- 11 Kasım 2015
- 217
- 94
- 48
- 34
- Konu Sahibi Bademellaa
-
Valla benim de özelde oldu ve mikro çipli aşılama yaptırdım ama en fazla 1250 lira falan vermişizdirArkadaslar özelde olduğu için ve de mikroçip yöntemi olduğu için bu fiyat ayrica ben iğneler kullandım. bu işlemlere göre fiyat normal.
250 tl fark olabilir canim heryerin farklı sonuçta benim doktorum hastane doktoru değil. özel muayenesi var anlaşmalı tüp bebek merkezlerinde yapıyor islemleri . hastane doktoruna yaptirdiysanız daha uygun olabilir ....hayırlısi olsun. Hepimiz icin...Bence izmirde aşılama baya pahalı.Genelde yüksek fiyatlar duydum izmirde yaptıranlardan
Merhaba canim umarım bebisin tutunmuştur. benim 7.günüm.benimde karnım şiş ve kasıklarımda hep batma var . goguslerimde acı var .. umarım gebelik belirtisidir bu yaşadıklarımız. ..slm arkadaşlar öncelikle alah isteyen herkese hayirlı evlatlar nasip etsin ben şubat ayinda ilk aşılamamı yaptım negatif çıktı ikincisini cuma gönö yaptım ama kasıklarımda çok şidetli ağrı var göyöslerimde şişmiş aşılama yapan arkadaşlar siz böyle oluyormusunuz
Mrb sonucunuzu ogrendiniz miBence izmirde aşılama baya pahalı.Genelde yüksek fiyatlar duydum izmirde yaptıranlardan
işalah canım benimde 6 gön oldu işalah hayirlı haberler olur senin ilkmiMerhaba canim umarım bebisin tutunmuştur. benim 7.günüm.benimde karnım şiş ve kasıklarımda hep batma var . goguslerimde acı var .. umarım gebelik belirtisidir bu yaşadıklarımız. ..
Evet canim ilk. allah nasip ederse bebisimiz göbüşümüzde olsunişalah canım benimde 6 gön oldu işalah hayirlı haberler olur senin ilkmi
Canım ilk 10-12 gün tedavinin belirtileri karın ağrısı hareketlenmeler vs sonra hamileliğin ...Kızlar aşılamadan sonra kaç günden itibaren başlıyor belirtiler
Anlamadim canım ya bende hiç agrı yok 3. günüm bugüm belirgin bi agrimi oluyorCanım ilk 10-12 gün tedavinin belirtileri karın ağrısı hareketlenmeler vs sonra hamileliğin ...
Merhabaaa :) takmıyomuş gibi görünüp takanlardanım herseyi merak ediyorm normal mi vs diye işlem sırasındada sıkışık oldugum icin hic bisey anlamadim sonrasındada agrim olmadi henüz :sSELAM KIZLAR:)
Benimde aşılamamın bugün 7.günü hiçbir belirtim yok...
Merhabaaa :) takmıyomuş gibi görünüp takanlardanım herseyi merak ediyorm normal mi vs diye işlem sırasındada sıkışık oldugum icin hic bisey anlamadim sonrasındada agrim olmadi henüz :s
Düşünmemek lazım aslında ama bi işlem yapildigi icin insan ister istemez bekliyo benim ilk bide ondan merak ediyorum süreç nasıl acaba diye herşeyin hayırlısı güzel haberlerimizi veririz inşallahBenim de işlemim çok rahat geçti sonrasında 2 gün ciddi kasık ağrım oldu ama bu günler hiçbir belirti yok, gerçi bende belirti aramamaya çalışıyorum ama:) ilk aşılamam da kafayı yemek üzereydim belirti ararken ama bu sefer kendime söz verdim gerçekten de çok rahatım biri sormazsa aklıma gelmiyor:) bu psikolojiye varmak için çok uğraştım kendimi çok telkin ettim...
Düşünmemek lazım aslında ama bi işlem yapildigi icin insan ister istemez bekliyo benim ilk bide ondan merak ediyorum süreç nasıl acaba diye herşeyin hayırlısı güzel haberlerimizi veririz inşallah
Hikse bu ay deniycek misin tekrar aşılama??? Bu arada merak ettim kaça mal oluyor her operasyon?
Amin amin canımalh sanada isteyen herkese bizede nasip eder işalah sancım çol var göyöslerim çok şişmiş ve ağrıyor korkuyorum adet olacam diye ne diyim demeki alahtan hayirlı evlat istiyoruz diye rabim geciktiriyor demeki hayirlısı olsa alah nasip eder doğru zamanda
Canım ben erol Tavmergen hocanın hastasıyım ama işlemler irembede yapıliyorBen de Izmirdeyim canim... Sen kime gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?