- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
Ben normalde de au içemem şimdi hiç içemiyorum.Doktoruma en başında bu durumu anlattım ve bana dediki önemli olan sıvı almandır.merhaba arkadaslar, ben su neredeyse hiç içemiyorum, bi bardak su içsem ac yada tok karna farketmiyo midemi bulandırıyor, normalde içtiğim sudan daha az su içer oldum içmek istediğim halde malesef içemiyorum. sulu içeçekler de cok az tüketiyorum...size de böyle birşey oldu mu? (11.haftadayım)
benim bebeğim de geçen hafta 6.1 cm ve 56 gramdı haftasına göre tombiş bebekMerhaba ben de Rabbim nasip ederse 2016 Ekim de bebeğimi kucağıma alacağım, benim ilk doktor A gittiğimde hesabıma göre 2 hafta geriydi ultrason sonucu, doktor geç döllenme olduğunu söyledi, sonra ikinci kontrolde bi hafta açık kapandı, bugün üçüncü gidişimde, kalan bi hafta açık da kapandı inşallah ve 5.5 cm miş, hareketlerini izledik o kadar heyecanlı ki tarifi yok hiçbir dildeRabbim cümle isteyenlere nasip etsin bu gece bunu bol bol ve çok içten istedim
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım.12 haftalık hamileyim ve her anne adayı gibi endişelerim merak ettiklerim var. Aynı dönemde bebek bekleyen tüm anneler lütfen yaşadıklarımızı paylasalım en azından bebeklerimizi takip etmede faydası olur. Bu hafta ikili tarama yaptıran var mı
Benim bebişimin gelişimi 1 hafta önden gidiyor. 5 gün önce ense kalınlığı 1.3 mm çıktı boyu ve kilosu iyi burun kemiğide oluşmuş herhangi bir anormal duruma rastlanmadı ikili test sonuçlarını bekliyoruz.Merhaba ben de Rabbim nasip ederse 2016 Ekim de bebeğimi kucağıma alacağım, benim ilk doktor A gittiğimde hesabıma göre 2 hafta geriydi ultrason sonucu, doktor geç döllenme olduğunu söyledi, sonra ikinci kontrolde bi hafta açık kapandı, bugün üçüncü gidişimde, kalan bi hafta açık da kapandı inşallah ve 5.5 cm miş, hareketlerini izledik o kadar heyecanlı ki tarifi yok hiçbir dildeRabbim cümle isteyenlere nasip etsin bu gece bunu bol bol ve çok içten istedim
Benim de 3. Hamileliğim benim de 18 yaşında bir kızım var ve ben tam aksine bebeğimin cinsiyetini hiç merak etmiyorum :)Merhaba arkadaşlar, benmde inşAllah ekim sonu gibi gözüküyor 2. hamileliğim 1 oğlum var cinsiyeti henüz öğrenmedik çok merak ediyorum 15inde gidicez belli olurmuki sizler öğrendinizmi.. bu arada bulantı şikayetim çok yoğun gün boyu geçmiyo anca sürekli bişeyler yiyerek bastırıyo gibi oluyo ama hemen yişne başlıyo oğlumda bukadar değildi.. İnş ağzımızın tadı bir an evvel gelir..
Amin ecmain inşaAllah.merhaba kızlar bende perşembe günü doktora gittim ikili tarama için kan verdim sonucunu bekliyorum ultrasonda ense kalınlığı falan normal çıktı o içimi ferahlattı pazarteside sonucunu alıcam inş hepimizin sonuçları güzel çıksın
Maşallah inşallah bişey olmaz, o bebişin günü dolmuştu, melek kalmak istedi demek, şimdi güzel düşünün, o ağrılar hep normal sonuçta içimizde canlı var ve de rahim çok büyüyor, ben de kanama olmadığı sürece korkulmaması gerektiğini duydum, hatta ilerleyen zamanlarda vajinaya da ağrı vuruyormuşBenim bebişimin gelişimi 1 hafta önden gidiyor. 5 gün önce ense kalınlığı 1.3 mm çıktı boyu ve kilosu iyi burun kemiğide oluşmuş herhangi bir anormal duruma rastlanmadı ikili test sonuçlarını bekliyoruz.
Fakat son üç gündür hafif hafif kasık ve sırt ağrısı başladı biraz canımı sıkıyor bu durum.Doktorumla sürekli irtibat halindeyiz 2 gün önce tekrar doktora gittim ultrason muayenesinde önemli birşey çıkmadı bebişim iyiymiş.Dokrtorum kanama olmadığı sürece önemli olmadığını söyledi ama bir önceki bebeğimin 4 aylıkken karnım da durup dururken ölmesi ve yaşımın ileri olması beni epey tedirgin ediyor haliyle.
Tabi Allahtan herşeyin hayırlısı neyse o olsun.Haftaya çarşamba test sonuçlarım çıkınca sonucu yazacağım.
Oyy maşallah maşallahbenim bebeğim de geçen hafta 6.1 cm ve 56 gramdı haftasına göre tombiş bebek
Benim vajinal kramplarım da oluyor arada sırada :)Maşallah inşallah bişey olmaz, o bebişin günü dolmuştu, melek kalmak istedi demek, şimdi güzel düşünün, o ağrılar hep normal sonuçta içimizde canlı var ve de rahim çok büyüyor, ben de kanama olmadığı sürece korkulmaması gerektiğini duydum, hatta ilerleyen zamanlarda vajinaya da ağrı vuruyormuş
Benim de kalçam ve belim ağrıyor daha kilo almadanSlm arkadaslar bende 10 haftalik hamileyim ilk bebegim 8.haftada lekelenme oldu acile gitdim progesteron verdi 5 gun surdu lekelenme .o ilaci aldigimdan beri resmen sersem gibiyim 2 haftafir surekli uyuyorum sanki bayilcak gibi oluyorum 2 gundur icmedim iyiyim.simdi.acaba devam etmelimiyim.bide bacaklarimda kramp ve kalcam batiyor cok zorlaniyorum benim gibi olan varmi
Benim doktorum progesteronu vajinal yoldan kullandırmıştı. bebek yoktu o zaman. Sersemlik ve baş dönmesi yaptığı için.Slm arkadaslar bende 10 haftalik hamileyim ilk bebegim 8.haftada lekelenme oldu acile gitdim progesteron verdi 5 gun surdu lekelenme .o ilaci aldigimdan beri resmen sersem gibiyim 2 haftafir surekli uyuyorum sanki bayilcak gibi oluyorum 2 gundur icmedim iyiyim.simdi.acaba devam etmelimiyim.bide bacaklarimda kramp ve kalcam batiyor cok zorlaniyorum benim gibi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?