Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende kendimi çok yıpratıyorum negatifleri görünce saatlerce ağlıyorum biliyorum ağlayıp sızlamakla olmayacak ama napim elimde değil bir dk bile aklımdan çıkartamıyorum Rabbim cuma sela vakti güldürsün yüzümüzü:)

Hayırlı cumalar kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin. Bu sabah ki testimde 3 saat sonra silik çizgiyi gördüm. Bende ptesi yi bekliyorum bakalım.

Hayırlı cumalar kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin. Bu sabah ki testimde 3 saat sonra silik çizgiyi gördüm. Bende ptesi yi bekliyorum bakalım.
Hayırlı cumalar canım Allah sevindirir inşallah hepimizi ne zaman aşılama yapıldı size ilk mi ?

Insallah cnm ya Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eylesin. Ben bu konuda kendi aileme bile konusmuyorum cunku insanlarin bana cocuk yok mu aa olmuyo mu bakışlarindan cok yoruldum soran herkese istemiyorum suan diyip geciyorum burda sizlerle konusmak iyi geliyo cunku en iyi biz anlarz birbirimizi

İyi akşamlar kızlar bende bugün aşılamamı oldum zeynep kamilde. Daat 2buçuk gibi yapıldı. Ancak şuanda sol kasığımda ve bacağımda bir ağrı var özellikle yürürken. Ayrıca karnımdada şişkinlik oluştu. Böyle sıkıntılar yaşayan oldumu aranızda. Yardımcı olabilecek varmı

Öncelikle hayırlı olsun canım benimde ilk aşılamamda olmuştu.

En güzelini yapmışsın kimseye hiç birşey söyleme istemiyorum demek en iyisi... Ben istiyorum dedim şimdi konuştuğum herkes hamile sanki gözler hep üzerimde gibi hissediyorun... burdan konuşmak gerçekten bana da çok iyi geliyor :)

Merhabalar hayırlı olsun... bende de oldu aynı belirtiler hatta 3-4 gün hamile gibi gezdim şişkinlikten. Birde idrar da çok ağrılı oldu belkide işlem sırasında üşütmüştüm bilmiyorum Zamanla azalıyor ama

Herkese hayırlısıyla bebişlerini kucaklamaları dileğimle... Allah bu yolda aratmasın inşallah... Ben de pazartesi aşılama yaptıracağım... Şu an yumurta büyütülüyor yarın gece çatlatılacak... Hayırlısı....

Canim doktorun verdigi o ilacin ismi ney. Spermleri rahim mikrop gibi algilamasin diye verilen ilacin ismi

Canım inan hiç adını bilmiyorum tek bir hap olarak verdiler işlem sonrası ismi okunmuyordu tek hap olduğu için
Himm anladim canim sağol
Bende sebepsiz hamile kalamıyorum da.
Vücut spermleri yabanci görünce hamile kalinmazmis diye okumustum sende ilaç verdi doktor deyince sorayim dedim

Himm anladim canim sağol
Bende sebepsiz hamile kalamıyorum da.
Vücut spermleri yabanci görünce hamile kalinmazmis diye okumustum sende ilaç verdi doktor deyince sorayim dedim
Aynen benim de sebepsiz hiç bir problemimiz yok.. ama benim o ilaç da işe yaramadı maalesef

Çok zor gerçekten insallah gelir mucizemiz tez zamanda
Amin inşallah... haftaya tekrar dr randevum var bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. Tüp bebekle ilgili ısrar edeceğim dr kabul edecek mi hiç bilmiyorum. Aşılamayla hamile kalabileceğim konusunda ısrarcıydı

Amin inşallah... haftaya tekrar dr randevum var bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. Tüp bebekle ilgili ısrar edeceğim dr kabul edecek mi hiç bilmiyorum. Aşılamayla hamile kalabileceğim konusunda ısrarcıydı
Bir kere daha asilama dene istersen 2. De tutan çok oluyo sanirim. Ben yaptirmadim asilama henüz ama dusunuyorum

Bir kere daha asilama dene istersen 2. De tutan çok oluyo sanirim. Ben yaptirmadim asilama henüz ama dusunuyorum
Onu hiç duymamıştım deneyebilirim belki bir defa daha o zaman.. Yaptırabilirsin bence de bana mantıklı gelmişti aslında bütün sıvılarından ayırıp verdikleri için vücudun mikrop olarak görmesini engellemesi açısından. Ama nasip tabi olmayınca olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…