Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnş hamilesindir canım umudunu kaybetme sana sürpriz olsun :-D pozitif sonuç bize yaz sonucunu habide ilk mi senin

Ay bozma morelini canım ya morel çok önemli hakkinda böyle hayırlı demekki bilemeyiz inş herşey gönlünce olur benimki yarın bakalım nolcak çok umudum yok ama benim ilk olacak olmasa direk tüp bebek bidaha strese giremem bu çocuk tedavileri bizi yıpratıyor anlayacağın herşey in hayırlısı :)

Senin 5ya sebebi neki tutmamasınin hani diyor lar böyle yap dinlen ilişki bilemedi ya Allah vermese ne yapılsa boş alah hepimize hayırlı evlat nasip etsinn

Teşekkür ederim arkadaşlar evet yıpratıo insanı hem psikolojik hem bedenen canım rahim t şeklinde ondandır die düşünüyorum

İnşallah tutacak Allahın izniyle ama acitti birde biraz kan geldi ayriyeten bana da cirone ilaç verdi kullanman için kisme

canım merhaba şimdi bu topiğinize bakıyorum da bu mesajın dikkatimi çekti. öncelikle gebeliğin hayırlı olsun sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah. neyse soruma geleyim. ben şuan aşılama ile ilgili bilgi sahibi değilim de 12 iğne oldum demişsin her aşılama yaptırana o kadar iğne mi yapılıyor ya? çok geldi de merak ettim ne iğnesi bunlar yumurta büyütücü mü? bir de mesela benim yumurtalarım düzgün bi şekilde büyüyüp çatlıyor eğer o iğne büyütmek içinse ben de mi o kadar çok kullancam? ay çok soru sordum kusruma bakma cahilliğime ver :)

Canım yumurtlama sorumu olana igne veriolar ve catlamio sa yumurtan onuda uyararak catlatio lar p yüzden senin öğle bir problem yoksa kulandirmazlar die dusnuorum

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim ayrıca rica ederim tabiki herşeyi sorabilirsin bizde başımıza gelmeden bilmiyorduk bunları
Soruna gelirsek benim bi problemin Yok eşiminde yok 1,5 senedir bebeğimiz olmadı açıklanamadı sorunumuz o yüzden aşılamaya başvurduk ilki tutmadı bu sefer çok şükür tuttu. Benimde yumurtalarım sağlık bi şekilde büyüyor ve çatlıyordu fakat aşılama için bu iğneler gerekli çünkü dışardan uyarılmalı ve ne zaman çatladığı bilinmeli ki aşılama tam zamanında gerçekleştirilsin. Herkesin bünyesine göre değişiyor yumurtaların büyüme hızı, benim ikinci aşılamam da 8. İğneden sonra yeterli boyuta geldi ve çatlatma iğnemi yaptım tabi bunları gün aşırı ultrason muayenesi sayesinde öğreniyoruz. Daha detaylı soru sormak istersen sorabilirsin canım şimdilik bunları söyleyebilirim.

Anladim canim. Ben de yasamadan net bir bilgi sahibi olamayacagim oyleyse :) benim ilk asilamam olcak ve neyle karsilasacagimi henuz bilmiyorum islemler felan nasil yapiliyo hic bilgim yok. Bizim de iki senedir sebepsiz olmuyor asilamadan da umudum yok aslinda ama yaptiriyoruz bakalim ne olacak. Ben simdi gittigim zaman ne uygulayacaklar bana genel surec nasil olacak yani biraz bahseder misin adetin ikinci gunu mu gidicem mesajlarinizdan oyle anladim?

Adetin 2. Yada 3. Günü gitmelisin doktora canım. Doktorun muayene eder ve iğnelere başlar gün aşırı yada 2güne bir ultrason ile yumurtalarını kontrol eder ve iğnelere devam eder dozunu ayarlar sonra yumurtalar istediği boyuta ulaştığında çatlatma iğneni verir ve belirttiği saate yaparsın. Çatlatma iğnesinden sonra 36 saat içinde eşin sperm verir ve transfer gerçekleşir. Sonra bi iki gün dinlenmeni tavsiye ederim ve 14 günün sonunda test ister.
Hakkında hayırlısı olsun canım içini ferah tut Rabbim ol derse olur ...

anladım canım bir yola çıktık bakalım hakkımızda hayırlısı artık :)

Merhaba kizlar benimde 2. Asilamam bugun yapildi bnmde ilaclarin 4. Gununde yumurtan 17 mm oldu doktor hemen catlatalim cumaya asilama dedi ultrasondan baktik yumurta catlamis cok zamanli oldu dedi doktor bu sefer olcak ins diyor hayirlisi tabii gecen ay 2 yumurta vardi bu ay tek yumurta Rabbim buyuk belki tek yumurta ile tutacak :) tutmazsa tup bebek zaten bu arada asilama yaparken esimin spermini verirken bi tanesi uçarcasina gitti cok komikti doktorum hemsire hepimiz cok gulduk ins uçan sperm yumurtaya yapisir tutar:) hepinizden hayirli haberler ins.

Kızlar merhaba
Güzel haberler okudum hamile olanların gözü aydın olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Olumsuz haber alanlar rabbim sabır versin inşallah

Kızlar ben ekimde ilk aşılamamı yaptırdım sonuç negatif adet oldum
Adetimde dr a gittim 1 ay ara verelim dedi adet olunca gel dedi hala adet olmadım bu gün normalde adetimin 4. Günü olması gerekiyordu hala yok
Sorum şu tedaviye ara verip böyle yaşayan oldumu ?
Acaba geçen ay aldığım hormon ilacı yüzünden mi böyle oldu ?
Test yapmadım çünkü hiç bir belirtim yok göğüslerim acımıyor

Acil cevap nolur kızlar

Insallah hamilesindir yarin sabah idrar testi yap bence herkes belirti yasamiyor ki bende gecen ay asilama yaptirdim negatif bu ay ara verdik drum asilamadan sonraki ayda hamile kalanlar oluyor dedi test yap bakalim

ben üçüncüye başladım. olmazsa tüp bebeğe geçicem. bu ay iyi haberler alamadık bu sayfada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…