• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
cicekkokusu cicekkokusu maşallah ya benim de bebeğim büyüsün azcık istiyorum ama bakalım. inşallah zamanında doğarlar da. Bende yastık almak istiyorum bulut yıldız fln nerden alcaz

cicekkokusu cicekkokusu maşallah ya benim de bebeğim büyüsün azcık istiyorum ama bakalım. inşallah zamanında doğarlar da. Bende yastık almak istiyorum bulut yıldız fln nerden alcaz
Sağol cnm hepimize maşalah :)
Valla ben internetten hazır yaptırıyorum ama bilmiyorum ki malzemeleri alıp yapmak istesen nerden almak lazım.. Ankarada ulusta vardır istanbulda eminönü diye tahmin ediyorum :) netten yaptırcam diosan bn sana özelden 3 5 isim veririm

Kizlar bel agrisina nasil cozum buluyordunuz?esim masaj yapıyor falan diyordunuz,bu aksam belim agriyor sanki..

bebeğin baskısından falan olabilir canım ama sen yinede bi doktorunla konuş hemen bence. gece böyle bişi oldu diye. Allah korusun... Tansiyon sıkıntın varmıydı?
Hayir canim tansiyonum yok ilk kez boyle oldu korktum inan

Canım o ağrı gaz sancısıdır gaz sancısı çoğu defa kalp krizi ile karıştırılır, kalp krizinden şüphelendiğin an çok şiddetli öksür Allah korusun öyle bir durum varsa ya engeller ya da zaman kazandırır bizlere.
Canim tavsiyen icin tesekkur ederim kim bilir kac sefer ilkyardimda okudum ama inan hic aklima bile gelmedi desem yeridir lavaboya gidecektim esimi uyandirdim oturdum bir iki dakika ondan sonra gittim tuhaf bir agriydi bagirsaklarim onceki dogumdan sonra sanki bozuldu gibi geliyor bana ciddi mana da soyluyorum bu hamileligimde de hemeroit oldum feci birseymis insallah bir an evvel gecer diye dua ediyirum

Ben de bugün kontrol e gittim, bi hafta geriden geliyor benim hesaba göre 1.979 gram geldi doktor normal dedi, aslında zararlı diye hazır gıdalardan, çaydan uzak duruyorum, meyve, bal, pekmez, yumurta hep doğalından yiyorum ama demek ki beslenme ile çok alakalı değil

Evet özel muaynanesi var erpada yaptırıyor doğumu sen hiç moralini bozma yemene dikkat et suyunda azalma varsada armut ye (aslında bunlar ne kadar doğru hiç bilmiyorum hep kulaktan dolma) ama bir umut işte biz yapalımda elimizden geleni epidural sezeryan düşünüyorum ben ama henüz doktorumla konuşmadık bakalım :)

Sagol canim muz sut bal pekmez havuc suyu armut rutin olarak tuketiyorum ama insallah zamanla faydasini gorurum.benimde sezeryan pihtilasma icin igne kullaniyorum iki kaybim var ve suyumda az riskr atmak istemiyor dr da bende ama korkuyorum spinaldr veya epudralde cok korkuyosan hissedersin psikolojik olarak diyolar genel anestezi alirim herhalde.erpanin fiyatlar nasil canim

Ben de bugün kontrol e gittim, bi hafta geriden geliyor benim hesaba göre 1.979 gram geldi doktor normal dedi, aslında zararlı diye hazır gıdalardan, çaydan uzak duruyorum, meyve, bal, pekmez, yumurta hep doğalından yiyorum ama demek ki beslenme ile çok alakalı değil
canım bende beslenmeme çok dikkat ediyorum benim bebişim tam haftası ile uyumlu beslenmeme bakarsan iri bebek olması gerekiyor ama ben iri olması için değil de sağlıklı bebek olması için dikkat ediyorum sonuçta dışarıda da büyütebiliriz bebişleri takma kafaya önemli olan sağlıklı olmaları birde ne kadar iyi beslenirsek beslenelim genetik faktörlerde var annen küçük doğurmuşsa muhtemeln senin ki de öyle olacak, benim annem, teyzem, kızkardeşim hep küçük doğurdular mesela ama sonradan tosuncukdu bebişleri

Yuksek tansiyon nedeniyle hastanede yatıyorum. Erken dogum riskim var
Bana dua edin kızlar nolur.
Korkuyorum.Herkesin bebegi vaktinde saglikli sıhhatli gelsin

Gecmis olsun canim moralini bozma insallah hersey yolunda gider vakitlice gelir bebegin.bende tansiyon takibi yapiyorum kaca cikti tansiyonun.hastanede olman kontrol altinda olmanda guzel bebek icinde senin icinde.mudahale edilebilir bir terslikte.benimde var erken dogum riskim ama haftalarimiza gore dusununce bebislerimiz icin riskli bi durum olmicak insallah dogarlarsada.dualarim seninle icini ferah tut.

Yuksek tansiyon nedeniyle hastanede yatıyorum. Erken dogum riskim var
Bana dua edin kızlar nolur.
Korkuyorum.Herkesin bebegi vaktinde saglikli sıhhatli gelsin
Canım geçmiş olsun dualarimiz seninle içini ferah tut sakin olmaya calis ki hem bebek etkilenmesin hem de tansiyonun daha kolay kontrol altına alinsin bebisinle konuş bol bol biraz daha beklesin hersey yolunda diye bebisde strese girmesin Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğini vakitlice kucagina almayi nasip etsin

Dualari yla yanımda olanlar Allah hepinize razı olsun.tansiyon 18 e 11 e kadar çıktı. DevLET has de yatiyorm.magnezyum serumu takıldı. Sonda takıldı. Nst normal cikiYo. Ağrım sancim yok.ciğer gelistirici iğne yaptılar.
Allah bu korkuları kimseye yasatmasin
Sabaha kadar uyuyamaya çalıştım. Sonda yüzünden. Kendinize dikkat edin
Bi bas ağrısı yüzünden tansiyonum. Çıktı. Allah size ve bebeklere sağlık versin

Gunaydin kizlar ruyamda hastanede calisirken kanamam basliyodu birden dogum basliyodu esime soylemeyin telas yapar diye tutturuyodum fln acayip sacmaydi ama cok bunalmisim uyaninca nasil rahatladim

Back
X