2016 ekimde doğum yapacak anneler

Ben normalde de au içemem şimdi hiç içemiyorum.Doktoruma en başında bu durumu anlattım ve bana dediki önemli olan sıvı almandır.
Bende bol bol ayran süt meyve suyu ve limonlu açık çay içiyorum dengeliyor.
Tabi bu arada günde 5-6 bardak su içmeyi de ihmal etmiyorum.
13 haftalığız ve şimdilik vücud sıvım gayet iyi.

Kızlar yorumlara cevap verirken yorum yazan kişinin yorumunun altındaki Cevapla seçeneğini tıklamada yorum yapmayın.
Yorumları bağımsız olarak sadece kişinin nickini yazarak yaparsanız o kişi sizin kendisine yorum yaptığınızı görmez ve haliyle cevapta yazmaz.

Merhaba ben de Rabbim nasip ederse 2016 Ekim de bebeğimi kucağıma alacağım, benim ilk doktor A gittiğimde hesabıma göre 2 hafta geriydi ultrason sonucu, doktor geç döllenme olduğunu söyledi, sonra ikinci kontrolde bi hafta açık kapandı, bugün üçüncü gidişimde, kalan bi hafta açık da kapandı inşallah ve 5.5 cm miş, hareketlerini izledik o kadar heyecanlı ki tarifi yok hiçbir dilde Rabbim cümle isteyenlere nasip etsin bu gece bunu bol bol ve çok içten istedim

Ben de ekim annesi olacağım inşallah. Kokulara hassasiyet azalmaya başladı ama arada mide bulantısı oluyor. Bebeğin ense kalınlığı ultrasonda iyi çıktı inş. testte iyi sonuçlanır. Doktorum cinsiyeti için bir şey söylemedi.

benim bebeğim de geçen hafta 6.1 cm ve 56 gramdı haftasına göre tombiş bebek

Merhaba arkadaşlar, benmde inşAllah ekim sonu gibi gözüküyor 2. hamileliğim 1 oğlum var cinsiyeti henüz öğrenmedik çok merak ediyorum 15inde gidicez belli olurmuki sizler öğrendinizmi.. bu arada bulantı şikayetim çok yoğun gün boyu geçmiyo anca sürekli bişeyler yiyerek bastırıyo gibi oluyo ama hemen yişne başlıyo oğlumda bukadar değildi.. İnş ağzımızın tadı bir an evvel gelir..

Benim bebişimin gelişimi 1 hafta önden gidiyor. 5 gün önce ense kalınlığı 1.3 mm çıktı boyu ve kilosu iyi burun kemiğide oluşmuş herhangi bir anormal duruma rastlanmadı ikili test sonuçlarını bekliyoruz.
Fakat son üç gündür hafif hafif kasık ve sırt ağrısı başladı biraz canımı sıkıyor bu durum.Doktorumla sürekli irtibat halindeyiz 2 gün önce tekrar doktora gittim ultrason muayenesinde önemli birşey çıkmadı bebişim iyiymiş.Dokrtorum kanama olmadığı sürece önemli olmadığını söyledi ama bir önceki bebeğimin 4 aylıkken karnım da durup dururken ölmesi ve yaşımın ileri olması beni epey tedirgin ediyor haliyle.
Tabi Allahtan herşeyin hayırlısı neyse o olsun.Haftaya çarşamba test sonuçlarım çıkınca sonucu yazacağım.

Benim de 3. Hamileliğim benim de 18 yaşında bir kızım var ve ben tam aksine bebeğimin cinsiyetini hiç merak etmiyorum :)
İkinci bebeğim öldüğü zaman çok acı çekmiştim bu sebepten bebeğim sağlıklı ve imanlı olsun da cinsiyeti hiç önemli değil.Bu ayın 15 inde bebeğinin cinsiyetini öğrenebileceğini sanmıyorum zira ben 14. Hafta gireceğim ben cinsiyetini merak etmiyorum desemde eşim sorduğu için doktorum cinsiyetini 15. Haftada bakarız dedi.En sağlıklı sonuç 16. Haftada çıkıyor. Ancak kaliteli ve renkli ultrasonla cinsiyet 14. Haftada görülebilir.
Allah teâlâ gönlüne göre versin inşaAllah.

merhaba kızlar bende perşembe günü doktora gittim ikili tarama için kan verdim sonucunu bekliyorum ultrasonda ense kalınlığı falan normal çıktı o içimi ferahlattı pazarteside sonucunu alıcam inş hepimizin sonuçları güzel çıksın

Amin ecmain inşaAllah.

Maşallah inşallah bişey olmaz, o bebişin günü dolmuştu, melek kalmak istedi demek, şimdi güzel düşünün, o ağrılar hep normal sonuçta içimizde canlı var ve de rahim çok büyüyor, ben de kanama olmadığı sürece korkulmaması gerektiğini duydum, hatta ilerleyen zamanlarda vajinaya da ağrı vuruyormuş

Bu arada ben ikili tarama testini yaptırmadı, sonuçta olumsuz bişey de çıksa müdahale edemiyorlarmış, bazen doğduğunda sorun çıkmayan bebeklerde hamileyken olumsuz şeyler söylemiş oluyorlar, neden psikoloji mi bozayım, her anımın tadını çıkartmaya bakıyorum ben

Slm arkadaslar bende 10 haftalik hamileyim ilk bebegim 8.haftada lekelenme oldu acile gitdim progesteron verdi 5 gun surdu lekelenme .o ilaci aldigimdan beri resmen sersem gibiyim 2 haftafir surekli uyuyorum sanki bayilcak gibi oluyorum 2 gundur icmedim iyiyim.simdi.acaba devam etmelimiyim.bide bacaklarimda kramp ve kalcam batiyor cok zorlaniyorum benim gibi olan varmi

Benim vajinal kramplarım da oluyor arada sırada :)

Benim de kalçam ve belim ağrıyor daha kilo almadan

Selam kızlarr bende 10+4 günlük hamileyim çarşamba 2 li test için gidicem inşallah güzel sonuçlar alırım :)

Benim doktorum progesteronu vajinal yoldan kullandırmıştı. bebek yoktu o zaman. Sersemlik ve baş dönmesi yaptığı için.

Ben yatarken vaginadan kullaniyorum gunde 3 tane oldugu icin gun icinde ilac olarak aliyorum

Merhaba arkadaşlar. Bugün test sonuçlarımı aldım. Çok şükür bebeğimde bi sıkıntı yok. Çok mutluyum üzerimden büyük bir yük kalktı. İnşallah sizlerden de güzel haberler alırız, şimdi sırada üçlü tarama ve cinsiyetini öğrenme var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…