- 17 Mayıs 2016
- 455
- 524
- 23
- 36
- Konu Sahibi Bademellaa
-
Canım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde sebepsizHimm anladim canim sağol
Bende sebepsiz hamile kalamıyorum da.
Vücut spermleri yabanci görünce hamile kalinmazmis diye okumustum sende ilaç verdi doktor deyince sorayim dedim
Asilama düşündüğümden beri aşılama sayfalarını okuyorum 2. De tutan baya gördüm yani. Ama bizimkisi sebepsiz olduğu için tutarmi bilmiyorum.Onu hiç duymamıştım deneyebilirim belki bir defa daha o zaman.. Yaptırabilirsin bence de bana mantıklı gelmişti aslında bütün sıvılarından ayırıp verdikleri için vücudun mikrop olarak görmesini engellemesi açısından. Ama nasip tabi olmayınca olmuyor.
Herşey arastirildi adetlerim düzenli kendiliginden yum oluyo catliyoCanım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde sebepsiz
Canim rahim filminde sekil bozuklugu saptanmismiydi yani t seklinde kalp seklinde.flan oluyo yaHerşey arastirildi adetlerim düzenli kendiliginden yum oluyo catliyo
Esimin spermlerinde sorun yok.
Rahim filmi cekildim temiz cikti.
Klomen çatlatma ignesi falan kullandım olmadi.
Gecen sene ebe ye gittim rahmin eğri dedi karnıma biseyler yapti yakı falan yapıştırdı sonra hamile kaldım ama düştü.
1 sene oldu düşük yapali yine hamile kalamiyorum ebe yede gittim ama olmadi yine
Niye olmuyo anlamiyorum
Vücut spermleri yabanci görüyor ondanmi tutmuyor acaba bilmiyorum.
Sen ne kadardır istiyorsun tüm testleri yaptirdin mi
Yok canim tüpler açıktı zaten doktor başka bişey demedi rahim gebe kalmaya musait dedi bi sorun yok dediCanim rahim filminde sekil bozuklugu saptanmismiydi yani t seklinde kalp seklinde.flan oluyo ya
Insallah tutar sizinkide sebepsizmisydi canimBende bugun 11 de asilama yaprirdimmm ins tutar 4 senedr bebek icin ugraaiyorum
Benim pko var yumurtalrim tembelmis doktorun dedigne gore klomen catlam ignesi ise yaramdi. Tabi oncesinde rahm filmi ceklmedigunden t seklinde sıkısık oldugunu bilmiyordukInsallah tutar sizinkide sebepsizmisydi canim
Bu ay bende yine yaki denedim insallah olur sebepsiz olmamasida cok zor ne yapacağını bilmiyor insanHmm benimde normaldi de egrilikte var bu.gebelige engel deil ama t seklinde demisti o dusuk riskini artiyormus o yuzden rahim genisletme amaliyati oldum asilamadan 1 ay once sansini artiralim dedi birde gebelik olusmassini engelliyor demisti o yuzden sordum yoksa hersey normaldi benimde hic korunmadim. O dedign yaki olayini bi arkadsim antalyada bi kadina yaptrmsti tup bebk sonuc vermeyince simdi 1 yasinda kizi var canim ins rabbim ginlune gore tez zamnda versin
Insallah bu defa pozitif sonucunu alirsin insallah rabbim ol desin yeterki insallah olurBenim pko var yumurtalrim tembelmis doktorun dedigne gore klomen catlam ignesi ise yaramdi. Tabi oncesinde rahm filmi ceklmedigunden t seklinde sıkısık oldugunu bilmiyorduk
Tatlim hersey duayla tabiki biz elimizden geleni yapioruz gerisi kûn fe yekûn .sabretcZ senin rahmin kayadanda olsa rabbim vereceksede verir hic sklma aciklanamayan seyler var evet bu insni dahada yoruyo anliyorum seni stres yaparsanda cok etkileniosun benim ablam benden sonra evlendi simdi 40 gunluk bebgi var hemn hamile kaldi benden sonra evlenen arkadslrim es dost hepsinin kucaginda bebkleri cok zor oldu benim icin herkes gozumun icine bakio ailem uzakta tek basima az aglamadim ama aglayincada olmuyo napalim gülelim bari zamani gelince daha cok guleriz dedim artik simdide bi boşluktayım asilama oldu ama napacagimi bilmiyorumInsallah bu defa pozitif sonucunu alirsin insallah rabbim ol desin yeterki insallah olur
Öncelikle hayırlı olsun canım benimde ilk aşılamamda olmuştu.
Merhabalar hayırlı olsun... bende de oldu aynı belirtiler hatta 3-4 gün hamile gibi gezdim şişkinlikten. Birde idrar da çok ağrılı oldu belkide işlem sırasında üşütmüştüm bilmiyorum Zamanla azalıyor ama
Aynen benden sonra evlenenlerin hepsi hamileTatlim hersey duayla tabiki biz elimizden geleni yapioruz gerisi kûn fe yekûn .sabretcZ senin rahmin kayadanda olsa rabbim vereceksede verir hic sklma aciklanamayan seyler var evet bu insni dahada yoruyo anliyorum seni stres yaparsanda cok etkileniosun benim ablam benden sonra evlendi simdi 40 gunluk bebgi var hemn hamile kaldi benden sonra evlenen arkadslrim es dost hepsinin kucaginda bebkleri cok zor oldu benim icin herkes gozumun icine bakio ailem uzakta tek basima az aglamadim ama aglayincada olmuyo napalim gülelim bari zamani gelince daha cok guleriz dedim artik simdide bi boşluktayım asilama oldu ama napacagimi bilmiyorum
teşekkür ederim. hepimiz için hayırlı olsun inşallah
evet bugün daha iyiyim sancım kalmadı ama şişkinlik devam ediyor. benim aşılama sırasında spremleri enjekte ettikleri o şırıngayı bir türlü kanaldan geçiremediler çok zorlandılar. kanallar çok açıkmı dediler kapalımı dediler tam anlamadım o stresle. çok canım yandı kanamada oldu üstelik. zordu yani epey. inşallah sonucu güzel olur. Rabbim inşallah çektiğimiz acıların karşılığında bizleri muradımıza erdirir.
