• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Basından beri biliyordu canım. Ama çok önemsemiyordu en sonunda serum taktirdik onuda hızlı açmışlar çabuk bitsin diye oda ağır bi ilaç olduğundan kalbim sıkıştı nefesim kesildi. Şimdiki doktor kendisi dedi 3 saate ancak bitmesi lazım diye. Inşallah bişey olmaz

Hımm anladım cnm , o zmn şimdi yavaş verirlerse bi sıkıntı olmaz inşallah takma kafana , tekrardan geçmiş olsun

Kızlar çalışabilir çalışamaz raporlarının fotokopisini mi verdiniz okullara? Aslını vermedinz dimi

Ben bugün fotoğrafını gönderdim de.. Giderken fotokopi si ve gerçeğini götüreceğim hangisini isterlerse onu vereceğim , farkeder mi ki ?..

Bana dr iki örnek verdi. Birini okula verdim. Biri bende kaldı.
benim okulum değişti de seminerde eski okuluma fotokopi verdim yeni okula doktorn verdiğini verdim biri bende kaldı. Eski okuldan ses çıkmadı hiç. Acaba doğum iznini aktarırken sorun olr mu bilemedm

Hımm anladım cnm , o zmn şimdi yavaş verirlerse bi sıkıntı olmaz inşallah takma kafana , tekrardan geçmiş olsun

Ben bugün fotoğrafını gönderdim de.. Giderken fotokopi si ve gerçeğini götüreceğim hangisini isterlerse onu vereceğim , farkeder mi ki ?..
ben nette araştrdım fotokopisi yollanabilir diyordumda kafama takıldı. Benimde okullar birden fazla olunca mecburen birine fotokopi verdim.

Kuzum benimde 36 artılarda 2500 gramdı benim kuzum 1 haftada 1 kiloya yakın almış şuan 3254 merak etme bianda alıyorla bol muz yedim onunda faydası oldu sanırım
Başka ne yedin canim
Benim de biraz geri gibi dedi dr ben de her gün bir muz yiyorum sen daha fazla mı yedin?
Masaallah çok sevindim adına.

okul öncesi benimde. Sınıfımda kreş hatta. Bu hafta gidiyorm zorlanıyorm ztn. Bende pazartesi günü çalışamazı alacağım galina hiç halim yok :KK43:
Benim de bransim İngilizce ki buyuklerleyim
Bence kesinlikle alın ve dinlenin
Nacizhane fikrim
Bu günler zahmetli günler tabi özel bir durumunuz yoksa.

Cnm seni kötü yaptı ise belki dokunuyor şana o serum, alerji yapıyor belki .. Doktoruna demişindir bu durumu mutlaka ... Ne Dedi şana?.. Bide kanının düşük olduğunu doktorun ne zmn farketti , doktor benden hiç kanla ilgili tahlil istemedi , istese mi acaba , ister mi ki daha :KK64:
Bir yandan sağlık ocağı takibiniz var ise onlar çağırıyor. Yani beni şahsen çağırdılar. Siz kendiniz de bi sağlık ocağına son doğum öncesinde hamilelik için tüm kan tahlili deyin yapılsın içiniz rahat etsin. Ben de yarın yaptıracağım insaallah..

Kızlar doğuramadımm kaldım öyle :KK48:
Hala 3 cm açılmam var sancılar yok denecek kadar az. Bugün doktora gittik kızım 48 cm 3254 gram olmuş maşllah 1 haftada neredeyse 1 kilo almış çok şükür ki geçen hafta olmadı olsaydı doğum 2500 gram doğacaktı herşeyde varmış bir hayır.. Doktor yine heran gelebilir diyor ama eğer sancı gelemezse 2 hafta sonra yani ekimin ilk haftası suni sancıyla doğum planımız var hayırlısı bakalım. Sizler ne durumdasınız kontrole gidenler var mı doğum hakkında belli birşey var mı
Maşallah kuzuna benimde yarın randevum bakalim benim paşa ne alemde senin kız nazli olacak uğraştiracak annesi ile babasini :KK49::KK49::KK49:

Iyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk çok bu gün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim çık iyi 2655 gr dedi ve çok iyi dedi. Fakat kan değerleri yine çok düşük çıktı ve bu şekilde doğum yapamazsın dedi doktor.yarın serum takılacak ki ben daha onceden o serumdan Yemiştim ve alerji yaptı l. Komşum yetişmese ölüyordum.yine serum takılacak ve ben çok korkuyorum yanımda kimsem yok ne olur dua edin bana:KK42::KK42:
Canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bu defa alerjin olmazda ikinizde sağ salim atlatirsiniz doğum surecini

Merhaba kızlar bende sizleri uzaktan takip ediyordum bende ekim annesi olmam lazımken suyumun gelmesiyle dün kavuştum evladıma suni sancı veremediler bile bebek çıkmak için çok zorladı ve kısa sürdü doğumum Allah inşallah sizlere de kolay bir doğum nasip eder saglicakla evlatlarinizi kucaginiza alırsınız inşallah

Merhaba kızlar bende sizleri uzaktan takip ediyordum bende ekim annesi olmam lazımken suyumun gelmesiyle dün kavuştum evladıma suni sancı veremediler bile bebek çıkmak için çok zorladı ve kısa sürdü doğumum Allah inşallah sizlere de kolay bir doğum nasip eder saglicakla evlatlarinizi kucaginiza alırsınız inşallah
Hayırlı olsun kuzun maşallah ikinize

Şimdi nasıl bebeğinin durumu iyisiniz değil mi canımmmm insanlar neden hep moral bozar ki bilmiyorum bi burda moral vetici cevaplar var
Gayet iyi bebek. Her gün düzenli süt muz ceviz yiyorum. Enerji harcamamaya çalışıyorum. Şimdilik kilo alıyor ama bir yerde almıcak bunu kabul etmek gerekiyor. Bu durum zaten hamileliklerin hepsinde 38. Haftadan sonra oluyor. Bizde biraz erken olmuş. Şimdiki doktorum rahim kapasiten bu dedi. Ne yaparsan yap senin rahmin bu bebeği daha fazla taşıyamam diyormuş. Olabildiğince içerde tutmaya çalışıcaz. Suyunu takip ediyorlar. O azalıyormuş ve tansiyonumu takip ediyoruz. Her gün hareketlerini sayıyorum. En az 10 kez hareket etmesi gerekiyor. Bilgi sahibi oldukça sakinliyor insan üzme kendini sakın. Sen ne yaparsan yap değiştiremeyeceğin birşey bu.

Başka ne yedin canim
Benim de biraz geri gibi dedi dr ben de her gün bir muz yiyorum sen daha fazla mı yedin?
Masaallah çok sevindim adına.
Canımm günde 2 tane falan yedim ben sabahları çay yerine sütle kahvaltı yaptım sanki sodanında faydası oluyor meyveli sodada çok içtim tabi yumurtada yiyorum birde tereyağı ball bence çok işe yarıyor

Maşallah kuzuna benimde yarın randevum bakalim benim paşa ne alemde senin kız nazli olacak uğraştiracak annesi ile babasini :KK49::KK49::KK49:
Aynen kuzum şimdiden uğraştırıyor bakalım çok nazlı olacak :)) inşallah senin paşada iyidir herşey yolundadır yaz mutlaka yarınnn

Back
X