- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
- Konu Sahibi Bademellaa
-
amin canım. seninkiler cins mi? benim ilk cins kedim. diğerlerini sokaktan almıştım. şimdi bu kız alıp alıp öldürüyor deme3 kedi aldım hele biri ölmek üzereydi baktım biraz büyüynce sahiplendirdim malzemeleriyle birlikte. ama bu son olsun yavrumla beraber büyüsün istiyorum vermek istemiyorum..
dün akşam ve bu sabah yaptım. ikiside negatif. dün akşam yaptıüım erken hamilelik testiydi. sabahki normal.
attım bileCanım kendini dinleme boşver.
Ben hep normal test yapmıştım ve atmadım 3 gün sonra bile silik çizgi çıkmıştı. Yanlıştır diye önemsememiştim tabi. Hergün yaptım kenara koydum son gün 1 saat sonra silik çizgi olunca gittim kan verdim o gün aşılamanın 16. günüydü hamile olduğumu öğrenmiştim. Sende testleri atma dursun kenarda
attım bileüzülemem
evet ilk aşılamam çocuğumda yok. sende varmı çocuk?Sonuç geç çıkabiliyor tecrübeyle sabit. Tabi sen bilirsin yine.
İlk aşılama senin heralde çocuğunda yok...
hayırlı olsun. inşallah senin de güzel haberlerini alırız. problem bizde de yok diyorlar ama olmayınca olmuyor iştee..Mrb. Arkadaslar bende ilk aşılamamı dün oldum yazdiklarinizi okudum Insallah hepimiz güzel haberler alırız benim bi tane düşüğüm var 1 yıl gecmesine ragmen bi daha hamile kalamadm eşimde veya bende bi problem yok simdide ümitsizim açıkcası
amiiin hepimizin inşallah. evet senin?Insallah güzel haberlerini alırız. Ilk aşılaman mı
evet benim aşılamadan sonraki gün geldi. ama dr ile konuşmadım. sonucu bekliyorum.Evet benimde ilk aşılamam. Benimde agrım oldu dün lekede geldi ama doktor leke gelmesi normal dedi sizde de oldu mu
Sizin az kalmış gününüze kendinizde herhangi bir farklilik hissediyo musunuzevet benim aşılamadan sonraki gün geldi. ama dr ile konuşmadım. sonucu bekliyorum.
10 gün 100 ml gonolf gobekten merional kalcadan iğne yaptırdım sonra ovitrelle çatlatma iğnesi asilamadan sonra verilen hapları hatırlamıyorumHangi ilaclari kullandin ben simdi purogen kullaniyorum
Benim daha bisey yok dün yaptırdım aşılamayı ama hic ümidim de yok niyeyse olmayacak gibi geliyo banaevet göğüslerim bedenime fazla gibi. çok ağrıyor. karnımın alt bölgesine zaman zaman bişeyler batıyor. bacaklarım, başım ağrıyor ve sürekli uykum var.
bunun yanında dün akşam ve bu sabah test yaptım iksiide negatifti
sende var mı lekeden başka bişey?
o kadarda umutsuz olmamak laızm bak ben hala umutlarımı saklıyorum cuma gününe o zamn üzülürüm. şimdiden üzülmeye gerek yok. sende üzülme zaten küçüksün 93 lü yazıyor doğruysa ben 86 lıyım :)Benim daha bisey yok dün yaptırdım aşılamayı ama hic ümidim de yok niyeyse olmayacak gibi geliyo bana
Aynen 93 lüyüm ama kan değerlerim yüksek erken menepoz muhabbetiyle psikolojim bozuldu fsh ve lh degerim yüksek yani doktorlarda net bisey diyemiyolar bana herser normal ama o degerlerin yüksek olmasına ragmen hamile kaldm ama yaşamadî simdide bi daha hic kalamicam die endise ediyorum aslında o degerlerim yüksek olmasaydı belki daha ümitli olurdumo kadarda umutsuz olmamak laızm bak ben hala umutlarımı saklıyorum cuma gününe o zamn üzülürüm. şimdiden üzülmeye gerek yok. sende üzülme zaten küçüksün 93 lü yazıyor doğruysa ben 86 lıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?