Bu arada sendemi yeni yaptırdın canım aşılamanı... nedense benim içimde hiç umut ve heyecan yok. Rabbimden umudu kesmiyorum ama olmayacak gibi hissediyorum.İnşallah yanılırım
Benim aşılamam çok rahat oldu gerilmiştim biraz ama hiç birşey hissetmedim. Ekim başı yaptırdım ben ama tutmadı regl oldum bugün... haftaya tekrar doktora gidicem 2. Aşılama ya da tüp bebek bakalım doktor ne tavsiye edicek... Ama tavsiyem sakın üzerinden 14 gün geçmeden test yapma çünkü pozitif çıkabiliyor öncesinde benim öyle oldu sonra daha çok üzülüyor insan.
Canım ben ocak ayında ilk aşılamamı yaptırdım bu ay ikinciyi yaptırıcam kısmetse ilki tutmadı ne yazık ki çok ümidim vardı çünkü bi sorunumuz yok açıklanamayan kısırlık deniyor sebepsiz yani o yüzden olur diye düşünmüştüm hayırlı değilmiş olmadı sonrasını normal yolla denedik bu aya kadar da olmadı şu an adetime 4 gün var bugün hiçbir belirtim yok ümidim de yok zaten adet olunca 2. Aşılama için start verilecek kısmetse bakalım senin içinde herşeyin hayırlısı olsun canım Rabbim gönlünün muradını versin:)teşekkür ederim. hepimiz için hayırlı olsun inşallah
evet bugün daha iyiyim sancım kalmadı ama şişkinlik devam ediyor. benim aşılama sırasında spremleri enjekte ettikleri o şırıngayı bir türlü kanaldan geçiremediler çok zorlandılar. kanallar çok açıkmı dediler kapalımı dediler tam anlamadım o stresle. çok canım yandı kanamada oldu üstelik. zordu yani epey. inşallah sonucu güzel olur. Rabbim inşallah çektiğimiz acıların karşılığında bizleri muradımıza erdirir.
Bu arada sendemi yeni yaptırdın canım aşılamanı... nedense benim içimde hiç umut ve heyecan yok. Rabbimden umudu kesmiyorum ama olmayacak gibi hissediyorum.İnşallah yanılırım
Ins canim ama oyle dusunme asilama cok yorucu bi islem deil herseyini doktor tek tek takip edio eger iyi ilgili pozitif bi doktora denk gelrsen kosa kosa gidiosun hastaneye o seni oyle bi psikoloji ye aliyo ki sanki tedaviye deilde arkadsina ziyarere gidomussn gibi raht oluyosun ben oyleydim onceden dunyam basima yklmis gibiydi ziril ziril aglayan bi kadin var evde e esimde skldı bu durumdan bi silkelendim artik olmucak die birsey yok tip cok ilerledi rabbim nasip etmeyeceği kuluna bile duasinda bile bile israr ettigi icin inancini yitrmediginden evlat vermis bunu sakin unutma neler duydum ben erkek dogurusa sende dogurursun die doktor demiste birine kiz o ay hamile kalmis tatlim asilamyi bi sor sorustur iyi temiz bi hastaneye nerde yasiosunAynen benden sonra evlenenlerin hepsi hamile
Ağlamak çare değil dogru ama insan kendini tutamiyor.
Aşılama yaptirsam tutmazsa iyice moralim bozulacak biliyorum
Sanırım benimki stresten olmuyor doktorda stres yapma diyor ama ne yaptimsa atamadim aklimdan bi türlü
Nasip artik
Insallah senin aşılaman tutar sayfayi takipteyim insallah güzel haberlerini okurum
Canım ben ocak ayında ilk aşılamamı yaptırdım bu ay ikinciyi yaptırıcam kısmetse ilki tutmadı ne yazık ki çok ümidim vardı çünkü bi sorunumuz yok açıklanamayan kısırlık deniyor sebepsiz yani o yüzden olur diye düşünmüştüm hayırlı değilmiş olmadı sonrasını normal yolla denedik bu aya kadar da olmadı şu an adetime 4 gün var bugün hiçbir belirtim yok ümidim de yok zaten adet olunca 2. Aşılama için start verilecek kısmetse bakalım senin içinde herşeyin hayırlısı olsun canım Rabbim gönlünün muradını versin:)
Anladim canim tesekkurler cevabin icin. 2 yumurtam gelisti yarin catlatma ignesi olacak pazartesi de asilama olacak insallahHayır zararlı değil zaten aşılamayla aynı ilaçlar kullanılıyo fakat yumurta gelişince anestezi altında yumurta toplama yapılıyor daha zahmeyitli bir yol birde döllenme dışarıda yapılıyor aşılamada anne karnında döllenme şansı doğal gebeliğe daha yakın manevi ve bedenen aşılama tüp bebek kadar yorucu değil o nedenle kesinlikle en az 1 kere aşılama denenmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?