Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sen de samsundasin heralde hangi doktora gidiyorsun uni de nasil doktorlar bir de kacinci asilaman olacak hayirlisi olur insallah

Kizlar merhaba purogen kullananlar ben de sivilce yapti sizde de var mi boyle bisey baska yan etkisini goren var mi

Amin canım inşallah :) benimde ilk aşılamamda çok ağrım olmuştu bunda yok çok şükür. Kedin ne cins cinsiyeti ney bnm bir erkek biri dişi :) onları çok seviyorum benim neşe kaynaklarım ♥

Sen de samsundasin heralde hangi doktora gidiyorsun uni de nasil doktorlar bir de kacinci asilaman olacak hayirlisi olur insallah
Ilk asilamami devlet hastanesi kadın doğumda yaptım samettin çelik çok iyi dediler ama birsürü hastası var herkese yetişmeye çalışıyor beni ihmal etti tam gününde yapmadı asilamayi güya devlette yaptırdım ama 2 bin 500 tl gitti bir sürü ilaçlar tabi reçetesiz SGK karşılamıyor medicalpark ta Sperm yıkama vs. Boşuna kosusturduk bilmediğimiz için oysa medicana da bin besyuzeymis aşılama öyle ağır ilaçlar da vermiyorlar sonradan hormonları bozacak şimdi uni. Ye gittim tüp bebek olacak Davut Guven iyi gibi duruyor birsey diyemem daha yeni başladım

Hayirlisiyla olur insallah bizde medicalpark 1200 dedi asila icin ama daha ne cikar bilmiyorum ekstra

Hangi ilaclari kullandin ben simdi purogen kullaniyorum

Kızlar merhaba, aşılamamı geçen hafta pazartesi yaptırıdm yani bugün 8 günüm ama çatlatma iğnesi olarak hesaplanırsa 10. günüm idrar testi yaptım hafif silik çıktı iğnenin etkisimidir?

aşılama için medipolde 1200 tl yıkama dahil, ben medicine hospital da yaptırdım güneşli de yıkama dahil 650 tl.

Kızlar merhaba, aşılamamı geçen hafta pazartesi yaptırıdm yani bugün 8 günüm ama çatlatma iğnesi olarak hesaplanırsa 10. günüm idrar testi yaptım hafif silik çıktı iğnenin etkisimidir?
benim de aşılamamın dün 10. bugün 11. günüydü erken çıkartan testtende aldım normalde ikiside negatif. ama göğüslerim çok ağrıyor diye ben kesin ahmileyim diye düşünüyordum. şimdi sende silik çıkınca umutlarım sönmeye başlıyor..

Amin canım inşallah :) benimde ilk aşılamamda çok ağrım olmuştu bunda yok çok şükür. Kedin ne cins cinsiyeti ney bnm bir erkek biri dişi :) onları çok seviyorum benim neşe kaynaklarım ♥
peki göğüslerde şişlik bacak ağrıları baş ağrısı olmuşmuydu? ilişkinin 5. gününde hamileliği bellie den test aldım 10. gündü dün negatif çıktı. umutlarım sönüyor.. oysaki çok umutluydum
ankara kedisi benimki. yemyeşil gözleri var ama sağır maalesef. ayrıcada bize yetiyor 2 kedi masraflıda biraz.. biz anca buna yeteriz :)

Ama sen çatlatma iğnesi yaptrıdın mı canım çatlatma iğnesinin kaçıncvı günelrinde baktırdın benim iğnenin etkisi olabilir 1 ekim cumartesi gece 12 de yaptım ben iğneyi yani 10,5 gün olmuş oluyor

iğneyi 28 eylülde yaptırdım. ama neden çatlatma iğnesine görer hesapladın anlamadım. çünkü hamilelik aşılamayla oluşuyor hcg ona göre çıkar geç döllenme olmuş bile olabilir.. sonuçta 72 saat kalabiliyor spermler.

Aşılaman hayırlı olsun canım bende geçen hafta ptesi yaptırdım aşılamayı. Bende bu sabah başlayacaktım test yapmaya unuttum :) yarından itibaren başlarım artık her sabah yapmayı düşünüyorum :) hiç birinide atmicam geçen aşılamamda gebeliği öğrenmem geç oldu. İlk test 3 gün sonra silik çizgi. İkinci gün 1 gün sonra silik çizgi. Daha sonra böyle azaldı en son gün 1 saat sonra silik çizgi olunca gittim kan verdim hamile olduğumu öğrendim.

Evet canım onların özellikleri öyleymiş sağır oluyorlarmış. Kıyamam ona :)

Benim şimdi başağrılarım çok fazla öncekinde ağrımış mıydı hatırlamıyorum şuan. Kasıklarıma ağrı vuruyor ve belim hep ağrıyor. Hayırlısı olsun hepimiz için piyonist

Bende Ctesi gece 12de yaptım sen neden çatlatma iğnesini sayıyorsun. Aşılama olduğu günü sayman gerekiyor.

amin canım. seninkiler cins mi? benim ilk cins kedim. diğerlerini sokaktan almıştım. şimdi bu kız alıp alıp öldürüyor deme 3 kedi aldım hele biri ölmek üzereydi baktım biraz büyüynce sahiplendirdim malzemeleriyle birlikte. ama bu son olsun yavrumla beraber büyüsün istiyorum vermek istemiyorum..

birde vücudumu da dinleyince sanki tam karnımın altına bişey oturmuş gibii :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…