• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canım böyle durumlarda doktorlar kar zarar oranına bakıyor hem hamilelerinde kullanacağı ilaç grupları bence iyice ilerlemeden doktrorunun dediğini yap ve ilaçlarını kullam bu arada geçmiş olsun
kullanıyorum artık yapacak birşey yok çünkü burnum tamamen tıkalı nefes alamıyorum şifa olsun inşallah diyelim.

Kesinlikle deneycm cnm çünk gitgide kötü bir hal almaya başladı. Akşam çok kustum bayada kan geldi sona doğru boğazdn artk tahriş oldu diye. Bir soda içtim yine ekşidi. Asitli su yukarı çıktıkça boğaz bormn kanayan yerini mahvediyor:KK43: az önce bir soda daha içtim yalvarıyorm artk rabbime biraz midmn yanması geçsn diye. Artk yemek yemeğide bebeğide düşünemiyorm nasıl olck y:KK43:
GAVİSCON ŞURUP işe yaramıyor mu yanmalarına hiç peki :(

Merhaba kizlar dr dan geliyorum oglusum 2200 olmus 45 cm de boyu sipamin bayramdan sonrasi icin ucabilir raporu aldim allahin izniyle gidiyorum memlekete annemin yanina az kaldi gercekten bu doktorumla son randevumdu bi garip hissettim kendimi
canım maşallah kuzucuğa uçak raporları 7 gün geçerli süreye dikkat ettin mi

doktorlar bas bas bağırıyor "hamileler şekere dikkat" diye.Bebek doğduktan bir süre sonra şeker hastası olur,sizde aynı şekilde.Allah korusun.
bende şeker yuksek cıktı,dietisyene gidiyorum,tek izin verilen şeker meyva o da hepsi değil, miktarı çeşiti kısıtlı.
Sağlıklı oldugunu düşünmüyorum.Kilosu değil son haftalarda kemikleri önemli özellikle kalsiyum tüketimine dikkat etmek gerekiyormuş. balık hapı ,decavit te kullanıyorsanız başka birşeye gerek yok.

Balık yağı 34. haftadan sonra kanı sulandırıyormuş. Benim doktorum kesti.

kızlar ayrıntılara merakım oluyor, normal doğumda bacaklar bağlanıyor mu, tecrübeliler ya da bilenler varsa öğreneyim, acıdan bacaklarımı kontrol edemeyecekmişim gibi geliyor :oops:
Canım sancı sürecini yatakta geçirdim benim gittiğim hastanede. Son anda doğum masasına (çatala) alıyorlardı. O nedenle bağlama vs. Yok sadece nst ye bağlandığın için yataktan kalkamıyorsun o biraz zorluyor. Gezsen daha iyi olacak gibi hissediyorsun. Benim hastanede böyleydi belki her hastanenin farklı uygulaması vardır.

Kızlar birşey soracam ya bir haftadır midde ekşimesndn adeta ölecem gibi. Her öğün sonrası acayip kötü oluyorm zehir gibi oluyor midm ve kulaklarımn zarı bile yanıyor asitten. Bende mecbur kendimi kusturuyorm çünkü çook fena anlatamam. Bence benm midmde başka bir rahatszlkta var yoksa bebek bu kadar kötü edemez gibi. :KK43: İlaçta fayda etmiyor, sizinde böyle oluyor mu? Oluyorsa ne yapıyorsnz

Benim midem de aynı sekilde son 2 haftadır.en çok da gece yatarken oluyo.muz rahatlatıyo dene istersen.bi de sakız rahatlatıyo beni.çok aşırı olursa da doktor pronat die bi surup yazdı onu içiyorum.o da cabuk geciriyo mide eksimesini yanmasını

Rebel92 Rebel92 ben de 7 gün diye biliyordum cnm ama havayolu şirketlerinin farklı uygulaması olabiliyormuş doktorumun yardımcısı 3 gün geçerli dedi, o yüzden ben 1 gün önce almıştım
Cnm ben 17 sinde binecegim doktorum 16 sina tarih atti kendimde hemsireyim ya bi terslik hissedersen gitmeden bi daha gelirsin dedi

Merhaba kizlar dr dan geliyorum oglusum 2200 olmus 45 cm de boyu sipamin bayramdan sonrasi icin ucabilir raporu aldim allahin izniyle gidiyorum memlekete annemin yanina az kaldi gercekten bu doktorumla son randevumdu bi garip hissettim kendimi
Maşallah canım geri donecekmisin? Annenin yanindami kalacaksın doğumda

son zamanlarda yaşadığımız uykusuzluk bebişler geldikten sonraki uykusuzluk için vücudun hazırlığı oluyomuş genelde. acaba soluna yatarken sol bacağına alttan destek olucak şekilde ince bi yastık falan koysan baskıyı azaltmak için işe yarar belki
Sağol canım benim önerilerin için deneyeceğim :)

Bugün bizim de kontrol günümüzdü. 36+3 teyiz Kızım 2850 gr boyu 48 cm olmuş:KK68: Herşey yolunda çok şükür :super: Nst de biraz sancı çıktı ama kendim ağrı hissetmiyorum. İstirahat et dedi doktor bu haftalarda normal dedi.Annemler bayramdan sonra gelecek yapayalnızım.4 yaşında da bir oğlum var. İnşallah anneannesini bekler kuzum. Ben doğuma gidersem oğlum rezil olur hastanelerde diye üzülüyorum.bırakacak kimse yok. Annem gelirse her türlü rahat olacağım.

kızlar beni affedin ama bal şekeri ile ilgili bişey söylemek istiyorum. hamilelikte ani yükselen şeker çok riskli. bebeğin ani ölümüne kadar giden kötü sonuçları var maalesef. eğer doktorunuz bebeğin gelişimi 10 günden fazla geriden geliyo demediyse bırakın kuzucuklar normal gelişsin. şu an en çok kemikleri gelişmeli ve bunun için bol süt ve süt ürünü tüketmeliyiz. birde kendi vitamin seviyemizi korumalıyız tabiki. bunuda zaten doktorlarımız verdiği vitaminler yapıyor. çok kilolu olmak, kilolu bebek doğurmak sağlıklı değil maalesef. bebeğinizin sizin yanına gelmeden şeker kontrolü için göz altında tutulmasını istemezsiniz sanıyorum. birde şimdi ona bu kadar yükleme yapıp doğumdan sonrasında en ufak bir açlıkta sarılığının artacağını unutmayın. nacizane uyarıda bulunmak istedim lütfen kusura bakmayın
bende aynı şekilde düşünüyorum. Bebeği şekerle şişirmenin hiç bir anlamı yok. kilosunun çok olması sağlıklı olduğu anlamına gelmez. Doktorlar gebelik şekerine dikkat diye bas bas bağırırken yapılan bana da mantıklı gelmiyor.

Back
X