- 17 Mayıs 2016
- 455
- 524
- 23
- 36
- Konu Sahibi Bademellaa
-
günaydın canımBenim bugun 10. Günüm herhangi bi belirtim yok arada bi adet ağrılarım oluyo tabi 5 gün daha bekleym bakalm ama kendime söz verdim adet olursam da üzülmicem ikinci aşılama icin daha ümitliyim bende bu tecrübe oldu
Haklısın canım insallah gerek kalmaz ama kalırsada uzulmeyecem. Umarm senin icinde hersey gönlünce olur. Ben inaniyorum bizlerinde olcak sadece vakti vargünaydın canım
ne olursa olsun sağlığın yerinde olsun canım sakın kendini üzme daha bilmiyoruz zaten kötüyü düşünme inşallah 2.ye gerek kalmaz:)
benim 2. aşıla biliyorsun 2 gündür iğne yapıyorum karnım şişti bile yine napalım bu kadar emek veriyoruz rabbim gülsün yüzümüze.
Benim bugun 10. Günüm herhangi bi belirtim yok arada bi adet ağrılarım oluyo tabi 5 gün daha bekleym bakalm ama kendime söz verdim adet olursam da üzülmicem ikinci aşılama icin daha ümitliyim bende bu tecrübe oldu
Benimde bugün 12.günüm test yapsam mı diye düşünüyorum normal test ....dün sadece belimin arka kısmı ağırdı adetten bir hafta önce ağrır genelde ve ümidim azaldı bundan dolayıBu gün benimde 10. Gün bende aynı senin gibi hafif bel ve kasık ağrısı ile uyandım bu sabah onun dışında başka bir belirti Yok inşallah hayırlı haber alırız aynı günlerde aşılama olmuşuz
Benimde bugün 12.günüm test yapsam mı diye düşünüyorum normal test ....dün sadece belimin arka kısmı ağırdı adetten bir hafta önce ağrır genelde ve ümidim azaldı bundan dolayı
Benimde bugün 12.günüm test yapsam mı diye düşünüyorum normal test ....dün sadece belimin arka kısmı ağırdı adetten bir hafta önce ağrır genelde ve ümidim azaldı bundan dolayı
Insallah canım ya bekleyelim bakalım ben pek ümitli deilim açıkcasiBu gün benimde 10. Gün bende aynı senin gibi hafif bel ve kasık ağrısı ile uyandım bu sabah onun dışında başka bir belirti Yok inşallah hayırlı haber alırız aynı günlerde aşılama olmuşuz
Insallah canım ya bekleyelim bakalım ben pek ümitli deilim açıkcasi
Ben kendimi motive ediyorum simdiden sende oyle yap canım en azindan hazirlıklı olalimbende değilimhatta kamakarışığım..
hayırlısııııı inşallaaahh
Insallah canım ya bekleyelim bakalım ben pek ümitli deilim açıkcasi
bende değilimhatta kamakarışığım..
hayırlısııııı inşallaaahh
Ben kendimi motive ediyorum simdiden sende oyle yap canım en azindan hazirlıklı olalim
Benim de aynı canım özellikle sol tarafimda var hatta kisti oldu die süpheleniyom o kadar ki tecrubeli oldum. Olsun yine de sende motive et kendini simdiden alistir cnm olurda hastalanirsan fazla üzülme ki insallah yanilirizda guzel haberler alirizSelamlar... Ben de 11inde aşılama oldum bugün 9.gün. Biraz mutfak temizliği yaptım şuan belimin ve kasığımın sol tarafı çok ağrıyor. Korkuyorum. Bende sizin gibi kendimi motive etmeye, olumlu düşünmeye çalışıyorum ama beklemek çok stresli ya. O kadar gerginim ki ağlamamak için direniyorum.
Benim de aynı canım özellikle sol tarafimda var hatta kisti oldu die süpheleniyom o kadar ki tecrubeli oldum. Olsun yine de sende motive et kendini simdiden alistir cnm olurda hastalanirsan fazla üzülme ki insallah yanilirizda guzel haberler aliriz
Ben çalışıyorum canım aynen günluk hayata devam sadece ağır islerden kaciniyorum.insallah oyledir bekleyip gorelim bakalm hep beraberİnşallah... 1 saattir dinleniyorum ama hâlâ ağrıyor. Benim sağ tarafta rahim yok. Aşılama yaparken sol tarafa doğru işlemi uyguladı. Acaba tuttu da ondan mı sol tarafım bu kadar ağrıyor diyorum. Çünkü sadece adet olacağım gün kasiklarim ağrır biraz öncesinde sadece sırtım ağrır. Bu öyle değil. Yine de kendimi heveslendirmek istemiyorum. Siz sürekli dinleniyor musunuz yoksa günlük rutin hayatınıza devam ediyor musunuz? Aşılama sonrası kist oluşan hiç duymadım inşallah tutmuştur da ondan ağrınız vardır.
Selamlar... Ben de 11inde aşılama oldum bugün 9.gün. Biraz mutfak temizliği yaptım şuan belimin ve kasığımın sol tarafı çok ağrıyor. Korkuyorum. Bende sizin gibi kendimi motive etmeye, olumlu düşünmeye çalışıyorum ama beklemek çok stresli ya. O kadar gerginim ki ağlamamak için direniyorum.
Ben aşılamadan sonraki 1 hafta oldukça dikkat ettim hiç kalkmadım sonra rutin işleri evde yapmaya başladım
Ama bu gün her ayağa kalkıp iş yaptığımda karnım kasıklarım ağrıyo hatta şimdide aynı belim ağrıyo
Rabbim hepimize sabır ile selamete çıkmayı nasip etsin sanki beraber adet olucam bilemiyorum ki beklicez canlarım
O nasil oluyomus ki normal aşılamadan farkı neymis bu arada ilk aşılamanız mıBide bana doktorum yeni bi yöntem varmış ondan uyguladı çipli aşılama.tutma şansı daha yüksekmiş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?