
Saymayı düşünüyorum bugun evet
kraft calipso düşünüyorum park yatak olarakk ... bende oda yapmıcam bi arkdadım sepet beşik vericek park yatagıda sonraya bıraktım gibiBeşik/yatak alan var mı kızlar ne aldınız? Karar veremiyorum ne alacağıma, ilk etapta oda yapmayacağız. Bi yatak bi şifonyer almak istiyoruz. Park yataklara içim hiç ısınmadı. Siz neler yaptınız?
Park yatakları sevemedim bi türlü, naylon sepet gibi geliyorkraft calipso düşünüyorum park yatak olarakk ... bende oda yapmıcam bi arkdadım sepet beşik vericek park yatagıda sonraya bıraktım gibi