• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim benimde doktorum ahmet seckin önoğlu . disardan. Çok memnunum doktorumdan. alanında uzman. böyle bi işlemde devlete guvenemem. bu işe kalkistiysak herseyden kısarım gerekirse.. allah hepimiz için en hayırlısını versin.umarım tüp bebeğe gerek kalmadan tutar bebislerimiz
..haberleri burda verelim.
Ya canım sana şunu sorayım aşılama yaparken ekranda izledi mi doktorun..sende irembede yaptırdığın için hep sana sordum ama kusura bakma nolur. benim prf Dr erol Tavmergen onun ismini çok duydum ve internetten arastirmistim çok iyi biri ama çokta yoğun. hocamı sevdim ama insanda hep tedirgin benim bu tedirginliğim geçmedi gitti.aynen bende senin gibi düşünüyorum ne giderse gitsin bu kadar sıkıntılı bir süreçte devlet beni daha çok yipratacakti nereye kadar giderse gidicez biz..inş güzel sonuçlanır melikecim

Iyi aksamlar kizlar benim bugun 12.gunum aksamustu idrar testi yaptim negatif cikti,asilamami adetin 12.gunu olmustum 30 gunde bir oluyorum adetime bir hafta var yani yarin sabah ilk idrarla bi daha test yapsam mi yoksa 15.gunu beklesem mi

Ya canım sana şunu sorayım aşılama yaparken ekranda izledi mi doktorun..sende irembede yaptırdığın için hep sana sordum ama kusura bakma nolur. benim prf Dr erol Tavmergen onun ismini çok duydum ve internetten arastirmistim çok iyi biri ama çokta yoğun. hocamı sevdim ama insanda hep tedirgin benim bu tedirginliğim geçmedi gitti.aynen bende senin gibi düşünüyorum ne giderse gitsin bu kadar sıkıntılı bir süreçte devlet beni daha çok yipratacakti nereye kadar giderse gidicez biz..inş güzel sonuçlanır melikecim
Canim olur mu öyle şey soracaksın tabi ki.. benim doktorum izlemedi ekrandan. Bilmiyorum ki öyle mi oluyor normalde . tek tek anlattı işlemi sırasıyla beni rahatlatmak için ama ekran falan hatırlamıyorum ben. Çok stresliydim çünkü ... bugün asilamanin 8. Günü. goguslerimde acı ve hassasiyet var bi de karinda şişlik . kasik ağrım epey azaldı arada batmalar oluyor. sende durumlar nasıl ??

ya kızlar benim bögön kasıklarımda çok şidetli ağrı var bide lekem var böyle olan varmı yada bilgisi olan varmı göbeyimin sol tarafıda şişmiş gibi ağrıyor

b

7 gün oldu ama sancım çok var korkuyorum adet olacam diye
Benimde 8 . Gün canim hatta artık 9 diyebiliriz. Goguslerimde acı var karnım şiş. Ani hareket yapınca falan kasiklarim batıyor .sivilce falan cikti yuzumde .. bende korkuyorum adet olucam diye
Allahtan hayirlisini dileyelim.inşallah gebelik belirtisidir Yaşadıklarımız...

Benimde 8 . Gün canim hatta artık 9 diyebiliriz. Goguslerimde acı var karnım şiş. Ani hareket yapınca falan kasiklarim batıyor .sivilce falan cikti yuzumde .. bende korkuyorum adet olucam diye
Allahtan hayirlisini dileyelim.inşallah gebelik belirtisidir Yaşadıklarımız...

İyi geceler kızlar
Benimde an itibari ile 8.günüm bat'larımız aynı benim de ilk günler çok kasık ağrım vardı ama şu anda göğüslerim çok şişti ara ara batmalarım oluyor o kadar başka hiç bir belirtim Yok

İyi geceler kızlar
Benimde an itibari ile 8.günüm bat'larımız aynı benim de ilk günler çok kasık ağrım vardı ama şu anda göğüslerim çok şişti ara ara batmalarım oluyor o kadar başka hiç bir belirtim Yok
Evet canim seninle aynıyız. hem.kendimi sartlamiyorum hem de vücudumda olan değişiklikler beni düşündürüyor acaba mi diye ??? umarım pozitifi görürüz canim

Evet canim seninle aynıyız. hem.kendimi sartlamiyorum hem de vücudumda olan değişiklikler beni düşündürüyor acaba mi diye ??? umarım pozitifi görürüz canim
Aynen canım bu ay çift çizgiler görürüz inşallah Rabbim gülsün yüzümüze :)
Benim 2. Aşılamam ilkinde çok kastım ama tutmadı. Bu sefer hiç kafama takmıyorum daha rahatım çok şükür bi de böyle bakalım tutacak mı :)

Aynen canım bu ay çift çizgiler görürüz inşallah Rabbim gülsün yüzümüze :)
Benim 2. Aşılamam ilkinde çok kastım ama tutmadı. Bu sefer hiç kafama takmıyorum daha rahatım çok şükür bi de böyle bakalım tutacak mı :)
İnşallah canim burdan bildirelim sonuçlarımızi.. salavati tefriciye diye bi dua varmış 4444 kere okunuyormuş . Ona başliycam yarın . dileğim kabul olsun diye...

İnşallah canim burdan bildirelim sonuçlarımızi.. salavati tefriciye diye bi dua varmış 4444 kere okunuyormuş . Ona başliycam yarın . dileğim kabul olsun diye...
Allah kabul etsin canım Rabbim duanı kabul etsin inşallah ...
Sonuçlarımızı da paylaşalım gün gün belirgin bi belirtimiz olursa da paylaşalım, umut olalım birbirimize

Slm kizlar. Benimde ikinci asilamam. Bugun 13. Gun erken gebelik testi yaptim idrarda negatif cikti. Progestonu biraksammi acaba.
canım aynı durumu bende yaşadım progestenı bırakmak istedim doktorum kan testi yapmadan bırakmamı istemedi kesinlikle ama sonuç olumsuz olmuştur

Mikrocipli aşılama nasıl oluyor canım
Valla yeni bi yöntemmiş.Başarı oranı daha yüksek oluyomu.Gerçi bbenim ilk aşılamamdı dün gece regl oldum.Tutmadı malesef.Bakalım yarın 3.günüm doktorumun yanına gidicem büyük ihtimal ikinci aşılaya geçicez hakkımızda hayırlısı.Ben güzel haberler veremedim ama güzel haberler bekliyorum aşılaması tutan hanımlar yazarsanız benim gibi tutmayanları cesaretlendirirsiniz.Güzel haberler almaya ihtiyacım var

Ben anladım ki bu aşıkamayla hamile kalmak normal yolla hamile kalmakla eş değer... Yani hamile kalmayı başaranlar belki normal de tutacaktı... O yüzden ya rahatına bırakacaksın( sorun olmayanlar için söylüyorum tabii) ya da tüp bebek yaptıracaksın... Keşke bu kadar masraf yapmasaydım

Kizlarr benim asilamada 13.gunum sabah idrar testi yaptim negatif cikti adetime nerdeyse bir hafta var akintim ve bel agrim oluyor hamilelik olsaydi silik de olsa cikardi diye dusunuyorum siz ne dusunuyorsunuz 15.gun kan testi yaptirsam mi

Back
X