- 6 Eylül 2015
- 169
- 78
- 98
- 38
- Konu Sahibi Bademellaa
-
İnşallah canim .. dualarimizi eksik etmeyelimDeğil tabi, inş nasipse olur belki kendiliğinden olur kim bilir.. tüp bebek en son ihtimal tabiki..hayırlısı hayırlısı
Merhaba canim ben izmir de irenbe de yaptırdım bana 2500 tl ye mal oldu aşilamaKizlar bende yeni katildim araniza msjlarim gorunuyor mu bilmiyorumbenim asilama icin aldigim ilaclar devlet katkisi ile aldim 258 tl odedim en pahali ilac gonal-f di devletin bu imkani cok guzel sizler ozeldemi yaptirdiniz ben 2015 de tup bebek yaptirdim konyada ortalama 8 bin tl civarinda para odedim cok pismanim keske devlette yapilsaydi hayirlisi olsun ins bu ara crione bende biraz kasinti yapti sabah vajinadan yapiyorum ne kadar yatsamda kalkinca bir kismi cikiyor sizinde mi oyle acaba
Sende hoşgeldin ben özeldeyim arkadaşım ilaç ve aşılama 1700 tl tuttu benim. araştırmalarıma göre devlette hep sıkıntıların yaşandığı şeklinde paylaşımlarda bulunulmuş ve en önemlisi doktor.. ben devlette bulamadım o sebeple özele yönelmek zorunda kaldım..hakkımızda hayırlı olsunKizlar bende yeni katildim araniza msjlarim gorunuyor mu bilmiyorumbenim asilama icin aldigim ilaclar devlet katkisi ile aldim 258 tl odedim en pahali ilac gonal-f di devletin bu imkani cok guzel sizler ozeldemi yaptirdiniz ben 2015 de tup bebek yaptirdim konyada ortalama 8 bin tl civarinda para odedim cok pismanim keske devlette yapilsaydi hayirlisi olsun ins bu ara crione bende biraz kasinti yapti sabah vajinadan yapiyorum ne kadar yatsamda kalkinca bir kismi cikiyor sizinde mi oyle acaba
Melekcim bende izmirdeyim ve irenbe de yaptırdım bende.. doktorum dışarda sadece erol bey..Merhaba canim ben izmir de irenbe de yaptırdım bana 2500 tl ye mal oldu aşilama1500 tl çipli aşilama için ödedim 900 kusur da iğneler ve ilaçlar tuttu. .
Nasip..üzüldüm.. inş bir sonrakinde olur.. bu ay benimde olmadı ne yapalımBu gun o gundu... Sabah test yaptim.. Negatif...Bıraktım artık bu işi... Kısmet böyleymiş... Allah hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
Canım ya üzme kendini insallah kendiliginden olur bu ay biraz kafanı dinle düşünme dicemde olmuyor biliyorum Allah en kısa zamnda hayirlisini versin inşallahBu gun o gundu... Sabah test yaptim.. Negatif...Bıraktım artık bu işi... Kısmet böyleymiş... Allah hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
Çok fazla para vermişsin.İnşallah tutar.Rabbim istiyen herkese bir an önce yaşatsın bu sevinciMerhaba canim ben izmir de irenbe de yaptırdım bana 2500 tl ye mal oldu aşilama1500 tl çipli aşilama için ödedim 900 kusur da iğneler ve ilaçlar tuttu. .
