• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Insallah vaktinde saatinde gelsinler ben dogumdanda korkuyorum sezeryan olucak zaten hem pihtilasmadan dolayi hemde su azligindan dolayi. Eylul annesi olucak gbi duruyorum boyle giderse en azindan eylul sonuna kadar durabilirse kuzucuk.ciger gelistirico ignede yapildi 2 doz her ihtimale karsi 30.haftada.kacinci haftada tamamlaniyor acaba ciger gelisimi bilgin varmi canim senin 2.bebegindi yanlis hatirlamiyosam.buarada bal serbetini bende iciyorum bebegim 1 hafta gerideymis.32.haftanin basinda 1720 di kilosu.
Canim 30. Haftamda bana sa 1 doz ciger gelistirici vurmuslardi. Sonra agrim durumca 2. Dozu kullanmadilar. Ben de ciger gelisimi ne zaman oluyor merak ediyorum.

Canim 30. Haftamda bana sa 1 doz ciger gelistirici vurmuslardi. Sonra agrim durumca 2. Dozu kullanmadilar. Ben de ciger gelisimi ne zaman oluyor merak ediyorum.

Bende agri falanda yoktu bebegin suyu az diye tedbir amacli yapildi.1 doz derken 1 ampulmu yani.12 saat arayla 2 kere yapildi ama 2ser ampuldu benim.32 diyende var 35 diyende var ciger gelisimi icin

Selam kızlar gittikçe ağırlaşıyoruz. Ben sürekli halsizim daha doğuma çok var gibi geliyor:ruh:ü

Kizlar dogum yapan bi arkadasimdan bi yontem ogrendim yenice hemen paylasiyim dedim benim gbi erken dogum olmasindan korkanlar deneyebilir.sert ve duz bir zemine oturuyoruz sirtimizi yasliyoruz duvara veya koltuga olabilir.bacaklarimizo duz bir sekilde uzatiyoruz birini digerinin uzerine atmayi deniyoruz.rahatca atabiliyosak doguma daha var demekmis telas yapmiyomusuz,zorlanarak yapiyosak dogum yaklasiyor, yapamiyorsak geliyo bebis artik.denemisler bu yontemi.

Kizlar bu yontemi uygulasak kimler yapabiliyo kimler zorlaniyor fikir olur dogumun yakinligi uzakligi konusunda.arkadasim zorlanan hatta yapamayan cati sancisi cekiyorum yapamiyoruz diyen arkadasimiz 1 ay once dogurdu zamanindan dedi.cok merak ediyorum.

Kizlar dogum yapan bi arkadasimdan bi yontem ogrendim yenice hemen paylasiyim dedim benim gbi erken dogum olmasindan korkanlar deneyebilir.sert ve duz bir zemine oturuyoruz sirtimizi yasliyoruz duvara veya koltuga olabilir.bacaklarimizo duz bir sekilde uzatiyoruz birini digerinin uzerine atmayi deniyoruz.rahatca atabiliyosak doguma daha var demekmis telas yapmiyomusuz,zorlanarak yapiyosak dogum yaklasiyor, yapamiyorsak geliyo bebis artik.denemisler bu yontemi.

Canimm pek sağlıklı bir yöntem değil. Oğlumda 37+4 de denedim. Çok da rahattım bacak bacak üstüne atarken ama ertesi gün doğum yaptım..Hoppa

Son düzenleme:
Bende agri falanda yoktu bebegin suyu az diye tedbir amacli yapildi.1 doz derken 1 ampulmu yani.12 saat arayla 2 kere yapildi ama 2ser ampuldu benim.32 diyende var 35 diyende var ciger gelisimi icin
Valla canim inan detayini bilmiyorum 1 kere kasiklarimdan igne yapti hemsire bu ciger gelistirici dedi. Sabahina tekrar agri cikmayinca diger dozu yapmadi.

A asya20 canım bana da hastanede yatarken iki doz vuruldu 12 saat arayla. 35 ı geçince tekrar yapılmasına gerek yok imiş ama doğum haftam 35ten küçük olsaydı iğneden 1 hafta sonra hatırlatma dozu yapardık dedi doktor.

Canimm pek sağlıklı bir yöntem değil. Oğlumda 37+4 de denedim. Çok da rahattım bacak bacak üstüne atarken ama ertesi gün doğum yaptım..Hoppa

Hadi ya bende rahatca yapabildim sevinmistim daha var herhalde diye.adet agrisi gbi agrilar giriyo belime bugun daha cok korkar durumdayim bugun.gecen haftada kontrolde soyledim nst de sanci cikmamisti ama bugun daha sik girip ckio sanki agri.

A asya20 canım bana da hastanede yatarken iki doz vuruldu 12 saat arayla. 35 ı geçince tekrar yapılmasına gerek yok imiş ama doğum haftam 35ten küçük olsaydı iğneden 1 hafta sonra hatırlatma dozu yapardık dedi doktor.

