- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
canım başta su arttıran en iyi şeyGünaydın kızlar, doğumdan sonra süt arttırıcı çay içecek misiniz bu konuda araştırma yapan var mı içinizde...
sonra rezene ve humana çayı çok güzel arttırıyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım başta su arttıran en iyi şeyGünaydın kızlar, doğumdan sonra süt arttırıcı çay içecek misiniz bu konuda araştırma yapan var mı içinizde...
haha aynen bende bu fikirdeyim cidden amuda kalkıyo hatta bazen diyorum halay çekiyokarnımda amuda mı kalkıyor acaba bubebiş diye cokk merak ediyorumsöz dinlemior hiççç
ben hiç anlamıyorum yaşadıysamda farkında hiç değilimKızlar kasılma denilen şey nasıl bişey yasayaniniz var mi
Cnm bana yasarken hic gecmiyo gibi geliyo gercekten ama bugun farkettim gecmis yani bende kurbana kadar calisacam allah nasip ederse yine gecmezçok ilginçtir bana çalişabilir alana kadar zaman çabuk geçti ama çalışabilirden sonra geçmiyo önümde daha 2 hafta var kurbanı görsem rahat edicem
teşekkür ederim kuzucumcanım başta su arttıran en iyi şey
sonra rezene ve humana çayı çok güzel arttırıyormuş
Canm olumlu dusun olumlu dusun olumlu seyler duy insallahYarin doktor kontrolum var kizlar. Endiseliyim insallah kotu birsey yoktur![]()
Canım hamile annelerin blogunda okudum. Bu kaşıntılar için hemen doktorunuza görünün diyorlardı. Karaciğerle alakalı bir sıkıntı olabilirmiş. Belki değildir ama eller ayaklar kaşıntı döküntü varsa mutlaka doktorunuza gösterin yazıyor.Kızlar merhaba,benimde el ve ayaklarım yırtacak kadar kaşınıyo hamilelik kaşıntısıymış geçmiyor deli oluyorum bacağımdada kramp var ki son 2 ay sıkıntı gibi![]()
aynen bende kurbana kadar çalışıcam kurban dönüşü 20 sinde raporumu alıcam inşallah iyi olursamCnm bana yasarken hic gecmiyo gibi geliyo gercekten ama bugun farkettim gecmis yani bende kurbana kadar calisacam allah nasip ederse yine gecmez
Benide sinek ısırdı sanırım feciyim 2 gündür el ve ayaklarım kasiniyor. Bende pazartesi sorayım draCanım hamile annelerin blogunda okudum. Bu kaşıntılar için hemen doktorunuza görünün diyorlardı. Karaciğerle alakalı bir sıkıntı olabilirmiş. Belki değildir ama eller ayaklar kaşıntı döküntü varsa mutlaka doktorunuza gösterin yazıyor.
Günaydın kızlar, doğumdan sonra süt arttırıcı çay içecek misiniz bu konuda araştırma yapan var mı içinizde...
Geçmiş olsun canım yaaa çok kötü olmuş yaaaAyagima cam battı dun cikardimbugun bir kalktim ayagim şişmiş doktora gittim enfeksiyon kapmış orayi kestilet intihabi akittilar mahvoldum hic basamıyorum ayagimin üstüne
Ayagima cam battı dun cikardimbugun bir kalktim ayagim şişmiş doktora gittim enfeksiyon kapmış orayi kestilet intihabi akittilar mahvoldum hic basamıyorum ayagimin üstüne
Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahAyagima cam battı dun cikardimbugun bir kalktim ayagim şişmiş doktora gittim enfeksiyon kapmış orayi kestilet intihabi akittilar mahvoldum hic basamıyorum ayagimin üstüne
Çok güzel güzel günler de kullanın inşallahEki Görüntüle 1876175 kızlar terliklerim tacım nasıl olmuş
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendineAyagima cam battı dun cikardimbugun bir kalktim ayagim şişmiş doktora gittim enfeksiyon kapmış orayi kestilet intihabi akittilar mahvoldum hic basamıyorum ayagimin üstüne
Ayagima cam battı dun cikardimbugun bir kalktim ayagim şişmiş doktora gittim enfeksiyon kapmış orayi kestilet intihabi akittilar mahvoldum hic basamıyorum ayagimin üstüne