Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Onermemenin sebebi nedir canim tuo bebek zararlari mi cok

Onermemenin sebebi nedir canim tuo bebek zararlari mi cok
Hayır zararlı değil zaten aşılamayla aynı ilaçlar kullanılıyo fakat yumurta gelişince anestezi altında yumurta toplama yapılıyor daha zahmeyitli bir yol birde döllenme dışarıda yapılıyor aşılamada anne karnında döllenme şansı doğal gebeliğe daha yakın manevi ve bedenen aşılama tüp bebek kadar yorucu değil o nedenle kesinlikle en az 1 kere aşılama denenmeli

büyüklükleri nasıldı hatırlıyormusun canım
Solda 3 tane 1.8 sağda 4 tane 2.1 ama benim hep solumda ağrı oluyor onun nedeninide bilmiyorum soldakiler küçük olmasına rağmen sağdakilerden önce çatladı aslında sağ taraf daha ektif hem çok yumurta veriyor hemde daha büyük oluyor bekleyip göreceğim sonucu

Kizlar nasilsiniz.ne var ne yok.Bugün benim aşilama dan sonra ki 8.günüm ne akıntı var ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı. Bu ay o kadar umutluyduk ki galiba sonu yine hüsran olacak.

Selamlar herkese ben de 1 ekimde yaptırdım aşılamamı ilk aşılamamdı.. İdrar testlerimde hep slik 2. Çizgi çıktı testi yaptıktan 1-2 saat sonra. Kan tahlilimde değer 3.60 dı bugün tekrarladım 1.20nin altına düşmüş hala idrar testinde silik çıkıyor ama artık tutmadığından emin oldum. Regl olunca tekrar doktora gidcem bakalım belki 2. Aşılamamı denerim. Aşılamadan itibaren hep regl ağrısı gibi ağrılarım oldu , yumurtalıklarımda batmalar sancılar oldu. Göğüslerim çok ağrıdı ve hassaslaştı iç çamaşıro bile takmak zor geldi. Ama demekki bunlar hep ilaçların etkisindenmiş. Bir mucize olmaz ve test yanılmıyorsa bu seferde olmadı maalesef. Umarım bekleyenlerden güzel haberler alırız.

Herseyin hayırlısı cnm bizde senin gibi ugrasan ve bekleyenlerdeniz elbet Rabbim bizlerede o mutlulugu yasatır.Sen aşılamadan sonra ilac kullandın mı bu belirtiler ondan dolayıda olabilir

Herseyin hayırlısı cnm bizde senin gibi ugrasan ve bekleyenlerdeniz elbet Rabbim bizlerede o mutlulugu yasatır.Sen aşılamadan sonra ilac kullandın mı bu belirtiler ondan dolayıda olabilir

Amin inşallah yaşarız... Dr bana aşılamadan sonra bir tane hap verdi alerji hapı sanırım öyle söyledi vücudumun spermleri mikrop olarak algılamaması içinmiş. Crinone jel kullanıyorum birde onuda da son 3 tane kaldı. Ama nasılsa negatif çıktı kan tahlilimde artık kullanmasam mı diyorum bilemedim.

Çok güzel ifade etmişsin canım benimde ilk aşılamam da aynı şeyleri yaşadım hepsini belirti sandım ama test vermeye gittiğim gün hastanede adet oldum bende bu ay 2. Aşılamamı yaptırıcam inşallah gerek kalmaz ama umarım seninde pozitif olur sonucun burada 10 gün geçince bile testte Yen'i Yen'i çıkan oluyor ümidini kaybetme olmazsa da sağlık olsun 2. Yi denersiniz Allahtan umut kesilmez Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin

KIZLAR MERHABA KAN TESTİ YAPTIRDIM 4,10 ÇIKTI NE DİYORSUNUZ ÇOK DÜŞÜK ÇATLATMA İĞNESİNİN 13. GÜNÜNDEYİM

Ay hadi tutuyor inşallah. Ben seninle aynı gün yaptırdım. Ayın 3ünde. Bende bu sabah unutmadım şükür evde normal test yaptım. 15 saat sonra silik çizgi gördüm. Benimde değerim belki o kadar düşük. Değerin bana umut verdi çünkü diğer aşılamakta ilk testte 2.25 çıktı negatif diye üzüldüm. Sanırım bundan 3 gün dondaydı 13lerde değerle hamile olduğumu öğrenmiştim. O yüzden değerine sevindim. Tutuyor inşallah.

Amin inşallah güzel haberlerle gelirz bizde buraya

Arkadaşalar bir şey itiraf edeyim benim ilk aşılamam ve beklemedeyim şuanda ama buradaki yorumları okuyunca ümitlerim azalıyor sanki olmayacakmış gibi mübarek cuma günü allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Mrb. Arkadaslar bugun benim 4.gunum ama belim agrıyo karnım agrıyo hic tutmustur die ümitlenemiyorym bile sizlerde belirti falan var mı

Benim olmuştu ağrılarım... Yani ne desem bilemedim sanki söylenen bütün belirtileri gösteriyordum ama anlamıyorum artık bir standartı yok bu işin. Benim test değerim 3.60 dan 1.20 ye düşmesine rağmen hala acaba mı diyorum regl günüm pazar birden ağrılarım kesildi artık kendimi vücudumu dinlemekten ağrıyıp ağrımadığını anlayamıyorum. İdrar testlerim silik olarak pozitf çıkıyor ama 1 saat sonra. Bu belirsizlik çok zor gerçekten. Cuma mübarek gün inşallah belirtilerin hamilelik belirtileridir inşallah bekleyen herkese nasip olur. Ben çok hırpaladım kendimi bu testlerle. Ama tutmadıysa ki tutmadı gelecek ay yine aynı kaosa düşüceğimden eminim. Sadece erken yapmayın testi aklınızda olsun çatlatma iğnesi değeri çok değiştirip yanıltıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…