Iki doz tek ampulmu yapildi canim.bana 12 saat arayla 4 doz yapilmis oldu bidaha yapilmasina gerek kalmicak dedi dr 30.haftamdaydim hatirlatma dozundan filan hic bahsetmedi cuma gunu bunuda bi soruyum

Selam kızlar. .. kusura bakmayın geç cevap verdim size... 29 agustos saat 10.15 de sabırsız paşami spinal sezeryanla dünyaya getirdim:) Mustafa Hamza yi kuvoze aldılar solunum sıkıntısı var malesef... Bugün ilk defa süt götürdüm kuzuma ilk defa dokundum bugün kendimi tuttamayip ağladım malesef :KK43: yarın emzirmeyi deniyecegim eğer tutarsa kuzum inşallah taburcu olucak kuzum... ben evdeyim taburcu oldum inşallah oglusuma da kavuşsam daha ne isteyebilirim ki rabbimden... dualariniza ihtiyacimiz var teyzoslar :) ve kızlar size tavsiyem küçücük bir sancıyı ve bel ağrısını bile küçümsemeyin doktora gidin rabbim vakitlice evlatlarıniza kavustursun inşallah :) hepinizi çok seviyoruz...
Rabbim inşallah bebeğine güç kuvvet verirde emer annesi :) sen hiç içini sıkip darlanma en yakın zamanda ikinizde mutlu huzurlu mis bebek kokulu evinizde neseli günler geciriceksiniz inşallah.

Selam kızlar gittikçe ağırlaşıyoruz. Ben sürekli halsizim daha doğuma çok var gibi geliyor:ruh:ü
Gün geçtikçe agirlasiyoruz ama benim masallahim var kendime nazar değdircem belki ama ben evde çok iyim ya evde günboyu ev işi yapabiliyorum hatta is yaparken müzik açıyorum odalar arası göbek ata ata oynayarak geçiş yapiyorum çok yorulursam sadece ayaklarım acıyor o kadar onun dışında başka bi yerimde ne bi ağrı ne bi sancı maşallah subhanallah yani..

Iki doz tek ampulmu yapildi canim.bana 12 saat arayla 4 doz yapilmis oldu bidaha yapilmasina gerek kalmicak dedi dr 30.haftamdaydim hatirlatma dozundan filan hic bahsetmedi cuma gunu bunuda bi soruyum
Ampulü bilmiyorum canım ya şırıngaya çekip getirmişti direk hemşire. Sormadım da açıkçası. İki defa yapıldığına eminim. Koruyuculugun süresini sorarsan daha iyi olur. Bana 33 te yapıldığı için gerek duyulmayacak. Bugün 35+1 oldum.

Gün geçtikçe agirlasiyoruz ama benim masallahim var kendime nazar değdircem belki ama ben evde çok iyim ya evde günboyu ev işi yapabiliyorum hatta is yaparken müzik açıyorum odalar arası göbek ata ata oynayarak geçiş yapiyorum çok yorulursam sadece ayaklarım acıyor o kadar onun dışında başka bi yerimde ne bi ağrı ne bi sancı maşallah subhanallah yani..
Maşallah canimm... her yerde söyleme.. hareketli olmak her zaman iyidir. Artık 35-36 dan sonra tam tersi hareketli olmalıyız ki kolay doguralim.. tabi sağlık problemi olmayan için geçerli bu söylediğim..

Selam kızlar. .. kusura bakmayın geç cevap verdim size... 29 agustos saat 10.15 de sabırsız paşami spinal sezeryanla dünyaya getirdim:) Mustafa Hamza yi kuvoze aldılar solunum sıkıntısı var malesef... Bugün ilk defa süt götürdüm kuzuma ilk defa dokundum bugün kendimi tuttamayip ağladım malesef :KK43: yarın emzirmeyi deniyecegim eğer tutarsa kuzum inşallah taburcu olucak kuzum... ben evdeyim taburcu oldum inşallah oglusuma da kavuşsam daha ne isteyebilirim ki rabbimden... dualariniza ihtiyacimiz var teyzoslar :) ve kızlar size tavsiyem küçücük bir sancıyı ve bel ağrısını bile küçümsemeyin doktora gidin rabbim vakitlice evlatlarıniza kavustursun inşallah :) hepinizi çok seviyoruz...
Canım benim bizde seni seviyoruz oglun adi gibi güçlü kuvvetli olacak yarin kucaginda olacak inşallah rabbim bebislerimizi bize bagislasin bebegini anali babali buyutmeyi nasip etsin Yigit Ali ile opuyoruz sizleri :KK36:

cicekkokusu cicekkokusu bunlarda benim oglusuma yaptığım hediyelikler acacagi kese icinde çikolata ile sunacağım etiket işi daha duruyor ama

Eklentiler

• 2016-08-31 21.54.23.webp
    2016-08-31 21.54.23.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20160831_215219.webp
    IMG_20160831_215219.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG-20160830-WA0010.webp
    IMG-20160830-WA0010.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 89

Aman canim masallaah..
Ben asiri terliyorum meselaaa ama gecicidir insallah

Back
X