- 17 Mayıs 2016
- 455
- 524
- 23
- 36
- Konu Sahibi Bademellaa
-
Bende kendimi çok yıpratıyorum negatifleri görünce saatlerce ağlıyorum biliyorum ağlayıp sızlamakla olmayacak ama napim elimde değil bir dk bile aklımdan çıkartamıyorum Rabbim cuma sela vakti güldürsün yüzümüzü:)Benim olmuştu ağrılarım... Yani ne desem bilemedim sanki söylenen bütün belirtileri gösteriyordum ama anlamıyorum artık bir standartı yok bu işin. Benim test değerim 3.60 dan 1.20 ye düşmesine rağmen hala acaba mı diyorum regl günüm pazar birden ağrılarım kesildi artık kendimi vücudumu dinlemekten ağrıyıp ağrımadığını anlayamıyorum. İdrar testlerim silik olarak pozitf çıkıyor ama 1 saat sonra. Bu belirsizlik çok zor gerçekten. Cuma mübarek gün inşallah belirtilerin hamilelik belirtileridir inşallah bekleyen herkese nasip olur. Ben çok hırpaladım kendimi bu testlerle. Ama tutmadıysa ki tutmadı gelecek ay yine aynı kaosa düşüceğimden eminim. Sadece erken yapmayın testi aklınızda olsun çatlatma iğnesi değeri çok değiştirip yanıltıyor.
Hayırlı cumalar canım Allah sevindirir inşallah hepimizi ne zaman aşılama yapıldı size ilk mi ?Hayırlı cumalar kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin. Bu sabah ki testimde 3 saat sonra silik çizgiyi gördüm. Bende ptesi yi bekliyorum bakalım.
Insallah cnm ya Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eylesin. Ben bu konuda kendi aileme bile konusmuyorum cunku insanlarin bana cocuk yok mu aa olmuyo mu bakışlarindan cok yoruldum soran herkese istemiyorum suan diyip geciyorum burda sizlerle konusmak iyi geliyo cunku en iyi biz anlarz birbirimiziBenim olmuştu ağrılarım... Yani ne desem bilemedim sanki söylenen bütün belirtileri gösteriyordum ama anlamıyorum artık bir standartı yok bu işin. Benim test değerim 3.60 dan 1.20 ye düşmesine rağmen hala acaba mı diyorum regl günüm pazar birden ağrılarım kesildi artık kendimi vücudumu dinlemekten ağrıyıp ağrımadığını anlayamıyorum. İdrar testlerim silik olarak pozitf çıkıyor ama 1 saat sonra. Bu belirsizlik çok zor gerçekten. Cuma mübarek gün inşallah belirtilerin hamilelik belirtileridir inşallah bekleyen herkese nasip olur. Ben çok hırpaladım kendimi bu testlerle. Ama tutmadıysa ki tutmadı gelecek ay yine aynı kaosa düşüceğimden eminim. Sadece erken yapmayın testi aklınızda olsun çatlatma iğnesi değeri çok değiştirip yanıltıyor.
