- 18 Ocak 2009
- 2.360
- 467
- 688
- Konu Sahibi Bademellaa
-
O aşılama öncesi hormonlardan oluyor... Bi 10 gün daha bekliyceksin gerçek belirtiler için... Benim ilk bebeğimde midem yanıyordu çok acayip... Ama gecikmeye bi kaç gün kala başlıyor gerçek belirtiler... Bi de göğüs cevresindeki damarların harita gibi olması...
Operasyondan sonra ultrasonla baktı mı yumurtalar çatlamış mı spermler doğru yere ulaşmış mı vs??? Benim de 2 yumurtam vardı ve daha çatlamamışlardı da... O da biraz moralimi bozdu...
Benim de 2 yumurtam vardi daha catlamamisti 24 saat icinde catlar dedi doktor. Asilamayi yaparken ultrasondan bakti hep bana da gosterdi bak yumurta burda spermler burda diye zaten asilama tutmazsa hemen diger ay tekrar denemiyorlarmis 1 2 ay kendin deniyomussun
Bana asilama esnasinda ultrasonla bakti belki seninki gerek duymamistir asilamayi daha dogal oldugu icin ilk olarak tercih ediyorlar hemen tup bebek yapmak istemiyorlar. Insallah hepimiz icin hayirli olalimMerhaba... Aşılama yapıldığı gün bana hiç ultrasonla bakılmadı. Ne işlem öncesinde ne de işlem sonrasında. 2 gün önce baktı ultrasona sağ tarafta 3 büyük yumurta, sol tarafta 1 tane büyük yumurta vardı. Ama benim sağ tarafta rahmim yok.O yüzden sol tarafta ki tüpe gönderdi spermi. Ben tüp bebek direkt yapalım dedim ama önce aşılamayı deneyelim tutmazsa tüp bebek yaparız dedi.
herkese günaydın. ben çok umutluydum testler negatif çıkmasına rağmen. ama çarşamba gece adet olsum. perş cuma da işe gelmedim hatta çok üzüldüm. hayırısı böyleymiş. ilk aşılamamdı. 2. yi düşünmüyorum açıkçası tüp bebek düşünüyorum bi kaç ay sonrasizde durumlar nedir?
Amin canım sağol. Benim ikinci ayın 3ünde oldu aşılamam. İlki tutmuştu ama dış gebelik oldu.
Canım 2. düşün bence benimde ilk aşılamamdı adet oldum tam vaktinde , hemen neden tüp bebek düşünüyorsun?herkese günaydın. ben çok umutluydum testler negatif çıkmasına rağmen. ama çarşamba gece adet olsum. perş cuma da işe gelmedim hatta çok üzüldüm. hayırısı böyleymiş. ilk aşılamamdı. 2. yi düşünmüyorum açıkçası tüp bebek düşünüyorum bi kaç ay sonrasizde durumlar nedir?
Canım merhaba bende aşılma yaptırdım tutmadı ama 2. düşüüyorum sen neden diek tüp bebek düşünüyorsunBende dün sabah adet oldum. İlk aşılamamı yapan özel doktoru aradım tüp bebek için ama bu hafta yokmuş. Yardımcısı zaten dinlen bi toparlanma dedi. Bi daha ki adete gitcem. Daha fazla beklemek istemiyorum. Beklemek beni yoruyor
Mrb cnm bende 10 ekimde yaptırdım aşılamayı benim kasıklarımda ve belimde cok agrım olmustu 5.günden sonra şimdi pek bisey yok ama adet olucakmişım gibi karnım agrıyo arada hayırlısı bakalım hic ümitli deilim. Ama tekrar aşılama yaptırmayî düşünüyorum yine de vazgecmicemarkadaşlar günaydın
8 ekimde ilk aşılamamı yaptırdım ve bekliyorum henüz hiç bir belirti yok belkide belirti için henüz çok erkendir. ama eğer olmazsa aşılamam 2 kere daha denemek istiyorum Allah herkese yardım etsin güzel haberler duymak istiyorumm
Haklısın cnm senin problemin neydiGünaydın kızlar benimde 2.aşılama için dün başlandı iğnelere hakkımızda hayırlısı olsun 3 aşılama denemeden tüp bebeğe geçmeyi bende düşünmüyorum zaten doktorlarda önermiyor tabi problem çok büyük ise ve yaş da biraz geç ise zaman kaybetmemek Lazım
Canım bizim durumumuz açıklanamıyor eşimde sorun yok çok şükür bende de yok 2buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yıldır istiyoruz olmuyorHaklısın cnm senin problemin neydi
Benimde öyle aynı sene evlenmisiz demek ki ama ben bebek istedikten 6 ay sonra hamile kalmistim kalbi durmuş kaybettim üzerinden bir sene gecti tekrar hamile kalamadm bende aşılama istedim doktorum tavsiye etmemisti ama ben ısrar edince o da yaptı bakalm ins. Hayirlisi olur hepimiz icinCanım bizim durumumuz açıklanamıyor eşimde sorun yok çok şükür bende de yok 2buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yıldır istiyoruz olmuyorbütün testler yapıldı Hsg çekildi eşimin sperm sonuçları mükemmele yakın ama olmuyor bakalım 2. Aşılamam umarım bu sefer tutar:)
Ayy canım çok üzüldüm gerçekten inşallAh bu sefer sağ sağlim kucağına alırsın bebeğini Rabbim yardımcın olsun.Benimde öyle aynı sene evlenmisiz demek ki ama ben bebek istedikten 6 ay sonra hamile kalmistim kalbi durmuş kaybettim üzerinden bir sene gecti tekrar hamile kalamadm bende aşılama istedim doktorum tavsiye etmemisti ama ben ısrar edince o da yaptı bakalm ins. Hayirlisi olur hepimiz icin
İnsallah cnm ya hepimiz o güzel haberi alıriz umarm. Bide sebebsiz hamile kalamak işi daha da zorlaştırıyo hani ortada sorun olsa ona gore cözüm arancak. Sebebsiz olmasina sevinsek mi üzülsek mj bilemedimAyy canım çok üzüldüm gerçekten inşallAh bu sefer sağ sağlim kucağına alırsın bebeğini Rabbim yardımcın olsun.
durumlarımız çok yakın birbirine arkadaşlar bende evleneli 2 seneyi geçti 1.5 yıldır bebek istiyoruz bir çok test hatta hepsi bizede yapıldı en son hsg çekindim temiz çiktı problemsiz ama bir tane çikolata kistim var şu anda onu engel olarak görüyorum.Benimde öyle aynı sene evlenmisiz demek ki ama ben bebek istedikten 6 ay sonra hamile kalmistim kalbi durmuş kaybettim üzerinden bir sene gecti tekrar hamile kalamadm bende aşılama istedim doktorum tavsiye etmemisti ama ben ısrar edince o da yaptı bakalm ins. Hayirlisi olur hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?