Ayy ben daha aşılama olmadan her gidişimde degerler yuksek mi cikcak vs diye tedirgin gidiyodum şimdi yarın aşılama olcak nasıl gecıcek o gunler bilmiyorum az kalmış yine senin insallah güzel haberlerini verirsin bize Allah hepimizi güldürsünKızlar bugün 12.günüm.Kasık ağrılarım var.Regl olucam diye korkuyorum.14.gün doktora gitmeyi düşünüyorum.İnşallah o güne regl olmazsam tabi.Nolurrrrr bana dua edin.Beklemek çok zor
Teşekkürler.Amin inşallah hep beraber güzel haberler veririzAyy ben daha aşılama olmadan her gidişimde degerler yuksek mi cikcak vs diye tedirgin gidiyodum şimdi yarın aşılama olcak nasıl gecıcek o gunler bilmiyorum az kalmış yine senin insallah güzel haberlerini verirsin bize Allah hepimizi güldürsün
Mrhaba bende izmirde yaptirdim sadece mikro cip icin laboratuvara 300 tl doktorumuza da 150 tl odedik ilac olarak da klomen kullandim gecen sene normal yolla hamile kalabilmistim ama kalp atisi olmadi ve dusuk yaptim irenbe de kaan beye gittim bir donem muayene ucretide fazla irenbenin insallah bebisinize kavusursunuz benim 9.gunum beklemedeyim ☺Merhaba canim ben izmir de irenbe de yaptırdım bana 2500 tl ye mal oldu aşilama1500 tl çipli aşilama için ödedim 900 kusur da iğneler ve ilaçlar tuttu. .
Canım nerede yaptırdın? Ben muayeneye 300-operasyona 2000- artı ilaçlar toplam herhalde 3000tl ye mal oldu!!! Bir hafta önce rahim filmi o da 2000tl bir önceki ay çatlatma tedavisi tahlillerle 2000tl de o!!! Baştan tüp bebek yaptırsaydık dedik resmen!!!Mrhaba bende izmirde yaptirdim sadece mikro cip icin laboratuvara 300 tl doktorumuza da 150 tl odedik ilac olarak da klomen kullandim gecen sene normal yolla hamile kalabilmistim ama kalp atisi olmadi ve dusuk yaptim irenbe de kaan beye gittim bir donem muayene ucretide fazla irenbenin insallah bebisinize kavusursunuz benim 9.gunum beklemedeyim ☺
Evet oldu benimde... 10. Günden sonra azaldı 13. Gün yok denecek kadar az ve 14. Gün sonuç negatif! İnşallah seninki mutlu son olur...slm arkadaşlar öncelikle alah isteyen herkese hayirlı evlatlar nasip etsin ben şubat ayinda ilk aşılamamı yaptım negatif çıktı ikincisini cuma gönö yaptım ama kasıklarımda çok şidetli ağrı var göyöslerimde şişmiş aşılama yapan arkadaşlar siz böyle oluyormusunuz
işalah alah razı olsun işalah sizde en kısa sòre içinde ane olursunuz alah isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zor artıkEvet oldu benimde... 10. Günden sonra azaldı 13. Gün yok denecek kadar az ve 14. Gün sonuç negatif! İnşallah seninki mutlu son olur...
Bende aynı durumlari yasadım 14.gün test verdim değer düşük çıktı ama 2 gün sonra tekrar baktircaktim iki katına çıkması gerekiyor muş.. ama 2 gün sonra adet oldum yani bebisim bana gelmedi...inş sana nasip olur.. cumartesi hayal kırıklığı oldu nasip değilmiş inş bir sonrakine.. belki de bu ay kendiliğinden olur bilemiyorum.. bu ay dinlenmedeyiz kendimiz denicez artık... ins hep beraber gülelimslm arkadaşlar öncelikle alah isteyen herkese hayirlı evlatlar nasip etsin ben şubat ayinda ilk aşılamamı yaptım negatif çıktı ikincisini cuma gönö yaptım ama kasıklarımda çok şidetli ağrı var göyöslerimde şişmiş aşılama yapan arkadaşlar siz böyle oluyormusunuz
Senin çok fazla tutmuş ya.. her şeye para vermişsin gerçekten Allah yardımcımiz olsun. Bende izmirdeyim amaCanım nerede yaptırdın? Ben muayeneye 300-operasyona 2000- artı ilaçlar toplam herhalde 3000tl ye mal oldu!!! Bir hafta önce rahim filmi o da 2000tl bir önceki ay çatlatma tedavisi tahlillerle 2000tl de o!!! Baştan tüp bebek yaptırsaydık dedik resmen!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?