Öncelikle hayırlı olsun canım benimde ilk aşılamamda olmuştu.İyi akşamlar kızlar bende bugün aşılamamı oldum zeynep kamilde. Daat 2buçuk gibi yapıldı. Ancak şuanda sol kasığımda ve bacağımda bir ağrı var özellikle yürürken. Ayrıca karnımdada şişkinlik oluştu. Böyle sıkıntılar yaşayan oldumu aranızda. Yardımcı olabilecek varmı
En güzelini yapmışsın kimseye hiç birşey söyleme istemiyorum demek en iyisi... Ben istiyorum dedim şimdi konuştuğum herkes hamile sanki gözler hep üzerimde gibi hissediyorun... burdan konuşmak gerçekten bana da çok iyi geliyor :)Insallah cnm ya Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eylesin. Ben bu konuda kendi aileme bile konusmuyorum cunku insanlarin bana cocuk yok mu aa olmuyo mu bakışlarindan cok yoruldum soran herkese istemiyorum suan diyip geciyorum burda sizlerle konusmak iyi geliyo cunku en iyi biz anlarz birbirimizi
Merhabalar hayırlı olsun... bende de oldu aynı belirtiler hatta 3-4 gün hamile gibi gezdim şişkinlikten. Birde idrar da çok ağrılı oldu belkide işlem sırasında üşütmüştüm bilmiyorum Zamanla azalıyor amaİyi akşamlar kızlar bende bugün aşılamamı oldum zeynep kamilde. Daat 2buçuk gibi yapıldı. Ancak şuanda sol kasığımda ve bacağımda bir ağrı var özellikle yürürken. Ayrıca karnımdada şişkinlik oluştu. Böyle sıkıntılar yaşayan oldumu aranızda. Yardımcı olabilecek varmı
En güzelini yapmışsın kimseye hiç birşey söyleme istemiyorum demek en iyisi... Ben istiyorum dedim şimdi konuştuğum herkes hamile sanki gözler hep üzerimde gibi hissediyorun... burdan konuşmak gerçekten bana da çok iyi geliyor..
Oyle cidden benden sonra evlenen herkesin cocugu oldu yengemin kız kardesimin eltilerimin bi ben tembel cktm ya ☺
Hayırlı cumalar canım Allah sevindirir inşallah hepimizi ne zaman aşılama yapıldı size ilk mi ?
Canim doktorun verdigi o ilacin ismi ney. Spermleri rahim mikrop gibi algilamasin diye verilen ilacin ismiAmin inşallah yaşarız... Dr bana aşılamadan sonra bir tane hap verdi alerji hapı sanırım öyle söyledi vücudumun spermleri mikrop olarak algılamaması içinmiş. Crinone jel kullanıyorum birde onuda da son 3 tane kaldı. Ama nasılsa negatif çıktı kan tahlilimde artık kullanmasam mı diyorum bilemedim.
Canım inan hiç adını bilmiyorum tek bir hap olarak verdiler işlem sonrası ismi okunmuyordu tek hap olduğu içinCanim doktorun verdigi o ilacin ismi ney. Spermleri rahim mikrop gibi algilamasin diye verilen ilacin ismi
Himm anladim canim sağolCanım inan hiç adını bilmiyorum tek bir hap olarak verdiler işlem sonrası ismi okunmuyordu tek hap olduğu için
Aynen benim de sebepsiz hiç bir problemimiz yok.. ama benim o ilaç da işe yaramadı maalesefHimm anladim canim sağol
Bende sebepsiz hamile kalamıyorum da.
Vücut spermleri yabanci görünce hamile kalinmazmis diye okumustum sende ilaç verdi doktor deyince sorayim dedim
Çok zor gerçekten insallah gelir mucizemiz tez zamandaAynen benim de sebepsiz hiç bir problemimiz yok.. ama benim o ilaç da işe yaramadı maalesef
Amin inşallah... haftaya tekrar dr randevum var bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. Tüp bebekle ilgili ısrar edeceğim dr kabul edecek mi hiç bilmiyorum. Aşılamayla hamile kalabileceğim konusunda ısrarcıydıÇok zor gerçekten insallah gelir mucizemiz tez zamanda
Bir kere daha asilama dene istersen 2. De tutan çok oluyo sanirim. Ben yaptirmadim asilama henüz ama dusunuyorumAmin inşallah... haftaya tekrar dr randevum var bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. Tüp bebekle ilgili ısrar edeceğim dr kabul edecek mi hiç bilmiyorum. Aşılamayla hamile kalabileceğim konusunda ısrarcıydı
Onu hiç duymamıştım deneyebilirim belki bir defa daha o zaman.. Yaptırabilirsin bence de bana mantıklı gelmişti aslında bütün sıvılarından ayırıp verdikleri için vücudun mikrop olarak görmesini engellemesi açısından. Ama nasip tabi olmayınca olmuyor.Bir kere daha asilama dene istersen 2. De tutan çok oluyo sanirim. Ben yaptirmadim asilama henüz ama dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?