kızlar dün ıvır zıvır alışverişleri tamamladık biraz...
pişik kremi bepantol alıcaktım ben,
toker bebe mağazalarında 100g lığı 19.90 a düşmüş, çok çok uygun ama hiç kalmamıştı

ben de küçük paketten aldım mecburen, hastanede falan idare etsin, sonra büyük alırız diye düşündüm..
saç fırçası tırnak makası falan bebedor marka aldım, nuk marka aradım bulamadım. chicco markalar da çok pahalı geldi..
kendme yüksek bel külot aldım, içine hasta bezi aldım. o hasta bezleri de kocaman ya görünce korktum resmen

annem geçen gün bana bi normal bi de dolgulu emzirme sütyeni almış, onları da koyarım hastane çantasına..
bide yine de depend marka kullan at külot alcam, çünkü hangisinde rahat ediceğimizi blemiyoruz şimdiden :/
bi de ıslak mendil aldım, prima hassas ciltler, bide evde koltuğa falan serilen alt açma bezlerinden aldım,kullan at oluyor ya...
bide göğüs kalkanı aldım,göğüs pedim çok var kuzenim verdi kutu kutu dolu... ama göğüs pedi bazen rahatsız ediyor özellikle yara olursa, ama göğüs kalkanı göğüs ucunu serbest bırakıyor hava da almasını sağlıyor diye duymuştm, o da 40 tl ye geldi 2 tanesi avent marka.
çamaşır detarjanını dalin aldım, yumuşatıcı da koymuş eşim sepete farketmemiştim, evde gördüm, yumuşatıcı kullanmak doğru değil demi henüz? yumuşatıcı daha çok kalıyo kıyafetlerin üstünde diye düşündüğüm için almayacaktım aslında... daha sonraları kullanılır belki ama şmdi yıkama yaparken sadece deterjan kullanayım demi??