Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın canım
ne olursa olsun sağlığın yerinde olsun canım sakın kendini üzme daha bilmiyoruz zaten kötüyü düşünme inşallah 2.ye gerek kalmaz:)
benim 2. aşıla biliyorsun 2 gündür iğne yapıyorum karnım şişti bile yine napalım bu kadar emek veriyoruz rabbim gülsün yüzümüze.

Haklısın canım insallah gerek kalmaz ama kalırsada uzulmeyecem. Umarm senin icinde hersey gönlünce olur. Ben inaniyorum bizlerinde olcak sadece vakti var

Bu gün benimde 10. Gün bende aynı senin gibi hafif bel ve kasık ağrısı ile uyandım bu sabah onun dışında başka bir belirti Yok inşallah hayırlı haber alırız aynı günlerde aşılama olmuşuz

Benimde bugün 12.günüm test yapsam mı diye düşünüyorum normal test ....dün sadece belimin arka kısmı ağırdı adetten bir hafta önce ağrır genelde ve ümidim azaldı bundan dolayı

Benimde bugün 12.günüm test yapsam mı diye düşünüyorum normal test ....dün sadece belimin arka kısmı ağırdı adetten bir hafta önce ağrır genelde ve ümidim azaldı bundan dolayı

bence yapma bekle çünkü 14 yada 15 belki idrarda çıkıyormuş
azıcık daha sabret arkadaşımmm belki güzel haber alırız bozmayalım moralimizi

yani sonuçta burada duygularımızı paylaşıyoruz allah razı olsun açandan destek oluyoruz birbirimize kimseye anlatamadıklarımızı yazıyoruz belkide .. her neyse bakalım rabbim neler eyler eylerse güzel eyler
bu ay bende çok değişiğim artık ay sonu olacak die inan hem korkuyor hemde heyecanlanıyorum acaba neler olacak diye
benimde o ilaçları aldıktan sonra göğüslerim acayip hassaslaşmıştı şimdi baya hafifledi bende durup durup bunu takıyorum mesela :) belirtilerim var mı yokmu die düşünmekten varsa bile inan bilmiyorum okadar karışığım yani :) onun için bekleyeceğiz başka çare yok :)))))))
allah yardımcımız olsun hepimize dua ediyorum buradaki isteyen aklımıza gelmeyen bilmediğimiz tüm insanların inşallah dileği olur o duyguyu bizde yaşarız inşallahhhh

Insallah canım ya bekleyelim bakalım ben pek ümitli deilim açıkcasi

bende değilim hatta kamakarışığım..
hayırlısııııı inşallaaahh

Ben kendimi motive ediyorum simdiden sende oyle yap canım en azindan hazirlıklı olalim

Selamlar... Ben de 11inde aşılama oldum bugün 9.gün. Biraz mutfak temizliği yaptım şuan belimin ve kasığımın sol tarafı çok ağrıyor. Korkuyorum. Bende sizin gibi kendimi motive etmeye, olumlu düşünmeye çalışıyorum ama beklemek çok stresli ya. O kadar gerginim ki ağlamamak için direniyorum.

Benim de aynı canım özellikle sol tarafimda var hatta kisti oldu die süpheleniyom o kadar ki tecrubeli oldum. Olsun yine de sende motive et kendini simdiden alistir cnm olurda hastalanirsan fazla üzülme ki insallah yanilirizda guzel haberler aliriz

İnşallah... 1 saattir dinleniyorum ama hâlâ ağrıyor. Benim sağ tarafta rahim yok. Aşılama yaparken sol tarafa doğru işlemi uyguladı. Acaba tuttu da ondan mı sol tarafım bu kadar ağrıyor diyorum. Çünkü sadece adet olacağım gün kasiklarim ağrır biraz öncesinde sadece sırtım ağrır. Bu öyle değil. Yine de kendimi heveslendirmek istemiyorum. Siz sürekli dinleniyor musunuz yoksa günlük rutin hayatınıza devam ediyor musunuz? Aşılama sonrası kist oluşan hiç duymadım inşallah tutmuştur da ondan ağrınız vardır.

Ben çalışıyorum canım aynen günluk hayata devam sadece ağır islerden kaciniyorum.insallah oyledir bekleyip gorelim bakalm hep beraber

Ben aşılamadan sonraki 1 hafta oldukça dikkat ettim hiç kalkmadım sonra rutin işleri evde yapmaya başladım
Ama bu gün her ayağa kalkıp iş yaptığımda karnım kasıklarım ağrıyo hatta şimdide aynı belim ağrıyo
Rabbim hepimize sabır ile selamete çıkmayı nasip etsin sanki beraber adet olucam bilemiyorum ki beklicez canlarım

İnşallah bu ağrılarımızın nedeni bebişlerimizdir. Benim iş yaptıktan sonra bir kaç saat ağrım geçmedi. Şuan daha iyiyim ama belim ağrıyor yine. Göğüslerim şiş ve ağrıyor. Uykum geliyor sürekli ama hepsi progestandan... Şu test günü bir gelsin... Allah yüzümüzü güldürür inşallah...

Meraba bende 19 ekimde aşılama yaptırdım.kasıklarımda gaz sancısı gibi bi ağrı vardı dün.bugün daha iyiyim

Bide bana doktorum yeni bi yöntem varmış ondan uyguladı çipli aşılama.tutma şansı daha yüksekmiş sanırım

Heralde 1 yada 2 yıldır çıkmış bi yöntem.dna yönünden sorunsuz seçilmiş olan spermin bulunması daha da kesinleşiyomuş.çip sayesinde sperm rahme girmeden önce doğal ortam gibi bi ortam sağlanıyomuş özet olarak aklımda kalan bu.gebelik oranını 1,5 kat artırmış bu yöntem.Tabi Rabbimin ol demesi önemli bunun yanında.Rabbim hepimizi hayırlı evlatlarına kavuştursun inşallah

Bu arada evet ilk aşılamam.inşallah ikinciye gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…